parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: ماهی تن=3 الی 4 قوطی(بدون روغن) روغن مایع=مقداری برنج =2 پیمانه(800 گرم) آب=2 پیمانه و نیم گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد سیب زمینی=1 عدد خرد شده سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط=1 عدد خرد شده فلفل دلمه سبز=1 عدد خلال شده فلفل سبز تند=1 عدد ریز شده ادویه مخلوط=1 قاشق مرباخوری زردچوبه=1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل=به مقدار لازم گشنیز تازه ریزه شده=1 لیوان لیمو عمانی=2 عدد سیر رنده شده=2 حبه زنجبیل رنده شده=کمی پودر دارچین=کمی مواد لازم برای تزئین: پیاز=2 عدد سرخ شده شوید و جعفری تازه ریز شده=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. سیب زمینی ها را که یه صورت مکعبی کوچک خرد کرده اید در روغن کمی سرخ کنید. 2.کمی روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید. 3. فلفل دلمه سبز+فلفل سبز تند+سیر+گوجه فرنگی+سس گوجه فرنگی+تن ماهی+لیمو عمانی+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد کمی تفت داده شود(تن ماهی را با قاشق چوبی درون قابلمه خرد کنید). 4. آب+گشنیز تازه+سیب زمینی را به مواد اضافه کرده بگذارید آب بجوش آید سپس برنج را خوب شسته درون قابلمه بریزید و مواد را کمی با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با برنج مخلوط شود(مواد را زیاد هم نزنید چون باعث خرد شدن دانه های برنج می شود). 5. در قابلمه را گذاشته،بگذارید برنج با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت درست شود. 6. وقتی برنج خوب دم کشید آن را در ظرف ریخته روی آن را با پیاز سرخ کرده و جعفری و شوید ریز شده تزئین کنید. نکته: در صورتی که آب برنج تمام شده باشد و برنج شما هنوز سفت باشد کمی آب داغ روی برنج بریزید. مواظب باشید آب برنج زیاد نشود چون باعت می شود که برنج به هم بچسبد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده