masi eng 47044 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 چرا گل زیادهگل دیدم امروز، بوش کردم، ولی چون سرما خورده بودم عطسه کردم و پر پر شد بله دیگه..زیاد که میشه شما عطسه میکنی پرپر میشه.. 1
masi eng 47044 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سلام به دوستان عزیزم.. دوستان کشاورزیم و غیر کشاورزی سال جدیدو به همتون تبریک میگم.. ایشالله سال خیلی خوبی داشته باشید.. بالاو پاییناتون به درجات بالای پیشرفت زیاد باشه.. :hapydancsmil: پرازاتقافای خوب و شاد و عروسی پیش رو داشته باشید.. :hapydancsmil: سال خیلی تکی براتون بشه.. به ارزوهای قشنگتون برسید..... برای ارزوهای منم به خواسته های منم دعاکنید... خوشبخت و سعادتمندو شاد باشید////:w16:
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 http://www.noandishaan.com/forums/thread153687-2.html#post1594150 بیاااااااید 1
masi eng 47044 ارسال شده در 6 تیر، 2016 سلام مصی حالت چطوره؟ سلام مهدی احوالت .. بابا کم پیدایی.. دستت درد نکنه بابت دسترسی.. همه تالار رو نمیخواستم خیلی لطف کردی.. خودتم بیا لطفن.. بدون شما هرگز... حال من خوبه..منتهی سال 95 ما پراز حادثه بود.. دزدی خونه خواهرم و همه چیزشو بردن/ بعد دررفتن پای برادرمو به بیمارستان رفتن/صورتم با افتاب شدید چابهار سوخته و تاول زده فرقی با اب جوش نداره.. / و امروز دامادمون ماشین بهش زد بنده خدا بیمارستانه و یه هفته فعلا باید باشه.. و فردا عمل داره.. براش دعا کنید 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام مهدی احوالت .. بابا کم پیدایی.. دستت درد نکنه بابت دسترسی.. همه تالار رو نمیخواستم خیلی لطف کردی.. خودتم بیا لطفن.. بدون شما هرگز... حال من خوبه..منتهی سال 95 ما پراز حادثه بود.. دزدی خونه خواهرم و همه چیزشو بردن/ بعد دررفتن پای برادرمو به بیمارستان رفتن/صورتم با افتاب شدید چابهار سوخته و تاول زده فرقی با اب جوش نداره.. / و امروز دامادمون ماشین بهش زد بنده خدا بیمارستانه و یه هفته فعلا باید باشه.. و فردا عمل داره.. براش دعا کنید ماهستیم متاسفم امیدوارم از این به بعد با اتفاق های خوشایند همراه باشه بروی چشم , به امید خدا حال ایشون خوب میشه 1
masi eng 47044 ارسال شده در 7 تیر، 2016 ماهستیم متاسفم امیدوارم از این به بعد با اتفاق های خوشایند همراه باشه بروی چشم , به امید خدا حال ایشون خوب میشه انشاللللله حتمن.... پس منتظرتیم/:icon_gol: 1
masi eng 47044 ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام و ارادت.. اتفاقی افتاده سید؟ خوش اومدیدی.. صفا اوردید.. 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام و ارادت.. اتفاقی افتاده سید؟خوش اومدیدی.. صفا اوردید.. سلام خوبی؟ ن داشتم رد میشدم یهو این استیکرو خوشم اومد ازش ولی در کل تاپیک زدم دیده کسی نیومد جواب بده 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام خوبی؟ ن داشتم رد میشدم یهو این استیکرو خوشم اومد ازش ولی در کل تاپیک زدم دیده کسی نیومد جواب بده درود احوالت چطوره؟ حق داره سید مهدی داداش دعوت کردم اما کو استقبال !!! 1
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مهر، 2016 اینجا هم که مثل اونجا سوت و کور شده!!هعیییی روزگار ... اولا سلام دوما.. اینجا در محفل کشاورزی بله سوت و کوره ولی در بخشهای دیگه نه.. 1
masi eng 47044 ارسال شده در 23 آبان، 2016 اقا در صحن گپ تبلیغات نکیند پیگرد قانونی دارد سلام سهند جان خوش اومدی.. اشکالی ندار بچه مردم گناه داره.. زیر سیبیلی ردش میکنیم.. 1
ارسال های توصیه شده