parikoochooloo 10,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: برنج 2 پیمانه = برنج پخته یک کفگیر ماهی= ۵۰۰ گرم یا تن ماهی 1 عدد ماهی 100 گرم پیاز متوسط= 1 عدد سیر= 6 حبه شوید/ گشنیز 1 پیمانه => شوید 100 گرم نمک/ فلفل/ ادویه به میزان دلخواه => فلفل سبز یا قرمز 100 گرم برنج رو خیس میکنیم. تن ماهی رو میگذاریم 20 دقیقه توی آب بجوشد. یا ماهی رو میگذاریم توی آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه آبپزش میکنیم. پیازها رو خلال میکنیم و سرخش میکنیم. سیر و ادویه جات و فلفل رو توی غذاساز میکس میکنیم و توی پیاز میریزیم. وقتی کمی سرخ شدن سبزی رو اضاف میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شه. و در آخر تن ماهی و یا ماهی جوش داده که ریز ریزش کردیم رو توی مواد میریزیم و میگذاریم 6-7 دقیقه سرخ بشن. برنج ( به دلخواه کمی زردچوبه و به اندازه 4 قاشق غذاخوری شوید برای خوش رنگ شدنش) میگذاریم جوش بیاد. آبکش میکنیم و برنج رو با مواد بالا مخلوط میکنیم و توی دیگ میریزیم که دم بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .