pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شرمنده دریا رو نمیتونم بیارم اینجا! راست میگیا! حیف آب! میگم آبجی مگس کش دستی چنده!؟ از اون خوش دستاش! :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): می خوای اواتارت رو منقرض کنی لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اشکال نداره ما به اب شور عادت داریم آخی...مگه کجايی؟ قم!؟:ws2: شرمنده دریا رو نمیتونم بیارم اینجا! راست میگیا! حیف آب! میگم آبجی مگس کش دستی چنده!؟ از اون خوش دستاش! نميدونم والا تا حالا لازم نشده بود! ماشالله شما اب نمی بینید وگرنه شنا گر ماهری هستید اااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): دلم شنا خواس! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ هوم؟ آره آپ دوس ميداريم(شکلک ابنبات) بلی ... (شکلک گرز در دست)! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ آخی...مگه کجايی؟ قم!؟:ws2: نميدونم والا تا حالا لازم نشده بود! دلم شنا خواس! نه بابا قم که الان یه ماهه ابشون شیرین شده :icon_pf (34): نزدیکی هاشیم :icon_pf (34): خوب برو شنا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ باشه میبینمتون :icon_pf (34): اگه بهتون برق دادیم اکشال نداره من عاشق تاريکی امممممممم! فقط ي سيم بدين واسه کامپوترم کافيه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ناملدا شیطونه میگه بلم دوستام رو هم بیارم بریزم اینجا دو نفره ریختین سرم دارین می زنینم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اکشال نداره من عاشق تاريکی امممممممم!فقط ي سيم بدين واسه کامپوترم کافيه باید ببنم چی میشه باید فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ آره آپ اها اون اپ! سر ميزنم! نه بابا قم که الان یه ماهه ابشون شیرین شده :icon_pf (34): نزدیکی هاشیم :icon_pf (34): خوب برو شنا :icon_pf (34): نزديکی هاش ميشه کجا؟؟ الان وسط گفتگو پاشم برم شنا!!!:w00: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ماشالله شما اب نمی بینید وگرنه شنا گر ماهری هستید اااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): منظور؟ باشه میبینمتون :icon_pf (34): اگه بهتون برق دادیم خودمون داریم! :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34):می خوای اواتارت رو منقرض کنی خیر میخوام یه حالی به شما بدم! نميدونم والا تا حالا لازم نشده بود! دلم شنا خواس! من بعد لازم میشه! ... چیزای دیگه قحط بود! استخر از کجا جور کنم!؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اها اون اپ! سر ميزنم! کدوم آپ!؟ نه بابا! ورژن جدید رفرش میکنیم منظورم بود! کجا میخوایس سر بزنی؟ سرزده! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اها اون اپ! سر ميزنم! نزديکی هاش ميشه کجا؟؟ الان وسط گفتگو پاشم برم شنا!!!:w00: 70 کیلومتریش منظور؟ خودمون داریم! خیر میخوام یه حالی به شما بدم! من بعد لازم میشه! ... چیزای دیگه قحط بود! استخر از کجا جور کنم!؟ یعنی اینکه شیطون ها دست به اسپم خوبه هااااااااااااا خوب داشته باش فردا نیای سیم بیاری بگی برق بده هاااااااااااااا چه حاللی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ناملدا شیطونه میگه بلم دوستام رو هم بیارم بریزم اینجا دو نفره ریختین سرم دارین می زنینم چرا بهتون ميزنی آقا!! من کی دستم ب شما خورد ک....:icon_pf (34): خب بنده دلم از جای ديگه پر زورم فقط ب تو ميرسه... من بعد لازم میشه! ... چیزای دیگه قحط بود! استخر از کجا جور کنم!؟ باشه پس از اين به بعد کارتونی ميگيرم استخر نميخوام! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلامعلیکم اینجا چه خبر؟ سلام اینا من رو تنها گیر اوردن :167: بیا بخوریمشون 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کدوم آپ!؟ نه بابا! ورژن جدید رفرش میکنیم منظورم بود! کجا میخوایس سر بزنی؟ سرزده! دوسوز!!! فک کردم وبتو اپ کردی 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلامعلیکم اینجا چه خبر؟ یالله! یه دری بزن بد بیا تو تینا جان. داشتیم غیبتتون رو میکردیم! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چرا بهتون ميزنی آقا!! من کی دستم ب شما خورد ک....خب بنده دلم از جای ديگه پر زورم فقط ب تو ميرسه... خوب منم رفتم یکی رو اوردم بخورتتون :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام اینا من رو تنها گیر اوردن :167: بیا بخوریمشون من جنس بنجول نمیخورم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلامعلیکم اینجا چه خبر؟ سلام خبر خاصی نيس! فعلا داريم مقدمات مهمون نوازی رو بجا مياريم!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یالله! یه دری بزن بد بیا تو تینا جان. داشتیم غیبتتون رو میکردیم! این تینا رو این طوری نگاه نکن ها 99% زیر زمینه من خودم هم ازش می ترسم در برید تینا بیا اینا رو بخوریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده