saba888 1746 ارسال شده در 14 آبان، 2010 اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. 9
ayhan 2309 ارسال شده در 14 آبان، 2010 عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... 3
saba888 1746 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: 2
ayhan 2309 ارسال شده در 14 آبان، 2010 حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... 2
saba888 1746 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... :ws28: آفرين تو گفتي و ما هم باور كرديم امشبم مي شيني تا 1 نصف شب فوتبال مي بيني!!!:167::167: 1
saba888 1746 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 فوتبال داره امشب؟؟ آره تراكتور و پاس استقلال و استيل آذين 1
saba888 1746 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 عقل كه نباشد جان در عذاب است! منظورتو واضح تر مي گي!!! 1
toranj m 387 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. اگه روزه نگیریم به ازایه هر یه روز باید 60 روز قضاشو بگیریم
ارسال های توصیه شده