★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دعوا نکنینیه روز نمکدون یه روز مریم انقد من نیاز به توجیه دارم ..... :ws47: سلام به همه شما دوستان .من هم حرفي براي گفتن ندارم. شمابگيد؟ چي بگم؟ فقط بگو چندتا می خوای :ubhuekdv133q83a7yy7 من هم مو فرفریم هم خیلی سفید:w00:خیلی هم دلت سفید بخواد :brodkavelarg: باشه الان یهو دلم خواست الان چکار کنم؟ بیا این یکی :icon_redface: اینو میپسندین برم کله قند بگیرم برم خواستگاری؟؟ خواستگاری برا چی؟ بفرست بیاد اینجا حوریا صبرشون زیاده:whistle: پس بگو وقتشو بیشتر کنن از 7 سال به 12 سال:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ این شوور داره!!!!:brodkavelarg: دست رو هرچی میزارم سنگ میشه این شوهر داره...اون یکی کور.......یکی دیگه شله:shame: خو طلاق بگیر:w74::w74: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ این شوور داره!!!!:brodkavelarg: ببین من تو یه پستی نصیحت مادر فوت شده رو به دخترش نوشتم:whistle: ممکنه متاهلا هم حوری بشن 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دست رو هرچی میزارم سنگ میشهاین شوهر داره...اون یکی کور.......یکی دیگه شله:shame: خو طلاق بگیر:w74::w74: شوور این سالی 80 میلیون دلار درآمد داره.. درآمد تو چه قدره؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ برو ته صف لطفاًً من اول صفم کارمو راه بنداز می خوام برم:w00: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ شوور این سالی 80 میلیون دلار درآمد داره..درآمد تو چه قدره؟؟؟ درآمد منم بد نیست...یه تاکسی مدل 57 زرد دارم.....از صبح که ببرمش کارواش ساعت 11 تموم بشه.......................تا 3 بعد از ظهر.....یه20 تومانی در میاد در عوض میریم با هم غلیون میکشیم......میریم تو شهر دورت میدم....خوبه:w16: 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ شوور این سالی 80 میلیون دلار درآمد داره..درآمد تو چه قدره؟؟؟ پس بیچاره اون مرد:ws54: این چیه رفته گرفته:w00: 3 لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اين بد نيست ميشه در موردش فكر كرد.:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بد نيست اما بايد برم تحقيقات پس يه كم فرست بهم بده تا درست تصميم بگيرم باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اين بد نيست ميشه در موردش فكر كرد.:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده