tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سعی میکنم شب بیام راستش درگیره وبلاگ انجمن ونشریه دانشگام جم کردن مطلب جالب ومفید سخته 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه های اینور (!) سال نو برای همتون سرشار از موفقیت و سلامتی... سال نو بر شما هم مبارک سعی میکنم شب بیام راستش درگیره وبلاگ انجمن ونشریه دانشگام جم کردن مطلب جالب ومفید سخته خیلی خوب میشه بیای موضوع در مورد چی هست ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ برای رای دادن به تالار خودتون به تاپیک زیر مراجعه کنید : [h=3]بهترین تالار انجمن تو سال 92 کدوم تالار بود؟ چرا؟[/h] 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه های اینور (!) سال نو برای همتون سرشار از موفقیت و سلامتی... وهمچنین برای شما:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ [h=2]مطالب طنز برای آخر سال و عید نوروز[/h] مطالب طنز برای آخر سال و عید نوروز 1- چهارشنبه سوری : فرصتی بسیار مناسب برای افرادی که زیاد مایل نیستند بهار سال آینده را مشاهده کنند. اتفاقی که در آخرین سه شنبه سال می افتد، اما معلوم نیست به چه دلیلی به جای سه شنبه سوری به آن چهارشنبه سوری می گویند. نام یک فیلم که موضوع آن هیچ ربطی به نام فیلم ندارد! 2- خانه تکانی : تکان خوردن خانه، نوعی زلزله بدون خسارت جانی که البته در برخی موارد همراه با خسارتهای شدید مالی (از جمله تعویض مبلمان، پرده ها، تلویزیون و…) می باشد، نام یک نوع ورزش که در آن مردان “کوزت”وار اقدام به شست و شوی شیشه منازل و تمیز کردن خانه می کنند. توضیح مرتبط:ای کاش به جای این همه خانه تکانی کمی هم به خانه دلمان تکانی می دادیم… 3- خرید نوروزی : روزهای کشیدن چک، روزهای حسرت کشیدن پشت ویترین مغازه ها، روز” بابا من اینو می خوام “،”بابا من اونو می خوام”، روز درک معنی فاصله طبقاتی به کمک تک تک سلولهای بدن. 4 - جلو کشیدن ساعت : سنتی قدیمی که با توجه به تحقیقات بعمل آمده جدید، کنار گذاشته شد. 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مطالب طنز برای آخر سال و عید نوروز مطالب طنز برای آخر سال و عید نوروز 1- چهارشنبه سوری : فرصتی بسیار مناسب برای افرادی که زیاد مایل نیستند بهار سال آینده را مشاهده کنند. اتفاقی که در آخرین سه شنبه سال می افتد، اما معلوم نیست به چه دلیلی به جای سه شنبه سوری به آن چهارشنبه سوری می گویند. نام یک فیلم که موضوع آن هیچ ربطی به نام فیلم ندارد! 2- خانه تکانی : تکان خوردن خانه، نوعی زلزله بدون خسارت جانی که البته در برخی موارد همراه با خسارتهای شدید مالی (از جمله تعویض مبلمان، پرده ها، تلویزیون و…) می باشد، نام یک نوع ورزش که در آن مردان “کوزت”وار اقدام به شست و شوی شیشه منازل و تمیز کردن خانه می کنند. توضیح مرتبط:ای کاش به جای این همه خانه تکانی کمی هم به خانه دلمان تکانی می دادیم… 3- خرید نوروزی : روزهای کشیدن چک، روزهای حسرت کشیدن پشت ویترین مغازه ها، روز” بابا من اینو می خوام “،”بابا من اونو می خوام”، روز درک معنی فاصله طبقاتی به کمک تک تک سلولهای بدن. 4 - جلو کشیدن ساعت : سنتی قدیمی که با توجه به تحقیقات بعمل آمده جدید، کنار گذاشته شد. خیلی قشنگ بود دست درد نکنه مخصوصا چهارشنبه سوزی دیشب بیشتر شبیه جنگ جهانی سوم بود 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خاهش هرچن از جنگ جهانی سوم هم اونورتر بود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دیگه چیزی نمونده به عید نوروز ننه سرما که رفته بهار تو راه امروز تو فکر سفره ی نو برای هفت سین واسه پیشواز نوروز این جشن شیرین یه تنگ ماهی یه شمع روشن با سیب و سکه سفره رو چیدن سبزه رو میزه آینه و شمعدون بالای طاقچست گلدون تو ایوون یادمه اون قدیما تو کلاس پای تخته روزا رو می نوشتیم تا که کم بشه یک روز حالا عید و نوروز میادش عمو نوروز با یه دایره زنگی میخونه هر روز عمو نوروزه... سالی یه روزه... دنیا دو روزه... عید نوروز بازم باغچه می پوشه رختای رنگی ببین سفره رو چیده به این قشنگی بازم قاشق زن اومد شب در خونه آره چهارشنبه سوری رنگین کمونه بیار خرمن بوته آتیش به پا کن بپر از آتیش شادی و صدا کن چهارشنبه سوری شب تا سحر رنگ همه میخونن با شعرو آهنگ یادمه اون قدیما تو کلاس پای تخته روزا رو می نوشتیم تا که کم بشه یک روز حالا عید و نوروز میادش عمو نوروز با یه دایره زنگی میخونه هر روز عمو نوروزه... سالی یه روزه... دنیا دو روزه... عید نوروز 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سا ل نو م بار ک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ارباب خودم سلامو علیکم ارباب خودم سرتو بالا کن ارباب خودم مردم ایران بچه ها وپیرهاو جوانان ارباب خودم چشمارو بازکن نوروز اومده اخمارو بازکن ارباب خودم پسته وبادوم مژده ای دارم برای مردوم ارباب خودم کشک وبادمجون همه چیزها میشه ارزون ارزون تخم مرغ وگوشت فط وفراوون روغن وبرنج ونفت وصابون ارباب خودم فلفل ریزه لباس بچه ها چه قدر تمیزه بازی در میارن توی کوچه جیباشون پراز نقل وکلوچه ارباب خودم خسته نباشی سالی راتو پشت سر گذاشتی یادمون نره آنچه گذشته ارباب خودم فندق وپسته مثل گلی بر سبزه نشسته قربونش برم کارش درسته دست از خوبیها هنوز نشسته ارباب خودم عیدت مبارک زیر سایه ی ایزد تبارک 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ اولين روز بهار است و هوا باراني زندگي باقي و غم هاي طبيعت فاني سبزه وگل شده از آب طبيعت همه مست زندگي نو شد و تكرار شده روز الست روح انسان شده آزاد ز زندان عبوس جسم او در طرب و شاد چو در بزم عروس برگ بر شاخ درختان قدح باده به دست خورده باران و شده از مي باران سرمست شاخه سبز درختي كه جوان است و جسور ميكند دعوت از آن بلبل در حال عبور طبع خشكيده يك شاعر فرتوت و خمود شده يك چشمه جوشان و خروشان كه نبود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ نــوروز باستـانــی 1393سال بر همه ایرانیان و همراهان کشاورزی مبارک باد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ یک ماهی میشه اینجا شب نشینی نکردیما. یاد گذشته ها بخییر 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلا م....سلاااااااااااااااام هیچکی اینجا نیس ............. هیچککککککککککی اینجاااااااااااااااا نییییییییییییسسس صدا رو ببین می پیچه تو محفل از بس کسی نیومده 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ من هستم. اره والا شده شهر ارواح یادش بخییر قدیما قاسم مسئول پایین کشیدن کرکره این بخش بود.. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام عرض شد سلاااااااااااام سلام ناقلا! اونور خونه خودتونه نمیتونم گوشتو بکشم! ولی اینجا ک میتونم:gnugghender: میزاشتی بعد اینکه همه چی تموم میشد خبرشو بهم میدادی.حقته آویزونت کنما 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ الان هم کرکرشو کشیدیم بالا دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده