*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ناقلا!اونور خونه خودتونه نمیتونم گوشتو بکشم! ولی اینجا ک میتونم:gnugghender: میزاشتی بعد اینکه همه چی تموم میشد خبرشو بهم میدادی.حقته آویزونت کنما عزیزم فک کنم پری زیادی اب و روغنشو زیاد کرده! هنو هیچی نشده هااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ الان هم کرکرشو کشیدیم بالا دیگه اره دستت مرسی چخبرا؟ سلام. سلام عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ عزیزم فک کنم پری زیادی اب و روغنشو زیاد کرده! هنو هیچی نشده هااااااااااااااا حالا هرچی. باید تو همون لحظه اول ک غکرش به ذهنت خطور کرد منو در جریان میزاشتی! جریمت باشه وقتی اومدم مشهد ازت میگیرم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ الان موقع خوابه هرکی دوست داره بالش بازی بیاددددد.... یه دونه تو سر الهه نیگاش کن. خرد به دیوار.. یه دونه هم مهدی هورا همچین زدم بهت مهدی افتادی.. یه دونه به اف مارس... منم فرار کنم. سه تا بالش نخوره بهم منقرض شم. 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ اره دستت مرسی چخبرا؟ خبرا پیش شماست مدیر شکر خدا ... خبر خاصی نیست 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ حالا هرچی.باید تو همون لحظه اول ک غکرش به ذهنت خطور کرد منو در جریان میزاشتی! جریمت باشه وقتی اومدم مشهد ازت میگیرم جریمم 5 تا بوس! خوبه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ شب بخیر///////// اگه شد باز میام این بار با گوشی/ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ انگار بالش ها رو سرتون اثر نکرده.. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ الان موقع خوابه هرکی دوست داره بالش بازی بیاددددد....یه دونه تو سر الهه نیگاش کن. خرد به دیوار.. یه دونه هم مهدی هورا همچین زدم بهت مهدی افتادی.. یه دونه به اف مارس... منم فرار کنم. سه تا بالش نخوره بهم منقرض شم. ای نامرد.چرا آخر شبی ادمو هوایی میکنی دلم خواس خبرا پیش شماست مدیر شکر خدا ... خبر خاصی نیست سلامتی والا.خبر خاصی ندارم.. اون قضیه خبر جدید ک کلا نابووود شد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ برو رو تختت بگیر بخواب منم بیام پیشت بالش بازی:hapydancsmil: بچه ها شب همگی بخییر 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ای نامرد.چرا آخر شبی ادمو هوایی میکنیدلم خواس الهی بمیرم... خودمم دلم خواس. ما هروقت میریم ویلامون تعطیلات.. اینکاررو میکنیم .. خیلی حال میده خدایی.. هم... الانم یه دونه بالش بگیر.. تا دیگه دلت نخواد.... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ الان موقع خوابه هرکی دوست داره بالش بازی بیاددددد....یه دونه تو سر الهه نیگاش کن. خرد به دیوار.. یه دونه هم مهدی هورا همچین زدم بهت مهدی افتادی.. یه دونه به اف مارس... منم فرار کنم. سه تا بالش نخوره بهم منقرض شم. بگیر که اومد سلامتی والا.خبر خاصی ندارم.. اون قضیه خبر جدید ک کلا نابووود شد اِ چرا ؟!!؟ صبح پس سر چهارراه میای ... بیل و کلنگ بیار منم میارم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ شب بخیررررررررررررررررررررررررررررررررررررر دوستای گلم/ اجی خودم الهه /داش مهدی عزیز.. بای 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ بگیر که اومد اِ چرا ؟!!؟ صبح پس سر چهارراه میای ... بیل و کلنگ بیار منم میارم رو منم حساب کن. من بیلمو میارم.. شب بخیر.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ شبتون پراز سوسک پشه/ حشره عنکبوت 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ رو منم حساب کن. من بیلمو میارم.. شب بخیر.. معصومه شن کش یادت نره ... کم داریم به تعداد نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده