parikoochooloo 10,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم براي 2 تا 3 نفر: ماهي هامور=4 قطعه برنج=1 پيمانه آب=1 و 2/1 پيمانه پياز=1 عدد بزرگ روغن=به مقدار لازم سير=4 حبه گشنيز تازه خرد شده=1 ليوان ترخون=كمي گوجه فرنگي خرد شده=1 عدد فلفل سبز تند=2 عدد ادويه گرام ماسالا=1 قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم طرز تهيه: 1. پياز را به همراه سير خرد كرده در روغن سرخ كنيد. 2. گوجه فرنگي خرد شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد. 3. گشنيز و ترخون خرد شده را به همراه فلفل سبز به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد. 4. قطعات ماهي را به مواد اضافه كرده سپس به آن ادويه اضافه كرده و بگذاريد به همراه مواد كمي سرخ شود. 5. برنج را به مواد اضافه كرده روي آن آب بريزيد. 6. بگذاريد برنج به مدت 1 ساعت روي حرارت ملايم دم بكشد. نكته: مي توانيد ماهي را قبل از اضافه كردن در روغن سرخ كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .