نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مي نويسم تا گذشته رو فراموش نكنم قدر حال رو بدونم آيندرو بسازم سر در ورودي شهر منتظر عزيز سفر كرده اي هستم عده اي گريان عده اي خندان من حال خود را نميدانم آيا او باز خواهد گشت ؟ اين انتظار تا به كي . . 10 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سالها از آن روز ميگذرد كجا گمت كردم نميدانم باري ديگر صدايت ميزنم شايد نشاني از تو بيابم عزيز درونم خودم كجايي . . . خودم را كجا گم كرده ام ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ راستي چرا زمين ميچرخد ؟ به دور خودميچرخد يا به دور خورشيد . . به عشق خود ميچرخد يا به عشق خورشيد . . 8 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ الف ، لام ، باز لام و در آخر ه الله به دنبال واژه نيستم . . تو مرا گم كرده اي يا من تو را !! 7 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ صداي سوت قطارها نويد آمدنت را ميدهند اين را ميدانم . . . . تو خواهي آمد 5 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ حوالي خوابم مي آيي چشم باز مي كنم نيستي . . گاهي هر از گاهي اجازه بده اين رويا ، حقيقت يابد 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ هر قدم كه بر ميداري تپش هاي قلب من است . . باور نداري كافيست بايستي . . 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تو که می گی من انقدر برات بد بودم ماهها بعد از جداییمان . . یه جوری از خدا بپرس چرا هنوز دلت اسیرمه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ هر شب از روحم میخوام , وقت جدا شدن از من هنگام خواب به خواب تو بیاد لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ روزهای بی من را بشمر چون تمام ثانیه های یک دقیقه تمام دقیقه های یک ساعت تمام ساعت های یک روز تمام روزهای یک هفته تمام هفته های یک ماه تمام ماههای یک سال تمام سالهای بی من برای تو میگذره اما یادم توی دلت پر رنگ تر می شه فراموشم نمیکنی ولی پشیمون می شی ... 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ بابت مرگ آرزوها سفید بپوشم به نشانه کفن؟؟ یا سیاه به نشانه عزا؟؟ کدامش ... 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ تو دیگر عزیز دوست داشتنی نیستی حتی لعنتی دوست داشتنی هم نیستی لعنتی نفرین شده ی من .. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده