Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ شوخی کردم.. مهدی کلمو میکنه.. گفتم جو بدم عزیزم. بچس مهدی حالااااا... برو دعواش کن بیارش ای بابا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ عزیزم.بچس مهدی حالااااا... برو دعواش کن بیارش ای بابا میاد گلم نگران نباش... به زودی.. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ میاد گلم نگران نباش... به زودی.. ایشالااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیز خوش اومدین.. سوالی داشتی.. حرفی داشتید درخدمتم... ماهمچنان هستیم.. نم هم نکشیدیم.. یه جورایی یه سری گرفتاریها و کار اجازه به مانداد که همیشگی اینجا باشیم و درحد اینکه بیایم رسیدگی کنیم اومدیم.. باز در هرصورت مهمان ماهستید بدون هماهنگی خب میاید دیگه... :hapydancsmil:....مصومه جونم....مهربووووووون....:hapydancsmil: ما مهمونای ناخونده اییم.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]تولدت مبارك عشقوليييي :*[/h] کارت دعوته.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]تولد مدیر بزرگوار انجمن " مدیر برق "....بدو بیا ک منتظریم[/h] .... تشریف بیارید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:....مصومه جونم....مهربووووووون....:hapydancsmil: ما مهمونای ناخونده اییم.... شما تاج سرید عزیزم. خوش اومدی گلم.. تولدتم مبارک عزیزدلم.... تولدت مبارك عشقوليييي :* کارت دعوته.... تولدت مبارک عزیزم تولد مدیر بزرگوار انجمن " مدیر برق "....بدو بیا ک منتظریم .... تشریف بیارید حتمن میایم.. تولدشون مبارک باشه.. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ شما تاج سرید عزیزم. خوش اومدی گلم.. تولدتم مبارک عزیزدلم.... تولدت مبارک عزیزم حتمن میایم.. تولدشون مبارک باشه.. قربانت معصومه جونممممممم مرسی عزیزدلمممم :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نظرسنجی مسابقه عکاسی سری بیست و هفتم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نظرسنجی مسابقه عکاسی سری بیست و هفتم دست گلت درد نکنه تمنای عزیز.. اومدم رای هم دادم گلم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ مهدی کجایی پس... مدیرما گم شده.. از یابنده تقاضا میشود مدیرمارو پیدا کند و مژدگانی دریافت کند..... 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ مدیرمون رفته گل بچینه .... واقعنی ؟ چرا رفته گل رو بچینه ؟ گل رو چرا باید چید؟ مدیر بد 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ واقعنی ؟چرا رفته گل رو بچینه ؟ گل رو چرا باید چید؟ مدیر بد نهههه آیا گل چیدن کار خوبیست؟؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نهههه آیا گل چیدن کار خوبیست؟؟ گل رو باید بوسید و گذاشت کنار فکر کنم همچین چیزی بود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ الان گل کجا بود... برف هست .. برف نبود 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ ...خوش اومدممممممم چطوری خوش اومدی یعنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ الان گل کجا بود... برف هست .. برف نبود چرا گل زیاده گل دیدم امروز، بوش کردم، ولی چون سرما خورده بودم عطسه کردم و پر پر شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده