Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان عزیز میبینم که اینجا هم از اینا داره! من خیال میکردم فقط اونجا از اینا داره! خلاصه خیلی حال کردم دیدم اینجا و اونجا و همه جا از اینا داره ... امیدوارم ملتفت عرضم شده باشید! موفق باشید. سلام به شما دوست عزیز:626gdau: ما هم کلی خوشحال شدیم دیدیم اومدی اینجا دیدی از اینا داره کلی حال کردی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان عزیز میبینم که اینجا هم از اینا داره! من خیال میکردم فقط اونجا از اینا داره! خلاصه خیلی حال کردم دیدم اینجا و اونجا و همه جا از اینا داره ... امیدوارم ملتفت عرضم شده باشید! موفق باشید. سلام من كه خيلي خوب ملتفت شدم بچه ها چرا اينجا اينجوري خلوت .يه بريز بپاشي !! سرو صدايي 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا بچه ها بیشتر در حال استراحت هستن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا بچه ها بیشتر در حال استراحت هستن اره انگاري واقعا اينجوري ... ميخواي شما دعواشون كن... پاشن يه فعاليتي حركتي يا حداقل يه اسپمي بكنن بابا مردم از بس از اين ور رفتم به اونور خودشم تنهايي لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ میخوای با سلاح وارد بشم :icon_pf (95): لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا بچه ها بیشتر در حال استراحت هستن :w16: میخوای با سلاح وارد بشم :icon_pf (95): :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: میگم شما هم اهل حالیدا !!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ خوب وقتی بچه ها اهل حال نباشن مجبورم خودم بیام وسط دیگه لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ میخوای با سلاح وارد بشم :icon_pf (95): :jawdrop:.....البته فكر خوبي هر جور راحتي ........پس زودي شروع كن منتظرم لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من كه خيلي خوب ملتفت شدم بچه ها چرا اينجا اينجوري خلوت .يه بريز بپاشي !! سرو صدايي سیلام سیلام:626gdau: اینم بریز و بپاش:w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: خب شروع شووولوووووخ پوولوووخ کردنش با خودت:62izy85: اینجا بچه ها بیشتر در حال استراحت هستن :mornincoffee: اره انگاري واقعا اينجوري ...ميخواي شما دعواشون كن... پاشن يه فعاليتي حركتي يا حداقل يه اسپمي بكنن بابا مردم از بس از اين ور رفتم به اونور خودشم تنهايي دعوا نمیخواد که فقط کافیه یکم شووولخخ کنی همه میان.....:1238::1238::1238: دیگه تنها نیستی :icon_pf (17): خوب وقتی بچه ها اهل حال نباشن مجبورم خودم بیام وسط دیگه به به........ بفرمایید وسط اوووووووووووووووه اووووووووووووووووووووووووووه :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28: ببينيمو تعريف كنيم اينم از شلوغي من :w70::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w210::w330::shad::2525s: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28:ببينيمو تعريف كنيم اينم از شلوغي من :w70::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w210::w330::shad::2525s: نه دیگه زیاد شوولووخ کردی احتمال داره چون صدا زیاده بچه ها پیداشون نشه بعدشک شولووخ کردن تنها که فایده نداره یکم پذیرایی نوشیدنی کیکی چیزی....:62izy85: محمد بدو بیا وسط خودت گفتی میای میخوام واست زیرپایی بگیرم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ چی شد یهو انقدر شلوغ شد؟ سلاح گرمم بعضی وقتا جواب میده ها من ترجیح میدم بیشتر از بیرون گود تشویق کنم. لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا هرکی تشویق میکنه باید بیاد توی گود:62izy85::62izy85::62izy85::62izy85: بیرون گود و از این حرفا نداریم:guntootsmiley2: من باید برم بی زحمت خودتون شولوخ پولوخ کنید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ خوب من شلوغ کردن بلد نیستم من بیشتر از اینا خوشم میاد: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به به سامني مليكم خدايا اينجا كجاست ؟ اينا كين ؟ من كجا اومدم !؟ كي بحث شولوخي كرد ؟! حسي مرا به اينجا فرا خواند :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به به سامني مليكم خدايا اينجا كجاست ؟ اينا كين ؟ من كجا اومدم !؟ كي بحث شولوخي كرد ؟! حسي مرا به اينجا فرا خواند :persiana__hahaha: اینجا بهشت است و ما فرشتگان خدا بجا آوردی؟ ایفل ایفل:626gdau: اگه فقز یکم شولوخی تو وجودت باشه اینجا تخلیش میکنی:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ همتون فقز ادعا میکنید انسان های شووولووخی هستید:icon_razz: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ كي همچين ادعايي داره ؟؟ آخه بنظرت تنهايي شلوغي حال ميده ؟؟ يكي از دور ببينه نميگه طرف مخش ....... 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ كي همچين ادعايي داره ؟؟ آخه بنظرت تنهايي شلوغي حال ميده ؟؟ يكي از دور ببينه نميگه طرف مخش ....... اینم حرفیه بعدشم چی جوری کسی میخواد از دور ببینه؟ اینجا چون تاپیکه تا کسی نیاد توش نمیفهمه کسی داره تنهایی شولوخ میکنه یا دسته جمعی:62izy85: راستی شما اسمتم بگی خوشحال میشم:w139: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ من فکر کنم اینجا چون محفل بچه های کشاورزیه بچه های غیر کشاورزی میترسن بیان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده