soil eng 17164 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 بچه ها امتیاز منو! چه خوشگله! elahe.elahe2 تاریخ عضویت: 22-05-2010 محل سکونت: اروميه نوشته ها: 602 مهندسی کشاورزی خاك شناسي تشکر: 1,521 تشکر شده: 1,101 بار در 505 پست امتیاز:1111 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 نه بابا ترشی نخوری یه چیزی میشیا:ws2: این رضا رو خودشو تو ترشی خابوندن از خوردنشم گذشته والا تو دهات ما نزدیک ظهر خرید عید نمیرن! بعد از ظهر امتحان پایانترم دارم هیچیم نخوندم!میرم که بخونم! باشه ستاره جون... تو دهاتتون الان اخر سال معمولا مغازه دارا بازن باور کن در ضمن دهاتتون احیانا ساعت دوازده نهار میخورن دیگه نه ؟ 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 باشه ستاره جون... :banel_smiley_4: آذر و سهیلا پیچوندنا! 2
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 خودم میدونستم خان دائی جون که خوشملمخوبی شما؟ دوستان خوبن؟خان دائی تو چیکاره ایی؟ بیتربیت پاشو خودت برو واسه خودت چایی بیار کوفت بخوری حمید خان دائی واسه هیجکی چایی نمیبره این یه حقیقه حمید جون تکرو حمید بچه حرف گوش کنیه تازه خیلی هم خاکیه خدا کنه دستاشو بشوره 4
solise70 967 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 امیدوارن تو شوخی کردنا کسی ازم ناراحت نشه راحت باش خان دایی اگه بدونی اینجا چه خبره این حرفو نمیزنی اینجا جنبه ها بالاس ریلکس ریلکس ریلکستر 2
soil eng 17164 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 این رضا رو خودشو تو ترشی خابوندن از خوردنشم گذشته تو دهاتتون الان اخر سال معمولا مغازه دارا بازن باور کن در ضمن دهاتتون احیانا ساعت دوازده نهار میخورن دیگه نه ؟ اهوم بازن ولی اگه اقتصادی تر نگاه کنی الان نمیرن!! عصر میرن که فروشنده ها واسه اینکه جنس نمونه رو دستشون زیر قیمت میفروشن... باور کن! 2
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 الهه جون به اون سه تار مو میگن شنیونباعث کلاس بیشتر میشه عه چه جالب اینجا کلاس اکابر هم دارین برا ارتقاع کلاس دهاتیا 3
solise70 967 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 عه چه جالب اینجا کلاس اکابر هم دارین برا ارتقاع کلاس[/b]دهاتیا اره مثلا شما 19شدی ارتقاء نه ارتقاع 2
soil eng 17164 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 بابا بچه مسلمون... دست ما هم بگیر کی رو میگه ؟؟؟زودی بیاد دست اینو بگیره!! امیدوارن تو شوخی کردنا کسی ازم ناراحت نشه میگم بجای چایی آب سرد بیار! کسی ناراحت شه میدیم میخوره! الهه جون به اون سه تار مو میگن شنیونباعث کلاس بیشتر میشه :banel_smiley_4: آذر و سهیلا پیچوندنا! نخیر ستاره جون از این خبرا نیس! 4
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 اهوم بازن ولی اگه اقتصادی تر نگاه کنی الان نمیرن!!عصر میرن که فروشنده ها واسه اینکه جنس نمونه رو دستشون زیر قیمت میفروشن... باور کن! یه توصیه از من به شما اخر سالی قانون عکس میشه هر چی اخر تر بری قیمتا بالاتر جنسا بنجل تر میشه بنا بر این توصی اکید دارم سر ظهر برین که از بیحوصله گی مغازه دار کمال استفاده رو ببرین بیشترین تخفیف رو بگیرین تا از شرتون خلاص بشه بتونه استراحتشو بکنه بعد از ظهر با توان مضاعف سر ملتو کلاه بزاره 4
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 میگم بجای چایی آب سرد بیار! کسی ناراحت شه میدیم میخوره! ! اها یادم رفته بود خوب اره تو که وردست صابخونه ای اب سردو تو بیار که نگن بیکار بود یه کاری هم کرده باشی 3
soil eng 17164 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 عه چه جالب اینجا کلاس اکابر هم دارین برا ارتقاع کلاس[/b]دهاتیا میبینی خان دایی بچه ها ...کلا اینجا سرتا پا کلاس! شمام زود برو مشق شبتو انجام بده که اینطوری سوتی ندی! اره مثلا شما 19شدی ارتقاء نه ارتقاع خوشمان آمد! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 بیتربیت پاشو خودت برو واسه خودت چایی بیار کوفت بخوری حمید خان دائی واسه هیجکی چایی نمیبره این یه حقیقه حمید جون تکرو :banel_smiley_52::banel_smiley_52: بابا بچه مسلمون... دست ما هم بگیر با منی؟؟ امیدوارن تو شوخی کردنا کسی ازم ناراحت نشه حمید بچه حرف گوش کنیه تازه خیلی هم خاکیه خدا کنه دستاشو بشوره حتما میشورم ... 3
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 خان دائی جون باشخصیت داشتیم؟ آفرین استادیو عه گفتم شوخیه تازه تو که معلمی 3
soil eng 17164 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 اها یادم رفته بود خوب اره تو که وردست صابخونه ای اب سردو تو بیار که نگن بیکار بود یه کاری هم کرده باشی باشه ....صب کن الان میارم!! :167: 5
solise70 967 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 عه گفتم شوخیه تازه تو که معلمی شوخی بی شوخی تو خونه معروفم به ملا لغتی حالا تا تهشو بخون دیگه... 2
FGNI 297 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 باشه ....صب کن الان میارم!! :167: مرسی اله جون فقط اون خلال دندوتو قایم کن زشته تو دستت بالا پایینش میکنی 3
ارسال های توصیه شده