رفتن به مطلب

برياني ميگو


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

ميگو=نيم كيلو

پياز=2 عدد

روغن=به مقدار لازم

ادويه(نمك،فلفل،پودر فلفل قرمز،زردچوبه،دارچين،پودر زيره)=به مقدار لازم

سير=3 حبه

گشنيز خرد شده=1 ليوان

رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري

برنج آبكش شده=به مقدار لازم

طرز تهيه:

1. پياز و سير را خرد كرده در روغن سرخ كنيد.

2. ادويه را به پياز اضافه كرده هم بزنيد.

. ميگو را به مواد اضافه كرده در روغن كمي تفت دهيد. 4. گشنيز خرد شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.

5. رب گوجه فرنگي را همراه با نصف ليوان آب جوش به مواد اضافه كرده بگذاريد روي حرارت ملايم بماند تا كمي بجوشد.

6. بعد از اينكه مواد غليظ شد؛ مواد را لاي برنج آبكش شده در قابلمه ريخته سپس قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد تا پلو به مدت 45 دقيقه دم بكشد. 15 دقيقه قبل از دم كشيدن برنج كمي كره آب كرده و زعفران روي برنج بريزيد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...