Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هیچ کاری نمیتونی کنی:gnugghender: برای خودم نمیخوام , مخصوص برای معترضین استفاده میکنم وقتی لیموات جزغاله شد میبینمت ک دیگه با میدانی ا در نیوفتی.... روی من ک اثر نداره........میدان من متلاشی میکنه اونو.... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ وقتی لیموات جزغاله شد میبینمت ک دیگه با میدانی ا در نیوفتی.... روی من ک اثر نداره........میدان من متلاشی میکنه اونو.... وقتی غذا و مواد غذایی تحریم شدی خواهیم دید تو میدان خیابون هم غذا پیدا نمیکنی میدانو میدیم بیل بزنند داخلش چمن , گیاهان زینتی بکارند 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ وقتی غذا و مواد غذایی تحریم شدی خواهیم دید تو میدان خیابون هم غذا پیدا نمیکنی میدانو میدیم بیل بزنند داخلش چمن , گیاهان زینتی بکارند ....برو تو افق محو شو الان من ضد تحریمم... یه بمب مغناطیسی بزنم........تالارتو منهدم کنم........تا مفهوم میدان رو متوجه بشی.... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ....برو تو افق محو شو الان من ضد تحریمم... یه بمب مغناطیسی بزنم........تالارتو منهدم کنم........تا مفهوم میدان رو متوجه بشی.... افق ابری شعبه جدید داعش زدی کدوم میدان؟ آزادی یا جمهوری !! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ افق ابری شعبه جدید داعش زدی کدوم میدان؟ آزادی یا جمهوری !! ن میخوام به داعش حمله کنم.... آقا سدخندان یه نفر... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ن میخوام به داعش حمله کنم.... آقا سدخندان یه نفر... فرانسه تشریف ببرین خواهی یافت ... با همین تاکسی برو فرودگاه ========> مقصد پاریس 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ فرانسه تشریف ببرین خواهی یافت ... با همین تاکسی برو فرودگاه ========> مقصد پاریس من وطن رو ترک نمیکنم........از دست من خلاصی نداری.... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ من وطن رو ترک نمیکنم........از دست من خلاصی نداری.... فقط برای کمک به مردم مظلوم فرانسه ..... خلاصی نداریم , اتومات کار میکنیم تارهای صوتی ت سالمن , به فکر سلامتیت نیستی اااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ فقط برای کمک به مردم مظلوم فرانسه ..... خلاصی نداریم , اتومات کار میکنیم تارهای صوتی ت سالمن , به فکر سلامتیت نیستی اااااااا اول وطنم.........بچه پولدار....بسوزه ریا.... تقصیره توئه........اومدم مهمونی....ببین چیکار کردی.... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اول وطنم.........بچه پولدار....بسوزه ریا.... تقصیره توئه........اومدم مهمونی....ببین چیکار کردی.... [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD=class: b]نامِ جاوید وطن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]صبحِ امید وطن[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]وطن ای هستیِ من[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور و سرمستیِ من[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که همآوازِ تو منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که نواگر این چمنم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه با یک نام و نشان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]به تفاوتِ هر رنگ و زبان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه شاد و خوش و نغمهزنان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایران جوان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] به یاد آهنگساز فرانسوی این آهنگ ( آلفرد لومر) غصه نخور بجاش یه مقدار پسته بخور همراه با آهنگ لذت ببر 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ [TABLE][TR] [/TR] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD=class: b]نامِ جاوید وطن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]صبحِ امید وطن[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]وطن ای هستیِ من[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور و سرمستیِ من[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]جلوه کن در آسمان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]همچو مهرِ جاودان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که همآوازِ تو منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]بشنو سوزِ سخنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که نواگر این چمنم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همهٔ جان و تنم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]وطنم وطنم وطنم وطنم![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه با یک نام و نشان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]به تفاوتِ هر رنگ و زبان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]همه شاد و خوش و نغمهزنان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایران جوان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ز صلابتِ ایرانِ جوان[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] به یاد آهنگساز فرانسوی این آهنگ ( آلفرد لومر) غصه نخور بجاش یه مقدار پسته بخور همراه با آهنگ لذت ببر :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بله وطنم پاره ی تنم.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درود بر مدیر کشاورزی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توت فرنگی ام میخوام.... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بله وطنم پاره ی تنم.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: درود بر مدیر کشاورزی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توت فرنگی ام میخوام.... :TAEL_SmileyCente: نداریم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ :TAEL_SmileyCente: نداریم خسیس.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 تبریک 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرمااااااااااااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 تبریک فراوان 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ تبریک فراوان تشکر بانو:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ مچکرم:hapydancsmil: شیرینی شو نمیخوای بدی تا اینجا اومدی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ شیرینی شو نمیخوای بدی تا اینجا اومدی شما چای بده من شیرینی رو میدم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده