Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمــیده ام که یک زلزله 7 ریشتری تمام مشکلات دیگر زندگی آدم را کم اهمیت می کند. 28 ساله فهمــیده ام که باز کردن پاکت شیر از طرفی که نوشته " از این قسمت باز کنید" سخت تر از طرف دیگر است . 54 ساله فهمــیده ام که هیچ وقت نباید وقتی دستت تو جیبته روی یخ راه بری . 12 ساله فهمــیده ام که نباید بگذاری حتی یک روز هم بگذرد بدون آنکه به زنت بگویی " دوستت دارم" . 61 سال فهمــیده ام که اگر عاشق انجام کاری باشم ، آن را به نحو احسن انجام می دهم . 48 ساله فهمــیده ام که وقتی گرسنه ام نباید به سوپر مارکت بروم . 38 ساله فهمــیده ام که می شود دو نفر دقیقا به یک چیز نگاه کنند ولی دو چیز کاملا متفاوت ببینند. 20 ساله فهمــیده ام که وقتی مامانم میگه " حالا باشه تا بعد " این یعنی " نه" . 7 ساله فهمــیده ام که من نمی تونم سراغ گردگیری میزی که آلبوم عکس ها روی آن است بروم و مشغول تماشای عکس ها نشوم. 42 ساله فهمــیده ام که بیش تر چیزهای که باعث نگرانی من می شوند هرگز اتفاق نمی افتند . 64 ساله فهمــیده ام که وقتی مامان و بابا سر هم دیگه داد می زنند ، من می ترسم . 5 ساله فهمــیده ام که اغلب مردم با چنان عجله و شتابی به سوی داشتن یک " زندگی خوب" حرکت می کنند که از کنار آن رد می شوند . 72ساله فهمــیده ام که وقتی من خیلی عجله داشته باشم ، نفر جلوی من اصلا عجله ندارد . 29 ساله فهمــیده ام که بیش ترین زمانی که به مرخصی احتیاج دارم زمانی است که از تعطیلات برگشته ام . 38 ساله فهمــیده ام که مدیریت یعنی: ایجاد یک مشکل - رفع همان مشکل و اعلام رفع مشکل به همه. 34 ساله فهمــیده ام که اگر دنبال چیزی بروی بدست نمی آوری ، باید آزادش بگذاری تا به سراغت بیاید - 29 ساله فهمــیده ام که در زندگی باید برای رسیدن به اهدافم تلاش کنم ولی نتیجه را به خواست خدا بسپارم و شکایت نکنم. 29 ساله فهمــیده ام که عاشق نبودن گناه است,31ساله فهمــیده ام هر چيز خوب در زندگي يا غير قانوني است و يا غير اخلاقي و يا چاق كننده فهمــیده ام مبارزه در زندگی برای خواسته هایت زیباست... اما تنها در کنار کسانی که دوستشان داری و دوستت دارند! 27 ساله در زندگى فهمــیده ام در فكر عوض كردن همسرم نباشم.... خودمو عوض كنم و وفق بدم به موقعيتها و مراحل مختلفه زندگيم تا بتونم با بينش واضح زندگيم رو با خوشحالى و سرور ادامه بدم. هر كسى مسئول خودش هست، هركسى تو قبر خودش ميخوابه، من بايد آدم درستى باشم. 42 ساله فهمــیده ام که وقتی طرف مقابل داد میزند صدایش به گوشم نمیرسد بلکه از ان رد می شود...50ساله فهمــیده ام هرکس فقط و فقط به فکر خودشه، مرد واقعی اونه که همیشه و در همه حال به شریکش هم فکر کنه بی منت. 35 ساله از تهران فهمــیده ام برای بدست آوردن چیزی که تا بحال نداشتی باید بری کاری رو انجام بدی که تا بحال انجامش نداده بودی 36 ساله از تهران ! فهمیده ام تنها وقتی در سکوت به دیگران گوش میسپارم یاد میگیرم حتی اگر حرفی که میزنند یک درددل ساده باشد - 36 ساله از تهران فهمیده ام روزهای تعطیل که میخواهی تا ساعت 12 بخوابی از ساعت 5 صبح دیگه خوابت نمیبره - 27 ساله از تهران راستی شما چی از زندگی فهمــیده اید ؟ لطفا یک جمله به این جملات اضافه کنید 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فهميده ام كه حماقت انسانها هيچ وقت تمامي ندارد.... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیده ام که تا میتوانم از زندگی لذت ببرم. حتی با یک بستنی... 23 ساله 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم که تو این 23 سال هیچی از زندگیم نفهمیدم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم که اگر تو سرنوشتت نباشه حتی روز به این مهمی رو هم مثل بقیه روزا هدر میدی.. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیده ام که این تاپیک تکراری است و خودم آن را 2 هفته پیش همینجا زده بودم ( مهناز -23 ساله) 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم این تاپیکو من یکماه پیش زدم:girl_in_dreams: در زندگی فهمیده ام که .... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم که همیشه قبل از اینکه تاپیکی بزنم اول یه بار چک کنم ببینم کسی قبلا زده یا نه! و همچنین فهمیدم که همه آمادن آدمو ضایع کنن... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم نباید ادمارو ضایع کرد 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم که من غلط بکنم دیگه بیام بحث آزاد! پاشم برم همون طراحی شهری رو سروسامون بدم... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم الان نباید شوخی میکردم ببخشید این چه حرفیه اختیار داری 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم که آدمای خوب چقدر خوبن و زود تحت تاثیر قرار میگیرن. دمت گرم. سروری! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیدم ادمای خوب همیشه همه رو خوب میبینن دم شمام گرم شمام اقایی 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ درزندگی فهمیده ام که به هیچکس نمیشه اعتماد کرد.. مرسی تاپیکتون جالب بود..واسه منم جدید بود 3 لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ در زندگی فهمیده ام دنبال چیزی گشتن تا وقتی زیباست که پیداش کنی. پیداش که کردی میفهمی ارزششو نداشت. فهمیده ام اونقدر خنگم که بقیه بتونند حرف منو بفهمند فهمیدم که باشگاهی که حاضره منو ثبت نام کنه به درد عضویت نمیخوره فهمیدم خوش تیپ شدن هیچ خرجی نداره. کافیه یه دروغگو پیدا کنی ازش بخوای بهت بگه خوشتیپ!! فهمیدم که اتاقم امنترین جای دنیاست. چون هم شلخته است هم اجباری رو سرت نیست که پاشی و سوسکی که بغلت داره بهت میخنده رو بکشی فهمیدم اگه سعی کنی میتونی کارخونه سیگار دنیارو بخشکونی. حالا بچرخ تا بچریخیم کارخونه!!! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ در زندگی فهمیدم که یک گوساله ام!!! لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیز رو خوب فهمیدم اینکه هیچوقت خودم رو عاقل ترین ندونم و فک نکنم کامل هستم.( با تشکر از فروغ که خیلی چیزا بهم یاد داد در صورتی که شاید خودش ندونه.) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده