تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یالله! یه دری بزن بد بیا تو تینا جان. داشتیم غیبتتون رو میکردیم! چه خوب حالا چی پشت سرم میگفتید؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام اینا من رو تنها گیر اوردن :167: بیا بخوریمشون تاحالا چن نفرو خوردی؟؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من جنس بنجول نمیخورم بنجل چیه میوه تازه اند حالا شاید این حمید میوه فریزری باشه اما اون یکی تازه چیدنش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تاحالا چن نفرو خوردی؟؟:ws2: امارش از دستم در رفته :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بنجل چیه میوه تازه اند حالا شاید این حمید میوه فریزری باشه اما اون یکی تازه چیدنش د ببينا منو مجبور ب برخورد خشن فيزيکی ميکنه!! :167: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ 70 کیلومتریش یعنی اینکه شیطون ها دست به اسپم خوبه هااااااااااااا خوب داشته باش فردا نیای سیم بیاری بگی برق بده هاااااااااااااا چه حالی بزنم له شی! یه نگاه به پستای من بنداز! یه پست علمیم با 500 پست اسپم برابری میکنه! :icon_pf (34): باشه پس از اين به بعد کارتونی ميگيرم استخر نميخوام! دوسوز!!!فک کردم وبتو اپ کردی جان؟ دوسوز همون دوگانه سوزه؟ وبم فردا پس فردا آپ میشه! راستی تینا خانم علیکم سلام 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بزنم له شی! یه نگاه به پستای من بنداز! یه پست علمیم با 500 پست اسپم برابری میکنه! :icon_pf (34): جان؟ دوسوز همون دوگانه سوزه؟ وبم فردا پس فردا آپ میشه! راستی تینا خانم علیکم سلام نه جانم فک کردم قبلا واست ترجميدم!! دوسوز = بی نمک لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ د ببينا منو مجبور ب برخورد خشن فيزيکی ميکنه!! :167: :banel_smiley_52: هی وای من تینا کجایی :banel_smiley_52: بزنم له شی! یه نگاه به پستای من بنداز! یه پست علمیم با 500 پست اسپم برابری میکنه! :icon_pf (34): جان؟ دوسوز همون دوگانه سوزه؟ وبم فردا پس فردا آپ میشه! راستی تینا خانم علیکم سلام یعنی انقدر کشاورزی خوبه پس بیا تالار برق هم پست بده لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من جنس بنجول نمیخورم بفرمااااااااااا چه خوب حالا چی پشت سرم میگفتید؟ تعریف و تمجید فقط! ... ولله! بنجل چیه میوه تازه اند حالا شاید این حمید میوه فریزری باشه اما اون یکی تازه چیدنش اووووووووههههه ... بکش ترمز دستی رو ... اول باید منو بخوری! :w00: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این تینا رو این طوری نگاه نکن ها 99% زیر زمینه من خودم هم ازش می ترسم در برید تینا بیا اینا رو بخوریم بنجل چیه میوه تازه اند حالا شاید این حمید میوه فریزری باشه اما اون یکی تازه چیدنش کدوم تازس؟ بزنم له شی! یه نگاه به پستای من بنداز! یه پست علمیم با 500 پست اسپم برابری میکنه! :icon_pf (34): جان؟ دوسوز همون دوگانه سوزه؟ وبم فردا پس فردا آپ میشه! راستی تینا خانم علیکم سلام سلام علیککککککککککککککم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کشاورزی در حدیه که اگه نباشه! همه از گرسنگی میمیرن! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اووووووووههههه ... بکش ترمز دستی رو ... اول باید منو بخوری! :w00: کدوم تازس؟ تو ديگه چراااااا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کدوم تازس؟ سلام علیککککککککککککککم من تازه ترم! اول منو بخور! منم جواب دادم دیگه! دوباره چرا سلام میدی! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اووووووووههههه ... بکش ترمز دستی رو ... اول باید منو بخوری! :w00: تا میوه تازه هست فریزری نمی خورم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ببین چه ذوقی می کنن بخوریمشون حالا که این طوری شد با هم می خورمتون 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: هی وای من تینا کجایی :banel_smiley_52: یعنی انقدر کشاورزی خوبه پس بیا تالار برق هم پست بده خجالت بکش! تينارو چرا صدا ميزنی؟؟ کشاورزی از خوبم خوب تره! کشاورزی در حدیه که اگه نباشه! همه از گرسنگی میمیرن! قوفون داداش گلم برم ک حرفش ايول داره 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ببین چه ذوقی می کنن بخوریمشون حالا که این طوری شد با هم می خورمتون حميييييييييييييييييييد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ حميييييييييييييييييييد تبرکه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تبرکه :icon_pf (34): بچه ها من برم ک فردا امتحان دارم هيچيم نخوندم! ثواب داره يه يک ساعتی ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده