Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دوستی دارم که به گفته خودش منو دومین انسان راحت و سخت نگیری میدونه که تابحال باش روبرو شده چرا؟! شاید چون خودش آدم سختگیریه و تقابل بین منو اون باعث شده این قضیه بیشتر به چشمش بیاد بهرحال با وجود تضاد به این بزرگی دوستای خوبی برا هم هستیم و هرگز منو بخاطر آزادی عملم سرزنش و امر و نهی نکرده البته همیشه اینو هم خاطر نشان میکنه که منظورش از راحتی من جلف بودن نیست؛ خلاصه دوستیم و خوشیم ولی,تو تمام دوران دانشجویی چیزی که منو آزار داده بیظرفیتی خیل عظیم همکلاسی ها بوده,منظورم خانوماست البته.......... هروقت به سردمداری من یا یکی دیگه شیطنتی میکردیم،همیشه یه عده بودن که با صدای بلند و هیس و فیس و تذکرای ننه مآبانه عدم همراهیشونو با ما به بقیه اعلام کنن؛و بی توجهی ما به این موضع و حرکات زشتشون دربرابر شیطنتهایی که آزاری هم برای کسی نداشتن و واسه جوونایی به سن و سال ما و تو این دوره زمونه خیلی عادی محسوب میشن باعث پررویی بیشترشون شد تا کار بجایی رسید که دیگه هرگاه کلامی از دهن من و یکی دونفر دیگه خارج میشد یا صدای خندمون به گوششون میرسید؛بطور اتومات و ناخودآگاه-حاضرم قسم بخورم ناخودآگاه-اینا میرفتن رو دنده هیس هیس؛انگار سنسوراشون نسبت به صدای ما حساس شده بود اونقدری که من دیگه نه تحمل جو کلاسو داشتم و نه جمع این آدمارو؛و جالبه که یکی از پرهیس ترینشون از اصلی ترین شاکیای این تغییر رفتار من بود؛وقتی ازم شنید که قصد ندارم به آخرین سفر دانشجویی بیام شدیدا اعتراض کردو بهم گفت تو نیای که خوش نمیگذره؛بیا حسابی خوش بگذرونیم؛فقط من یه جاهایی سختم میشه باتون همراهی نمیکنم! لحظه موعود فرا رسید و من حرفیو که دو سه سال رو دلم قلنبه شده بود به زبوون آوردم:همراهی نمیکنی نکن,فقط تورو خدا هیس هیس نکن؛نرو رو اعصاب ما!!!!!!!!!!!! جالبه واقعا!! تا هستی و خوشی معترضتن،وقتی میخوای نباشی آویزونتن:icon_pf (34): نتیجه:من از آدمای هیسسس هیسسسسسسسسسسسس بدم میاد؛به انضمام اونایی که فکر میکنن خیلی عاقلن:w00: مادرم سالی یه دفه بم نمیگه هیسسسس اونوقت اینااااااااااااااااااااااااا:w00: مرگ بر هیسسسسس همین دیگه راستی شما جزو کدوم دسته این؟ هیس گو یا هیس شنو یا هیس نگو و هیس نشنو؟!!!!!!!!!! اگه جزو دسته اولین:تزتون چیه آخه؟!!!به شما چه که یکی دیگه داره بفرض غلط شما با آبروی خودش بازی میکنه؟شخصیت والدتون بیش فعاله؟خب برین دنبال درمان:w00: اگه دومین:محل به گروه یک نذارین:icon_pf (17): اگه سومین:من یکی که عاشقتونمکلن سرتون تو لاک خودتونه حوصلتون سر نمیره؟!!! 17 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دوستی دارم که به گفته خودش منو دومین انسان راحت و سخت نگیری میدونه که تابحال باش روبرو شدهچرا؟! شاید چون خودش آدم سختگیریه و تقابل بین منو اون باعث شده این قضیه بیشتر به چشمش بیاد بهرحال با وجود تضاد به این بزرگی دوستای خوبی برا هم هستیم و هرگز منو بخاطر آزادی عملم سرزنش و امر و نهی نکرده البته همیشه اینو هم خاطر نشان میکنه که منظورش از راحتی من جلف بودن نیست؛ خلاصه دوستیم و خوشیم ولی,تو تمام دوران دانشجویی چیزی که منو آزار داده بیظرفیتی خیل عظیم همکلاسی ها بوده,منظورم خانوماست البته.......... هروقت به سردمداری من یا یکی دیگه شیطنتی میکردیم،همیشه یه عده بودن که با صدای بلند و هیس و فیس و تذکرای ننه مآبانه عدم همراهیشونو با ما به بقیه اعلام کنن؛و بی توجهی ما به این موضع و حرکات زشتشون دربرابر شیطنتهایی که آزاری هم برای کسی نداشتن و واسه جوونایی به سن و سال ما و تو این دوره زمونه خیلی عادی محسوب میشن باعث پررویی بیشترشون شد تا کار بجایی رسید که دیگه هرگاه کلامی از دهن من و یکی دونفر دیگه خارج میشد یا صدای خندمون به گوششون میرسید؛بطور اتومات و ناخودآگاه-حاضرم قسم بخورم ناخودآگاه-اینا میرفتن رو دنده هیس هیس؛انگار سنسوراشون نسبت به صدای ما حساس شده بود اونقدری که من دیگه نه تحمل جو کلاسو داشتم و نه جمع این آدمارو؛و جالبه که یکی از پرهیس ترینشون از اصلی ترین شاکیای این تغییر رفتار من بود؛وقتی ازم شنید که قصد ندارم به آخرین سفر دانشجویی بیام شدیدا اعتراض کردو بهم گفت تو نیای که خوش نمیگذره؛بیا حسابی خوش بگذرونیم؛فقط من یه جاهایی سختم میشه باتون همراهی نمیکنم! لحظه موعود فرا رسید و من حرفیو که دو سه سال رو دلم قلنبه شده بود به زبوون آوردم:همراهی نمیکنی نکن,فقط تورو خدا هیس هیس نکن؛نرو رو اعصاب ما!!!!!!!!!!!! جالبه واقعا!! تا هستی و خوشی معترضتن،وقتی میخوای نباشی آویزونتن:icon_pf (34): نتیجه:من از آدمای هیسسس هیسسسسسسسسسسسس بدم میاد؛به انضمام اونایی که فکر میکنن خیلی عاقلن:w00: مادرم سالی یه دفه بم نمیگه هیسسسس اونوقت اینااااااااااااااااااااااااا:w00: مرگ بر هیسسسسس همین دیگه راستی شما جزو کدوم دسته این؟ هیس گو یا هیس شنو یا هیس نگو و هیس نشنو؟!!!!!!!!!! اگه جزو دسته اولین:تزتون چیه آخه؟!!!به شما چه که یکی دیگه داره بفرض غلط شما با آبروی خودش بازی میکنه؟شخصیت والدتون بیش فعاله؟خب برین دنبال درمان:w00: اگه دومین:محل به گروه یک نذارین:icon_pf (17): اگه سومین:من یکی که عاشقتونمکلن سرتون تو لاک خودتونه حوصلتون سر نمیره؟!!! اینا اثرات خوندن کتاب شخصیت اخره............... کتاب خوبیه به همه توصیه میکنم بخوننش 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اینا اثرات خوندن کتاب شخصیت اخره...............کتاب خوبیه به همه توصیه میکنم بخوننش راجع به چیه؟!!! نمیشه خلاصشو بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ راجع به چیه؟!!!نمیشه خلاصشو بگی؟ توضیح شخصیت والد..........کودک ..............بالغ 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی اقتضا می کنه بسته به شرایط که با کییو کجایی توی هر کدوم از این 3 دسته قرار بگیری خوب. به شما چه که یکی دیگه داره بفرض غلط شما با آبروی خودش بازی میکنه؟شخصیت والدتون بیش فعاله؟خب برین دنبال درمان شاید شما شخصیت کودکتون بیش فعاله 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی اقتضا می کنه بسته به شرایط که با کییو کجایی توی هر کدوم از این 3 دسته قرار بگیری خوب. شاید شما شخصیت کودکتون بیش فعاله خب مشکل دقیقا اینجا بود:هروقت جو ایجاب میکرد ما تفریح کنیم و خوش باشیم این عده میرفتن رو نرو ما احتمالا تو قاموس اینجور آدمای دگماتیسم تفریح و شوخی و خنده حرامه یه احتمال دیگه هم وجوود داشت؛واسه موجه نشون دادن خودشون فرصت گیر میاوردن من اونطوریام نیستم که همه رو از دست خودم عاصی کنم؛حدو مرزهای خودمونو داشتیم 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چه قشنگ گفتی..... من تو دبیرستان بودم با یه سری از بچه ها دوست بودم که هیس هیسی!! بودن....پدرم دراومد!! نمیذاشتن تو خیابون رو شیشه ی ماشین کثیفا هم چیزی بنویسم.... :viannen_38:خلاصه خیلی دست و پام بسته بود.... تا یه بار که بهشون گفتم عزیزم اگه زشته شما نکن!!! دهه!!:w00: از اون به بعد دیگه صداشونم در نمی اومد... یه سری شونم بام همراه شدن...:4chsmu1: ولی الان رفتم تو دسته سوم.... فکر کنم نتیجه ی افسردگیه... 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خو منم گاهی هیس میگم....گاهی میشنوم....گاهی هم نمیگم و نمیشنوم...... بستگی به موقعیت داره......منم شیطنتو دوس دارم.....ولی خوب تو بعضی موقعیتا به دلایلی از بعضی کارا اجتناب میکنم...... قبلنا هیس میگفتم به دوستام.....اونم تو یه شرایط خاص........ولی الان کمتر شده.........یا اصلا دیگه برام مهم نیس...... بیشتر شبیه گروه سوم شدم........ باهاتم موافقم.....هیس زیادی ام دیگه کفر ادمو درمیاره........خوب اگه به قول خودت حد ومرزها رعایت بشه.....دیگه نیازی به این هیس ها نیس...... 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من که اساسی جز دسته هیس شنو ام!!! قبلا اذیتم میکردن اینجور آدمها بعدش تصمیم گرفتم مقابله کنم!!!!:دی الان کسی بگه هیس قطعا یه چیزی بهش میگم!!!! خیلی حرکته رو مغزیه هیس هیس کردن!!!! فقط بعضی اوقات واسه اینکه حالی هم به اونا داده باشن تا صداشون از 05. دسیبل بیششتر شه هیس هیس میکنم!!!!تا ساکت نشن هم دست بر نمیدارم:دی کلا مقابله به مثل یکی از صفات پسندیده امه!!!:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من که اساسی جز دسته هیس شنو ام!!!قبلا اذیتم میکردن اینجور آدمها بعدش تصمیم گرفتم مقابله کنم!!!!:دی الان کسی بگه هیس قطعا یه چیزی بهش میگم!!!! خیلی حرکته رو مغزیه هیس هیس کردن!!!! فقط بعضی اوقات واسه اینکه حالی هم به اونا داده باشن تا صداشون از 05. دسیبل بیششتر شه هیس هیس میکنم!!!!تا ساکت نشن هم دست بر نمیدارم:دی کلا مقابله به مثل یکی از صفات پسندیده امه!!!:persiana__hahaha: پیشته لطفا . . .! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من که اساسی جز دسته هیس شنو ام!!!قبلا اذیتم میکردن اینجور آدمها بعدش تصمیم گرفتم مقابله کنم!!!!:دی الان کسی بگه هیس قطعا یه چیزی بهش میگم!!!! خیلی حرکته رو مغزیه هیس هیس کردن!!!! فقط بعضی اوقات واسه اینکه حالی هم به اونا داده باشن تا صداشون از 05. دسیبل بیششتر شه هیس هیس میکنم!!!!تا ساکت نشن هم دست بر نمیدارم:دی کلا مقابله به مثل یکی از صفات پسندیده امه!!!:persiana__hahaha: اینههههه!!! خودشه!!! درسته!!!!!!!!!!!!!!!1 :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم بعضی وقتا جزو گروه اولم(البته هیس هیس )نمیکنم بعضی وقتا جزو گروه سوم 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم بعضی وقتا جزو گروه اولم(البته هیس هیس )نمیکنم بعضی وقتا جزو گروه سوم :viannen_38: یادم می مونه یکم دوست نداشته باشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من چون خودم آدم شلوخ و شرو شیطونی هستم از آدمایی که هیس هیس می کنن بدم میاد... یه بار سر همین قضیه یه نفر رو آنچنان ضایع کردم که خودشم کف کرد...از اون به بعد دیگه جرات نداشت بگه هیس! تا میومد حرف یزنه می گفتم: متوجه نیستید استاد دارن صحبت می کنن؟ هیسسسسسسس!!! 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من که تو هیچکدوم از این دسه ها نبودم به هه.. من معمولا حواسم نیس کلاس که میخنده بخودم میام تندی میزنم به کناریم میگم چی شد چی شد خلاصه وقتی کلاس اروم میشد من تازه میخندیدم.. اگرم که خودم میشنیدم از ذوقم که حواسم بوده بلند میخندیم کناریم میزدن بم میگفتن هیس.. اگرم صدای هیس بشنوم بازم همون حالت اول میشه.. ولی تا حالا هیس نگفتم .. مزه ام نریختم.. ضد حالم نزدم. پایه ام نبودم چون دیر میرسید به مغزم... خب شدم دسه پنجم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :viannen_38:یادم می مونه یکم دوست نداشته باشم یادت بمونه منو از خیلی هم بیشتر دوس داشته باشی:icon_redface::icon_redface::pichak: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شاید خیلیامون یاد نگرفتیم شاد باشیم و یا چون نمیتونیم شاد باشیم به دیگران ایراد میگیریم. 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شاید خیلیامون یاد نگرفتیم شاد باشیم و یا چون نمیتونیم شاد باشیم به دیگران ایراد میگیریم. :rose: 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ها؟!!! چیه؟ اینجا از سلام بر عشق و اینا خبری نیستا گفته باشم:w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده