Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام بر همگی سلام مریم جان خوبی؟ ببخشید دیشب یهو رفتم مشکلی پیش اومد خوش اومدی الانم شاید یهو برم بچه ها اگر یهو رفتم،همین الان بگم خداحافظ راستی حمید کجاست؟ حمییییییییییییییییییییییدددددددددددددددد 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 آها به این ی مورد دقت نکرده بودم چخبرا خانوووووووم؟خوبییییییییی؟ 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام عزیزمخیلی خوش اومدی مریم جان. ولی الان شب ها اگه دقت کنی ساعت 23 بامداده بازم به معرفت تو الهه جون که ج سلاممو دادی این هم کلاسیمو مگه اول مهر گیرش نیارم 3
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 آها به این ی مورد دقت نکرده بودمچخبرا خانوووووووم؟خوبییییییییی؟ مرسی عزیزم دیشب این همه دعوت کردی نیومده رفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام بر همگیسلام مریم جان خوبی؟ ببخشید دیشب یهو رفتم مشکلی پیش اومد خوش اومدی الانم شاید یهو برم بچه ها اگر یهو رفتم،همین الان بگم خداحافظ راستی حمید کجاست؟ حمییییییییییییییییییییییدددددددددددددددد سلام عزیزم راستی تولد کدومتونه ؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 مریم جان قاسم نیست کاری داشت رفت گفت مث اینکه برگرده اما خب معلوم نیست کی ولی میاد 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام الهه تاپیک تولدتو دیدیچه جالبه این نامه! انگلیسی باشه پس تو چرا سلام نمیکنی؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 اگه دقت کنی ساعت 23 بامداده بازم به معرفت تو الهه جون که ج سلاممو دادی این هم کلاسیمو مگه اول مهر گیرش نیارم عزیزم قاسم ک چراغش خاموشه!! یعنی الان تو انجمن نیس... مرسی عزیزم دیشب این همه دعوت کردی نیومده رفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیشب هم عجله داشتم..هم حس محفل نبود..اون چن تا پستیم ک دادم فط جهت اشنایی و خوش امدگویی بود.. راستی دهلران مال استان یزد؟؟؟ در چه حالی حنانه جان؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 در حال .... هیچ حالی فعلا الی خیلی خوشحالم که فردا تولدته ببخشید شارژ نداشتم اس بدم 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عزیزم قاسم ک چراغش خاموشه!!یعنی الان تو انجمن نیس... دیشب هم عجله داشتم..هم حس محفل نبود..اون چن تا پستیم ک دادم فط جهت اشنایی و خوش امدگویی بود.. راستی دهلران مال استان یزد؟؟؟ در چه حالی حنانه جان؟ نه عزیزم استان ایلام 2
vergil 11695 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تولدت مبارکelahe به همه ارزوهات برسی/ 3
soil eng 17164 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 در حال .... هیچ حالی فعلاالی خیلی خوشحالم که فردا تولدته ببخشید شارژ نداشتم اس بدم نه حنانه جان این چه حرفیه..با اون تاپیکی ک زدی حسابی شرمندم کردی منم خوشحالممممم اما نه بخاطر خودم!!! امروز نوه عموم به دنیا اومده:hapydancsmil:(با توجه به تدکرات مریم میشه دیروز) این پسر عموم رو خیلی دوست دارم..جای داداشم باشه....الانم ک بچه دار شده هورااااااا:hapydancsmil: 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عزیزم قاسم ک چراغش خاموشه!!یعنی الان تو انجمن نیس... دیشب هم عجله داشتم..هم حس محفل نبود..اون چن تا پستیم ک دادم فط جهت اشنایی و خوش امدگویی بود.. راستی دهلران مال استان یزد؟؟؟ در چه حالی حنانه جان؟ اون که بودش کجا رفت 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 مریم جان من یه بار اومدم دهلران شب رو تو پارک خوابیدیم خیلی هوا خوب بود 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام به همگی ... اونایی که بودن اونایی که هستن اونایی که خواهند آمد امر کردن بیام و آمدم! 3
ارسال های توصیه شده