Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 هیچ کاری نمیتونی کنی:gnugghender: برای خودم نمیخوام , مخصوص برای معترضین استفاده میکنم وقتی لیموات جزغاله شد میبینمت ک دیگه با میدانی ا در نیوفتی.... روی من ک اثر نداره........میدان من متلاشی میکنه اونو.... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 وقتی لیموات جزغاله شد میبینمت ک دیگه با میدانی ا در نیوفتی.... روی من ک اثر نداره........میدان من متلاشی میکنه اونو.... وقتی غذا و مواد غذایی تحریم شدی خواهیم دید تو میدان خیابون هم غذا پیدا نمیکنی میدانو میدیم بیل بزنند داخلش چمن , گیاهان زینتی بکارند 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 وقتی غذا و مواد غذایی تحریم شدی خواهیم دید تو میدان خیابون هم غذا پیدا نمیکنی میدانو میدیم بیل بزنند داخلش چمن , گیاهان زینتی بکارند ....برو تو افق محو شو الان من ضد تحریمم... یه بمب مغناطیسی بزنم........تالارتو منهدم کنم........تا مفهوم میدان رو متوجه بشی.... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 ....برو تو افق محو شو الان من ضد تحریمم... یه بمب مغناطیسی بزنم........تالارتو منهدم کنم........تا مفهوم میدان رو متوجه بشی.... افق ابری شعبه جدید داعش زدی کدوم میدان؟ آزادی یا جمهوری !! 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 افق ابری شعبه جدید داعش زدی کدوم میدان؟ آزادی یا جمهوری !! ن میخوام به داعش حمله کنم.... آقا سدخندان یه نفر... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 ن میخوام به داعش حمله کنم.... آقا سدخندان یه نفر... فرانسه تشریف ببرین خواهی یافت ... با همین تاکسی برو فرودگاه ========> مقصد پاریس 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 فرانسه تشریف ببرین خواهی یافت ... با همین تاکسی برو فرودگاه ========> مقصد پاریس من وطن رو ترک نمیکنم........از دست من خلاصی نداری.... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 من وطن رو ترک نمیکنم........از دست من خلاصی نداری.... فقط برای کمک به مردم مظلوم فرانسه ..... خلاصی نداریم , اتومات کار میکنیم تارهای صوتی ت سالمن , به فکر سلامتیت نیستی اااااااا 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 فقط برای کمک به مردم مظلوم فرانسه ..... خلاصی نداریم , اتومات کار میکنیم تارهای صوتی ت سالمن , به فکر سلامتیت نیستی اااااااا اول وطنم.........بچه پولدار....بسوزه ریا.... تقصیره توئه........اومدم مهمونی....ببین چیکار کردی.... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 اول وطنم.........بچه پولدار....بسوزه ریا.... تقصیره توئه........اومدم مهمونی....ببین چیکار کردی.... [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD=class: b]نامِ جاوید وطن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]صبحِ امید وطن[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]وطن ای هستیِ من[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور و سرمستیِ من[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که همآوازِ تو منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که نواگر این چمنم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه با یک نام و نشان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]به تفاوتِ هر رنگ و زبان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه شاد و خوش و نغمهزنان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایران جوان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] به یاد آهنگساز فرانسوی این آهنگ ( آلفرد لومر) غصه نخور بجاش یه مقدار پسته بخور همراه با آهنگ لذت ببر 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 [TABLE][TR] [/TR] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD=class: b]نامِ جاوید وطن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]صبحِ امید وطن[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]وطن ای هستیِ من[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور و سرمستیِ من[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که همآوازِ تو منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که نواگر این چمنم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه با یک نام و نشان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]به تفاوتِ هر رنگ و زبان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه شاد و خوش و نغمهزنان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایران جوان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] به یاد آهنگساز فرانسوی این آهنگ ( آلفرد لومر) غصه نخور بجاش یه مقدار پسته بخور همراه با آهنگ لذت ببر :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بله وطنم پاره ی تنم.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درود بر مدیر کشاورزی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توت فرنگی ام میخوام.... 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بله وطنم پاره ی تنم.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درود بر مدیر کشاورزی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توت فرنگی ام میخوام.... :TAEL_SmileyCente: نداریم 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 تبریک 2
masi eng 47044 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 تبریک فراوان 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 مچکرم:hapydancsmil: شیرینی شو نمیخوای بدی تا اینجا اومدی 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 شیرینی شو نمیخوای بدی تا اینجا اومدی شما چای بده من شیرینی رو میدم... 2
ارسال های توصیه شده