Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :w58:یعنی اقعا اینقد وحشتناکن؟؟!!! بتون پیشنهاد میکنم کتاب بادبادک بازو بخونین تا بفهمین طالبان چه رژیم پست و کثیفیه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بتون پیشنهاد میکنم کتاب بادبادک بازو بخونین تا بفهمین طالبان چه رژیم پست و کثیفیه:icon_pf (34): واقعا هر سطری آدم و دیوانه میکنه!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بتون پیشنهاد میکنم کتاب بادبادک بازو بخونین تا بفهمین طالبان چه رژیم پست و کثیفیه:icon_pf (34): فیلمشو هم ساختن من فیلمشو دیدم وحشتناک بود شرایط مردم افغانستان:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ کسی ایبوک این کتابو داره؟ لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فیلمشو هم ساختنمن فیلمشو دیدم وحشتناک بود شرایط مردم افغانستان:banel_smiley_52: فیلمش هرگز به پای کتابش نمیرسه اصلن وحشت لحظه های ملاقات امیرو او یارو طالبانه رو خوب تصویر نکرده بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده