FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییست که در آن ، به تصویر کشیدن خشونت و خیانت ، آسانتر و قانونیتر از به تصویر کشیدن عواطف و عشق است ! 6 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ...هفت سنگ - خاک بازی - دعوا و کتک کاری - ول گردی تو کوچه بالایی و پایینی - زدن زنگ مردم با معونت دوستان...اینا که کارهای منه ..... واقعا که!!!:w00: افتخارم میکنی به کارات؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا که!!!:w00: افتخارم میکنی به کارات؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: حالا چاقو کشی قمه کشی رو از یاد بردی .. یادمه سال آخر دبیرستان بودم با پسرای دبیرستان دیگه شرط بندی کردم که هر کی زیاد چاقو بکشه رو دستاش برنده است ..درست یادمه 9 تا خط انداختم رو دستم ..چه خونی می یومد کیف می کردم که همه ازم دان حساب میبرن ...مادرم اونقدر کتکم زد....:icon_pf (34):...هی جهان سومی 2 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ حالا چاقو کشی قمه کشی رو از یاد بردی .. یادمه سال آخر دبیرستان بودم با پسرای دبیرستان دیگه شرط بندی کردم که هر کی زیاد چاقو بکشه رو دستاش برنده است ..درست یادمه 9 تا خط انداختم رو دستم ..چه خونی می یومد کیف می کردم که همه ازم دان حساب میبرن ...مادرم اونقدر کتکم زد....:icon_pf (34):...هی جهان سومی :jawdrop: تو دیگه روی جهان سومم سقید کردی!!! این افتخار نداره!!! حالا این بارو گفتی اما دیگه جای نگو!!! متاسفم واقعا!!! 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ حالا چاقو کشی قمه کشی رو از یاد بردی .. یادمه سال آخر دبیرستان بودم با پسرای دبیرستان دیگه شرط بندی کردم که هر کی زیاد چاقو بکشه رو دستاش برنده است ..درست یادمه 9 تا خط انداختم رو دستم ..چه خونی می یومد کیف می کردم که همه ازم دان حساب میبرن ...مادرم اونقدر کتکم زد....:icon_pf (34):...هی جهان سومی :imoksmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده