shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :JC_thinking: ياسي جون ديدي شقي هم تاييد كرد از تجربه بزرگترا استفاده كن 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: این جمله ها از خودت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوهوم!!!!! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم!!!!! :banel_smiley_52: فک من دخیخا همینجوری افتاد وقتی خودنم...:jawdrop: ترشی نخوری یه چیزی میشی.. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سكوتم از رضایت نیست... دلم اهل شكایت نیست... هزار شاكی خودش داره... خودش گیره، گرفتاره!!! همون بهتر كه ساكت باشه این دل... جدا از این ضوابط باشه این دل... ازین بدتر نشه رسوایی ما... كه تنها تر نشه تنهایی ما !؟!؟!؟ 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شده تا حالا بخواین حرفی بزنین اما ترجیح دادین سکوت کنین؟؟؟؟ درسته که سکوت علامت رضاست؟؟؟؟؟ شما در چه صورتی سکوت میکنین؟؟؟ من که فقط برای احترام سکوت میکنم!!! یا به احترام کس دیگه سکوت میکنم یا به احترام خودم!!!!!! خب همین دیگه نظرتونو بگین!!!! ادم هیچ وقت نباید سکوت کنه چون هر وقت سکوت کونی بعدا افسوس میخوری چرا سکوت کردم من تجربه کردم در بهترین حالت اینه که میگن یارو لا له جواب بده تا هم چیزی تو دلت نمونه هم بعدا دلخوری تو دلت نمونه:ws53: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ادم هیچ وقت نباید سکوت کنه چون هر وقت سکوت کونی بعدا افسوس میخوری چرا سکوت کردم من تجربه کردم در بهترین حالت اینه که میگن یارو لا له جواب بده تا هم چیزی تو دلت نمونه هم بعدا دلخوری تو دلت نمونه:ws53: تایید میشود 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ادم هیچ وقت نباید سکوت کنه چون هر وقت سکوت کونی بعدا افسوس میخوری چرا سکوت کردم من تجربه کردم در بهترین حالت اینه که میگن یارو لا له جواب بده تا هم چیزی تو دلت نمونه هم بعدا دلخوری تو دلت نمونه:ws53: چی میگی تو یعنی تو نشده تا حالا مثلا به احترام پدرت تو چیزی که حقته سکوت کنی و حرف نزنی؟؟؟؟؟ نمیشه همیشه جری باشی و شر کنی!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چی میگی تویعنی تو نشده تا حالا مثلا به احترام پدرت تو چیزی که حقته سکوت کنی و حرف نزنی؟؟؟؟؟ نمیشه همیشه جری باشی و شر کنی!!!!!!! چرا شده 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بعضي وقتا خوبه ولي بعضي وقتا سكوت كه نبايد بكني هيچ ، فحش هم بايد بدي واسه خالي شدن! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چی میگی تویعنی تو نشده تا حالا مثلا به احترام پدرت تو چیزی که حقته سکوت کنی و حرف نزنی؟؟؟؟؟ نمیشه همیشه جری باشی و شر کنی!!!!!!! چرا شده ول ای کاش سکوت نکرده بودم سکوت خوبه ولی نه در برابر حرف دیگران سکوت خوبه برای خوب گوش دادن به حرف دیگران 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بعضي وقتا خوبه ولي بعضي وقتا سكوت كه نبايد بكني هيچ ، فحش هم بايد بدي واسه خالي شدن! اینقدر حال میدهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws43.gif 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چرا شده خب پ چرا میگین هیچوخ نباید سکوت کرد؟؟؟؟؟؟؟:w00: بعضي وقتا خوبه ولي بعضي وقتا سكوت كه نبايد بكني هيچ ، فحش هم بايد بدي واسه خالي شدن! موافخم!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چرا شده ول ای کاش سکوت نکرده بودم سکوت خوبه ولی نه در برابر حرف دیگران سکوت خوبه برای خوب گوش دادن به حرف دیگران اینم نظریه برا خودش خوب گوش کردن که هنره و تو ایران نایاب!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب پ چرا میگین هیچوخ نباید سکوت کرد؟؟؟؟؟؟؟:w00: موافخم!!!!!! من گولفق سکت نبودم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من گولفق سکت نبودم همین دیگه میگی هیچوخ سکوت نکنیم!!!!! چرا؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بعضي وقتا خوبه ولي بعضي وقتا سكوت كه نبايد بكني هيچ ، فحش هم بايد بدي واسه خالي شدن! ای بی ادب فحش:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همین دیگهمیگی هیچوخ سکوت نکنیم!!!!! چرا؟؟؟؟؟ چون حقت و میخورن سواری میکنن فک میکنن مقصری ومهمتر از همه خودم دق میکنم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ای بی ادب فحش:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 :banel_smiley_52::banel_smiley_52: چون حقت و میخورنسواری میکنن فک میکنن مقصری ومهمتر از همه خودم دق میکنم خب تا حدی درست میگی اما میتونی بعضی اوقا خویشتنداری کنی و بعدا تیر خلاص شلیک کنی!!!! ولی یه چیزی دروازه خیبر رو میشه بست دهن زنا رو نه!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: خب تا حدی درست میگی اما میتونی بعضی اوقا خویشتنداری کنی و بعدا تیر خلاص شلیک کنی!!!! ولی یه چیزی دروازه خیبر رو میشه بست دهن زنا رو نه!!!!!!! خونت حلال شد 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ولی یه چیزی دروازه خیبر رو میشه بست دهن زنا رو نه!!!!!!! با کی بودی؟؟؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده