am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خونت حلال شد :banel_smiley_52: چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تازه داشت استعدادام شکوفا میشد!!!!!! :shame: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ با کی بودی؟؟؟؟؟؟:167: با این دختر همسایمون!!!!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تازه داشت استعدادام شکوفا میشد!!!!!! :shame: استعدادت و تو یه کار دیگه خرج کن http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gif 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ با این دختر همسایمون!!!!!:banel_smiley_52: :167: :167: چه فرقی میکنه..خانوم ، خانومه!! 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شده تا حالا بخواین حرفی بزنین اما ترجیح دادین سکوت کنین؟؟؟؟ درسته که سکوت علامت رضاست؟؟؟؟؟ شما در چه صورتی سکوت میکنین؟؟؟ من که فقط برای احترام سکوت میکنم!!! یا به احترام کس دیگه سکوت میکنم یا به احترام خودم!!!!!! خب همین دیگه نظرتونو بگین!!!! من براي نهفتن پند و هنرم سكوت ميكنم 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :167: :167:چه فرقی میکنه..خانوم ، خانومه!! اشتب نزن ، خيلي هم فرق ميكنه مثلاً بعضيا شيشه اين بعضيا سنگن مثل تو .. بعضيا زلالن و بعضي دورنگن مثل تو 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه و همه جا سکوت کردم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تازه داشت استعدادام شکوفا میشد!!!!!! :shame: برو یه جا دیگه اونو خرج کن مثلا برو پشت بارو بزن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من براي نهفتن پند و هنرم سكوت ميكنم آفرین فرزند!!!!!! استعدادت و تو یه کار دیگه خرج کن http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gif چسب!!!!!!!:banel_smiley_52: :167: :167:چه فرقی میکنه..خانوم ، خانومه!! نه این فرخ فوکوله!!!!!!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه و همه جا سکوت کردم شبنم جان ما داريم در مورد آدما حرف ميزنيم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه و همه جا سکوت کردم ای جانم نفسم زیادشم خوب نیستا!!!!!!!:rose: برو یه جا دیگه اونو خرج کن مثلا برو پشت بارو بزن:ws28: :imoksmiley: شبنم جان ما داريم در مورد آدما حرف ميزنيم اوهوی با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!!!:banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ای جانمنفسم زیادشم خوب نیستا!!!!!!!:rose: :imoksmiley: اوهوی با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!!!:banel_smiley_90: الان من يه سوال از شما ميپرسم ، بنظرتون بايد سكوت كنم يا نه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شبنم جان ما داريم در مورد آدما حرف ميزنيم ببخشید اسپم کردم 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید اسپم کردم از موسي تيس چه خبرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ای جانمنفسم زیادشم خوب نیستا!!!!!!!:rose: اوهو میدونم اوهوی با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!!!:banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ الان من يه سوال از شما ميپرسم ، بنظرتون بايد سكوت كنم يا نه ؟ سکوت کن و پند بگیر فرزند!! ببخشید اسپم کردم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ از موسي تيس چه خبرا ؟ هیچ خبر.......من اصن خوشم نمیاد بچه بازی بود راستی برات تاپیک زدن جات خالیه میدونستی؟ 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ خبر.......من اصن خوشم نمیاد بچه بازی بودراستی برات تاپیک زدن جات خالیه میدونستی؟ جدييييييييي؟ چيا گفتن ؟ كيا گفتن ؟ خيلي بچه بازي شده ، همه رو جمع كني سنشون به 20 نميرسه ، مديريت هم كه گند زده به كل باشگاه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ جدييييييييي؟چيا گفتن ؟ كيا گفتن ؟ خيلي بچه بازي شده ، همه رو جمع كني سنشون به 20 نميرسه ، مديريت هم كه گند زده به كل باشگاه اره همه دارن میگن مدیرا خیلی سخت گرفتن و......... ادرس تاپیکشو بهت میدم دقیقا من فقط بخاطر شماها و یه تاپیکی میومدم 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اره همه دارن میگن مدیرا خیلی سخت گرفتن و.........ادرس تاپیکشو بهت میدم دقیقا من فقط بخاطر شماها و یه تاپیکی میومدم همش تقصير اون فرخ گرندله ، كه تو عمرش يه دختر باش حرف نزده ، خدائيش از وقتي من نميام باشگاشون خلوت شده يا نه ؟! بچه هاي قديمي باشگاه خيلي باهم خوب بوديم ، اون حميد نديد بديد عكس و اون دختر عموي نفلش گند زدن به هر چي باشگاهه نكته : گرندل نام غوليست كه در فيلم بيوولف كشته شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده