helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همگیآفرین..این شد.. باشه خشمگین نمیشم.. برا منم صندلی بیارین... این آقا مهدی کجاست؟مهمون دعوت میکنه بعد خودش نمیاد:vahidrk: سلام آفرین مهندس حالا شد حساس نشو حساس نشو نمیدونم والا جناب مدیر میزبان گرام هم که ناپدید شده... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ تق تق تق اینجا کسی هست؟؟؟؟؟؟ من اومدم خوش اومدم لی لی لی لی لی لی لی لی لی:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام بر مهناز عزیزم به محفل ما خوش آمدی منور کردی , فقط برقی چیزی نگیرتمون فدای تو عزیزم.... ن من اومدم ک برقو بگیرم........ مهندس تشویش الاذهان هم ک نیست اینطرفا...... 3 لینک به دیدگاه
Arefeh.A 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اونوقت این آقای مهندس به من میگی پیام بعد دیگه پیدا نمیشی خودش که کلا پیچونده 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ تق تق تق اینجا کسی هست؟؟؟؟؟؟ من اومدم خوش اومدم لی لی لی لی لی لی لی لی لی:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلام بر الگار عزیزم بعلههههه خیلی خوش اومدی بزن کف قشنگ رووووو 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ماشالله اینجا رونق پیدا کردا ... خسته نباشید عرض میکنم 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ماشالله اینجا رونق پیدا کردا ... خسته نباشید عرض میکنم سلام ممنون از شما بله ایشالله با کمک بچه ها داریم محفل رو گرم میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام بر الگار عزیزم بعلههههه خیلی خوش اومدی بزن کف قشنگ رووووو زززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززددددددددددددددددددمممممممممممممم:w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: 1 لینک به دیدگاه
fireopal 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوش اومدی نه به موقع اومدی عزیزم بازم منتظر حضورت هستیم خیایییییییییییییییییییییییی متشکرم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آیا ما دانشگاه تهرانی داریم اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟/ پردیس کشاورزی دانشگاه تهران؟؟// 1 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آیا ما دانشگاه تهرانی داریم اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟/پردیس کشاورزی دانشگاه تهران؟؟// آره عزیزم ولی گویا نیستند چند روزی رفتند مرخصی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آره عزیزم ولی گویا نیستند چند روزی رفتند مرخصی این شانس منههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ این شانس منههههههههههههه :there: درگیر کار پایان نامه هستی؟ ایشالله درست میشه 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :there: درگیر کار پایان نامه هستی؟ ایشالله درست میشه چی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرجا رفتم در بسته بود نه پایان نامه هست راجع به موضوع من نه کتاب اون حشرات و قارچی هم که میخوام کلا کن فیکون شدن انگار تمام امیدم دانشگاه تهرانه که بسته اس این روزا اصن این موضوع که به من دادن، ربطی به رشته من نداره، گیاهپزشکیه دلم خوووووووووونه خواهر 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرجا رفتم در بسته بود نه پایان نامه هست راجع به موضوع من نه کتاب اون حشرات و قارچی هم که میخوام کلا کن فیکون شدن انگار تمام امیدم دانشگاه تهرانه که بسته اس این روزا اصن این موضوع که به من دادن، ربطی به رشته من نداره، گیاهپزشکیه دلم خوووووووووونه خواهر تا کی باید تحویل بدی؟؟؟ خب الان امکانش نیست با استادتون صحبت کنی؟کمکی چیزی یا راهنمایی ازش بخوای کاش یکم موضوع راحت تری انتخاب میکردی موضوعات آزمایشگاهی معمولا یکم دشوارتره بازم ناامید نباش عزیزم تو تواناییش رو دادی به نحو احسنت ایشالله که به پایان میرسونی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرجا رفتم در بسته بود نه پایان نامه هست راجع به موضوع من نه کتاب اون حشرات و قارچی هم که میخوام کلا کن فیکون شدن انگار تمام امیدم دانشگاه تهرانه که بسته اس این روزا اصن این موضوع که به من دادن، ربطی به رشته من نداره، گیاهپزشکیه دلم خوووووووووونه خواهر سلام. موضوع پایان نامه ات چیه؟ من دانشجوی دانشگاه تهرانم ... پردیس کشاورزی ابوریحان مشتاق شدم بدونم موضوعت چیه! در مورد درختان بلوطه؟ درختان بلوط بدبخت کشورمون!؟ شمارم رو برات میفرستم ... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148374.html#post1554898 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام.موضوع پایان نامه ات چیه؟ من دانشجوی دانشگاه تهرانم ... پردیس کشاورزی ابوریحان مشتاق شدم بدونم موضوعت چیه! در مورد درختان بلوطه؟ درختان بلوط بدبخت کشورمون!؟ شمارم رو برات میفرستم ... استادم سفارش کرد به کسی لو نده موضوعت رو همه فهمیدن من قارچ ذغالی و یه سری از آفات بلوط رو میخوام موسسه تحقیقات جنگلها و سازمان حفظ نباتات نداشتن تنها راهی که به من گفته شده اینکه برم ایلام خودم نمونه جمع کنم امیدم دانشگاه تهرانه که بسته اس من نمیتونم برم جایی 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ استادم سفارش کرد به کسی لو نده موضوعت روهمه فهمیدن من قارچ ذغالی و یه سری از آفات بلوط رو میخوام موسسه تحقیقات جنگلها و سازمان حفظ نباتات نداشتن تنها راهی که به من گفته شده اینکه برم ایلام خودم نمونه جمع کنم امیدم دانشگاه تهرانه که بسته اس من نمیتونم برم جایی اما من هنوز موضوعت رو متوجه نشدم! گفتی مربوط به گیاهپزشکیه خواستم بدونم ... اگر نمونه میخوای برو ایلام منت کسی رو هم نکش ... من فکر میکنم انقد آلودگی بالا باشه که نمونه برداری کار سختی نباشه ... دانشکده کشاورزی کرج رو میگی بسته است؟ نباید بسته باشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده