ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. هر هفته ما بهترین تاپیک رو انتخاب میکنیم... در این مورد صحبت کنیم که چه تاپیکی باید بهترین باشه و درست انتخاب کنیم . اگه یه تاپیک نامناسب انتخاب شه اون وخ به شهور کاربرای اینجا توهین میشه البته تاحالا واقعا تاپیک های خوبی بودن... خوب............... 11 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من.. 1.خوب محتوای تایپیک یا موضوعی که برای بحث گذاشته شده خوب باشه.... 2.استارتر، تایپیک رو ول نکه به امون خدا......بهترین استارتر باید پیگیر تاپیک باشه..... تاپیکی که بیشترین استقبال میشه نباید ملاک باشه......به نظر من شاید یه تاپیکی 20 تا پست داشته باشه ولی تمام پست ها مفید باشن... به استقبال و تعداد پست ها نگاه نکنیم........محتوای تاپیک مد نظر باشه...:w00: 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. هر هفته ما بهترین تاپیک رو انتخاب میکنیم... در این مورد صحبت کنیم که چه تاپیکی باید بهترین باشه و درست انتخاب کنیم . اگه یه تاپیک نامناسب انتخاب شه اون وخ به شهور کاربرای اینجا توهین میشه البته تاحالا واقعا تاپیک های خوبی بودن... خوب............... صلاح انجمن خویش مدیران دانند 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. هر هفته ما بهترین تاپیک رو انتخاب میکنیم... در این مورد صحبت کنیم که چه تاپیکی باید بهترین باشه و درست انتخاب کنیم . اگه یه تاپیک نامناسب انتخاب شه اون وخ به شهور کاربرای اینجا توهین میشه البته تاحالا واقعا تاپیک های خوبی بودن... خوب............... خب اگه خوب بودن چرا تاپیک ول دادی؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ صلاح انجمن خویش مدیران دانند ما رای میدیم نه فقط مدیر ها!!!:w00: خب اگه خوب بودن چرا تاپیک ول دادی؟ تعرفه دیگه............ میخوام رو این مورد تاکیذ کنم تو انتخاب نباید تعداد پست ها ملاک اصلی باشه.... اینطوری قهوه خونه سمندون باید بهترین تاپیک هفته بشه.....:jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ما رای میدیم نه فقط مدیر ها!!!:w00: تعرفه دیگه............ میخوام رو این مورد تاکیذ کنم تو انتخاب نباید تعداد پست ها ملاک اصلی باشه.... اینطوری قهوه خونه سمندون باید بهترین تاپیک هفته بشه.....:jawdrop: :ws47: 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من.. 1.خوب محتوای تایپیک یا موضوعی که برای بحث گذاشته شده خوب باشه.... 2.استارتر، تایپیک رو ول نکه به امون خدا......بهترین استارتر باید پیگیر تاپیک باشه..... تاپیکی که بیشترین استقبال میشه نباید ملاک باشه......به نظر من شاید یه تاپیکی 20 تا پست داشته باشه ولی تمام پست ها مفید باشن... به استقبال و تعداد پست ها نگاه نکنیم........محتوای تاپیک مد نظر باشه...:w00: نمیشه تعداد پست ها رو نادیده گرفت چون اون هم یکی از ملاک ها میتونه باشه..مناسب تر اینکه چند تا فاکتور براش تعریف بشه و به اون فاکتورها امتیاز بدیم..بعد تعداد امتیازهارو حساب کنیم.مثلا ، 1)محتوا :10 امتیاز 2)نحوه شروع بحث و گسترش آن توسط استارتر :8 امتیاز 3)میزان بازدید :8 4)پیگیری استارتر :4 امتیاز که نهایتا میشه 30 امتیاز... بازدید مهمه چون نشون میده دو تا فاکتور اولی چقد تونستن موفق عمل کنن..اما خب اینطوری نظرسنجی کردن حیلی اصولی و پر دردسر واسه همین همینطوری رو هوا یکی انتخاب شه اسون تره و زود بازده تره!!! 8 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه تعداد پست ها رو نادیده گرفت چون اون هم یکی از ملاک ها میتونه باشه..مناسب تر اینکه چند تا فاکتور براش تعریف بشه و به اون فاکتورها امتیاز بدیم..بعد تعداد امتیازهارو حساب کنیم.مثلا ،1)محتوا :10 امتیاز 2)نحوه شروع بحث و گسترش آن توسط استارتر :8 امتیاز 3)میزان بازدید :8 4)پیگیری استارتر :4 امتیاز که نهایتا میشه 30 امتیاز... بازدید مهمه چون نشون میده دو تا فاکتور اولی چقد تونستن موفق عمل کنن..اما خب اینطوری نظرسنجی کردن حیلی اصولی و پر دردسر واسه همین همینطوری رو هوا یکی انتخاب شه اسون تره و زود بازده تره!!! ای ول....خوب گفتی ...... ولی اگه رای گیری اینطوری باشه خیلی بهتره... این کار باعث بالا رفتن کیفیت تاپیک میشه و کاربر ها سعی میکنن این موارد رو رعایت کنن.... 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من هر تاپیکی که مورد استقبال قرار بگیره شاید بتونه بهترین باشه.در هر صورت تعداد زیادی رو جذب خودش کرده دیگه.(البته تاپیکهایی که پر از اسپم شده رو نمی گم) حتی قهوه خونه سمندون هم می تونه بهترین باشه چون یه محیط صمیمی رو تو این انجمن مجازی به وجود آورده. البته این نظر منه 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من هر تاپیکی که مورد استقبال قرار بگیره شاید بتونه بهترین باشه.در هر صورت تعداد زیادی رو جذب خودش کرده دیگه.(البته تاپیکهایی که پر از اسپم شده رو نمی گم) حتی قهوه خونه سمندون هم می تونه بهترین باشه چون یه محیط صمیمی رو تو این انجمن مجازی به وجود آورده. البته این نظر منه اون موقع نه تنها از اینجا.بلکه از هر چی فرومه استعفا میدم.......... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اون موقع نه تنها از اینجا.بلکه از هر چی فرومه استعفا میدم.......... فک کنم باید این کارو بکنی:banel_smiley_52: چون اینطور که بوش میاد این هفته قهوه خونه سمندونه!!!:persiana__hahaha: تاپیک خوبیه ها!!خداییش میگم!! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اون موقع نه تنها از اینجا.بلکه از هر چی فرومه استعفا میدم.......... چرا؟؟؟؟ قراره کاربرا انتخاب کنن.ممکنه انتخابشون همین تاپیک باشه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ زنده باد بروبچ بی خوابان ولی به نظرمن تاپیک سمندون هم خیلی خوب بود(کافه سمندون) ایول دمت جیزززز 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا... اون تایپیک باحاله...بچه ها رو دور هم جمع میکنه. بحث ما یه چیز دیگه اس......:w00: میگم بهترین تایگیک هفت باس چه جوریا باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا...اون تایپیک باحاله...بچه ها رو دور هم جمع میکنه. بحث ما یه چیز دیگه اس......:w00: میگم بهترین تایگیک هفت باس چه جوریا باشه؟ ولی احساس میکنم میحوای بیشتر در مورد قهوه خونه سمندون اطلاعات بگیریا!! آیهان خدایی خودتم میخوای یه همچین تاپیکی بزنی؟!؟نظر من و بخوای ، میگم تعلل نکن،حواب میده!!:persiana__hahaha: اما جدی فک میکنم اگه بخوای خیلی اصولی برخورد شه باید کلا بیحیالش شد!!چون کلی آپشن دیگه باید اضافه کرد بهش؛ مثلا ترجیحا کپی پیستی نباشه، دارای دید جدید یا نکته نغزی باشه که قبلا به آن پرداخته نشده....اوه ...خیلی میشه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خوب هرکاری تا بیاد جا بیفته یکم طول میکشه استارت اینکارو سهیل زد ................دستش درد نکنه خیلی خوب بود حالا ما ادامه ش میدیم و ایراداشو رفع میکنیم خوب همه تاپیکها رو که نمیشه شرکت داد پس باید یه انتخاب اولیه بشه بعد کاربرا بین اونها انتخاب کنن یه سری از بچه ها میشن پایه ثابت انتخاب مدیر تالار همکار مدیر تالار بهترین استارتر هفته قبلی کابرهای ویژه تالار یه عده هم میشن انتخابگر موقت که از بین بچه های قدیمیتر و فعالتر انتخاب میشن بقیه هم اونایی که دوست دارن تو انتخاب شرکت کنن میتونن به من یا لیلا پیام بدن و انتخابشونو بگن در نهایت بین 5 تا 10 تاپیک انتخاب میشه............و به نظر سنجی گذاشته میشه این نظر منه.................ولی قطعی نیست............دوستان هم بگن نظرشونو ارش ممنون از تاپیک خوبت 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ولی احساس میکنم میحوای بیشتر در مورد قهوه خونه سمندون اطلاعات بگیریا!! آیهان خدایی خودتم میخوای یه همچین تاپیکی بزنی؟!؟نظر من و بخوای ، میگم تعلل نکن،حواب میده!!:persiana__hahaha: اما جدی فک میکنم اگه بخوای خیلی اصولی برخورد شه باید کلا بیحیالش شد!!چون کلی آپشن دیگه باید اضافه کرد بهش؛ مثلا ترجیحا کپی پیستی نباشه، دارای دید جدید یا نکته نغزی باشه که قبلا به آن پرداخته نشده....اوه ...خیلی میشه!!!!! من با سمنی چی کار دارم؟ من دارم میگم تو نظر سنجی ها اینا مطرح بشه تا بچه ها با یه تاپیک خوب آشنا بشن و موقع تاپیک دادن این مساول رو رعایت کنن.. خیلی وقته یه تاپیک خوب ندیدیم........ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به قهوه خونه کاری نداشته باشین . دیشب افتتاحیش بود شلوغ گردیم. شاید یه کارایی توش بکنیم حالا 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلامخوب هرکاری تا بیاد جا بیفته یکم طول میکشه استارت اینکارو سهیل زد ................دستش درد نکنه خیلی خوب بود حالا ما ادامه ش میدیم و ایراداشو رفع میکنیم خوب همه تاپیکها رو که نمیشه شرکت داد پس باید یه انتخاب اولیه بشه بعد کاربرا بین اونها انتخاب کنن یه سری از بچه ها میشن پایه ثابت انتخاب مدیر تالار همکار مدیر تالار بهترین استارتر هفته قبلی کابرهای ویژه تالار یه عده هم میشن انتخابگر موقت که از بین بچه های قدیمیتر و فعالتر انتخاب میشن بقیه هم اونایی که دوست دارن تو انتخاب شرکت کنن میتونن به من یا لیلا پیام بدن و انتخابشونو بگن در نهایت بین 5 تا 10 تاپیک انتخاب میشه............و به نظر سنجی گذاشته میشه این نظر منه.................ولی قطعی نیست............دوستان هم بگن نظرشونو ارش ممنون از تاپیک خوبت در این مورد مشکلی نیست. بحثی در این مورد مورد نداریم. میخواستم بچه ها در مورد تاپیک خوب با هم بحث کنن تا مواردی که باید تو تاپیک ها بکار بره یاداوری بشه.... چند وقته تاپیکه باحال ندیدم...... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به قهوه خونه کاری نداشته باشین .دیشب افتتاحیش بود شلوغ گردیم. شاید یه کارایی توش بکنیم حالا بیشتر توضیح بدید لطفا؟!چه کارای؟!؟!تعمیرات؟!؟بازسازی؟! چشم انداز 1404 اشم میشه تبیین کنید!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده