soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ تو هنوز داداشیتو نشناختی!همه کار بلدم! :w00: خب حالا به اعصابت مثلث باش... بله بر منکرش... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا به اعصابت مثلث باش... بله بر منکرش... ای شیطون! :ws2: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ گرفتم مطلبو آبجی!تو بگی ف من میرم فرحناز! نه نه فرحزاد و برمیگردم! دارم برات! :167: چه داداش باهوشی داشتمو خودم بی خبر بودما!! چی داری برام؟؟ نخودچی کیشمیش!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ای شیطون! :ws2: داشی یخوای بری بروها... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چه داداش باهوشی داشتمو خودم بی خبر بودما!!چی داری برام؟؟ نخودچی کیشمیش!!؟؟ آره نخودچی کیشمیش با صدای بز! آبجی من میام پیشت! (اونور) الان کاری نداری؟ میخوام از نت خارج شم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ آره نخودچی کیشمیش با صدای بز! آبجی من میام پیشت! (اونور) الان کاری نداری؟ میخوام از نت خارج شم! عجب !! نه داداشی فقط راه خروج رو گم نکنی!! بابای:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ عجب !! نه داداشی فقط راه خروج رو گم نکنی!! بابای:icon_pf (44): :167: :w410::w410::w410: مواظب خودت باش. 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلاام:icon_pf (44): خوفین؟ نیاز؟ الهه ؟ داداشای سایت؟:flowerysmile: من سلما خولدم اون شکلک سلما خولدگی کجاس؟ می خوام بینیمو بگیلم نیاز بیا توو بغلم :aghosh:بوست کنم سلمام و انتقال بدم الان سرشار از ویروسم:2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ الهه خو چنا به من نمیگفتی که من بمونم پشت؟آخه این دو روز تعطیلی منم داخون شدم از بس تو خونه تهنا بودم و تلیویزونم هیشی نداشت یه عالمه بهت امتیاز دادم ... این قسمت قابل توجه بعضیااااست phyto تا اطلاع ثانوی من با تو قهرم خووو من از کجا باید میدونستم تو هم مث من تهنا!!؟ جبران میکنیم!! آخ قربونت برم میسیییییییی (12 امتیاز):dancegirl2::w72: سلاام:icon_pf (44): خوفین؟ نیاز؟ الهه ؟ داداشای سایت؟:flowerysmile: من سلما خولدم اون شکلک سلما خولدگی کجاس؟ می خوام بینیمو بگیلم نیاز بیا توو بغلم :aghosh:بوست کنم سلمام و انتقال بدم الان سرشار از ویروسم:2rqfst4: سلام مهسا جان خوبی؟ چه لطف بزرگی داری در حق آذر میکنی!!؟؟ 3 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام مهسا جان خوبی؟ چه لطف بزرگی داری در حق آذر میکنی!!؟؟ سرما خوردی بمیرم واست تازه میشی مثل دوهفته پیش من که نمیتونستم از جام پاشم حقته سرما بخوری مرسی الهه جوون:icon_pf (44): خوب که والا سرما خوردم دیگه نیاز ببین همه ازت شاکی ان ، الهه میگه دارم در حقت لطف میکنم چه دل ِ پری ازت دارنااااا تازه شم ، دلت میات به من بگی حقته سلما بخولیی؟ من توو این یه ماه دوبار سلما خولدم:ws44:هیشی ازم نمونده 3 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ مشخص شد که سالم نیستی چون سرماخوردگی در 1ماه اونم دوبار نشان از ناسالمی داره آخه روز عید غدیر انقدر بوس بارون شدم که نمیدونم از کی سرما خوردم دیگه خییلی ضعیف سدم:ws44: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ منم سرما خوردم! آخه ....چیزه دیگه ای نبود بخوری!!؟ یه راس رفتی سراغ سرما! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آخه ....چیزه دیگه ای نبود بخوری!!؟یه راس رفتی سراغ سرما! از شما چه پنهون والا چیزی گیرمون نیومد! رفتیم سرما خوردیم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ از شما چه پنهونوالا چیزی گیرمون نیومد! رفتیم سرما خوردیم! زیاد نگو منم گشنم میشه ....مجبور میشم برم بخورم این روزا همه دارن میخورن امسال فعلا نصیب من نشده!!! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ زیاد نگو منم گشنم میشه ....مجبور میشم برم بخورماین روزا همه دارن میخورن امسال فعلا نصیب من نشده!!! آره این روزا بخور بخوره! همه میخورن! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آره این روزا بخور بخوره!همه میخورن! :ws2: هییییییییی!!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اونور یکی تازه عضویده هنوز از راه نرسیده به همه شماره داده که....(به منم داده بود...) الان اخراجی موقتش کردن لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اونور یکی تازه عضویدههنوز از راه نرسیده به همه شماره داده که....(به منم داده بود...) الان اخراجی موقتش کردن :ws28::ws28::ws28::ws28: من بودم!:ws3: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28::ws28:من بودم!:ws3: کمی جنبه داشته باش حیا کن! خجالت بکش...:w00: حالا که شماره میدی حداقل شماره خونتونم بده!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده