masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام به به مدیر عزیز خوش اومدی تو نبودی محفل صفا نداشت ... البته ما این مدت سنگر تالار رو حفظ کردیما ما چغندر بودیم دیگه.. دستت درد نکنه بابا.. دیدی مهدی.. تو نباشی ما هم هیچیم... 1
helma.b 3345 ارسال شده در 26 مهر، 2015 ما چغندر بودیم دیگه.. دستت درد نکنه بابا.. دیدی مهدی.. تو نباشی ما هم هیچیم... ای جانم فدات بشم معصومه مهربونم تو تاج سری این چه حرفیه ببخشید تو یه دونه ای 1
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2015 ای جانم فدات بشم معصومه مهربونم تو تاج سری این چه حرفیه ببخشید تو یه دونه ای عزیزمی.. :hapydancsmil: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 27 مهر، 2015 هی روزگار.. چشم عزیزم.. همچین گفتی هی روزگار که تو نمیری انگاری اوضاع خیلی خیته! 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 27 مهر، 2015 بلی یک مدیر سلام به به مدیر عزیز خوش اومدی تو نبودی محفل صفا نداشت ... البته ما این مدت سنگر تالار رو حفظ کردیما سلام کاربر ویژه تالار ما این محفل همیشه صفا داره چون بجه های با صفایی داره کارت درسته ما چغندر بودیم دیگه.. دستت درد نکنه بابا.. دیدی مهدی.. تو نباشی ما هم هیچیم... از دست معصومه 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 مهر، 2015 به به مدیر پیام داده بیام یه سرک بکشم ببینم چه خبره راستی اون مدیریت هم یه سر بزنین بچه ها تاپیک بسیار خوبی در جریان هست محمد استارتش کرده همه دعوتین مهمون من 4
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2015 من در مورد این تاپیک [h=1]هرچه می خواهد ذهن بازت بگو[/h]یه ایده هایی دادم. هکسی خواست درموردش یه تاپیک بزنیم.. شروع کنیم.. من نمیتونم دیگه بیام تک تک پروفایلها دعوت کنم.. که توروخدا بیاین.. من برای یه طرحی با بچه های دانشگاه این کاررو کردم که هیچ کس جدی نگرفت ووقتی موفق شدم.. خیلی ها خواستن داخل طرحم باشن.. من.. نمیتونم اینجوری همفکری کنم. واقعا کسی اگه درخودش میبینه میتونه همکاری کنه بسم الله... تو اون تاپیک در جواب مهندس سهند هیچ نگفتم چون فکر نمیکنم نقل و قول بتونیم بگیریم. یا از مسله دور نشیم اینکاررو نکردم/ 1
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2015 همچین گفتی هی روزگارکه تو نمیری انگاری اوضاع خیلی خیته! بجای سلامه دیگه.. سلام العلیکم مهندس.. رفتید و رفتید ... الان برگشتید خوش برگشتی.... نه اصلا هم اوضاع خیت نیست.. 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 مهر، 2015 سلام کاربر ویژه تالار ما این محفل همیشه صفا داره چون بجه های با صفایی داره کارت درسته از دست معصومه خوشحال نباش تو نیستی 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 مهر، 2015 تو تالار خودمون غریبه شدیم چطوری مهناز از بس نمیای.........سری بعد دیر بیای قفل درو عوض میکنم.....پشت در بمونی.... خوبم مرسی مهندس....شکر خدا.... 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 آبان، 2015 خوشحال نباش تو نیستی شانس آوردی از بس نمیای.........سری بعد دیر بیای قفل درو عوض میکنم.....پشت در بمونی.... خوبم مرسی مهندس....شکر خدا.... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آبان، 2015 :spiteful: سلام عارفه :wavesmile: چ شده است روح خبث میخواهی نمایان کنی ی ی ی 4
ارسال های توصیه شده