maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ مهدی الان گفتی دانلودش کردم میخوام گوش کنم:gnugghender:به محفل گرم و صمیمی ما خوش اومدید همه که رفتن الهه کلی دعوت کرد خودش رفت 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ته آهنگه خوراکه سیستمه قاسمحیف ساعت از 12 گذشته منم رفتم شب خوش خیلی مهموئن نوازید دیگه نمیام تو محفلتون:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به محفل گرم و صمیمی ما خوش اومدید همه که رفتن الهه کلی دعوت کرد خودش رفت شب بخیر بچه ها مریم خانم امیدوارم تو انجمن فعال باشید ناراحت نباشید بچه ها فردا همگی میان. 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم رفتم شب خوش خیلی مهموئن نوازید دیگه نمیام تو محفلتون:icon_pf (44): نقل قول های اشتباه داری میگیری امشب از شانس تو خلوته اینجا وگرنه اینقدر بعضی شبا اونقدر شلوغ میشه که نگو لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ همه مثل اینکه رفتن دیگه شب همگی خوش و خرم الهه ، حنانه ازتون دلخورم مهمون مارو اینجا تنها گذاشتینحمیدم که اصلا نیومد کرکره پاییننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ کرکره بالاااااااااا شیلنگ قلیونم جا مونده بود اینجا! آها کرکره پایین! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به محفل گرم و صمیمی ما خوش اومدید همه که رفتن الهه کلی دعوت کرد خودش رفت مریم جان من امروز صبح زود باید بیدار میشدم..کار مهمی داشتم... اگه شب دیگه ای بود حداقلش تا یک میموندم...ولی واقعا نمیشد.از طرفیم خیلی خسته بودم. شما روزا تشریف بیار...شبا هم قبل 12(فوقش تا یک) من در خدمتم همه مثل اینکه رفتن دیگه شب همگی خوش و خرمالهه ، حنانه ازتون دلخورم مهمون مارو اینجا تنها گذاشتینحمیدم که اصلا نیومد کرکره پاییننننننننننن ما اینجا مهمون نداریم مریم دیگه از خودمونه ئههه راستی قاسم تو هم بلدی دلخور شی؟یعنی حالا با حنانه باید بیایم منت کشی؟ اصلا بلد نیستم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ما اینجا مهمون نداریممریم دیگه از خودمونه ئههه راستی قاسم تو هم بلدی دلخور شی؟یعنی حالا با حنانه باید بیایم منت کشی؟ اصلا بلد نیستم:icon_pf (34): حالا حالاها باید منت کشی کنید:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حالا حالاها باید منت کشی کنید:icon_razz: :icon_pf (34): منت کشی کار مردونه س! قاسم عجب توقعاتی داریاااا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه،حمید و قاسم کدومتون حوصله دارین واسم ی نامه بنویسین؟؟(موضوشو خودم میدم):5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه،حمید و قاسمکدومتون حوصله دارین واسم ی نامه بنویسین؟؟(موضوشو خودم میدم):5c6ipag2mnshmsf5ju3 از توجهتون بسیــــــــــــــــار سپاسگذارم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ از توجهتون بسیــــــــــــــــار سپاسگذارم چه نامه ایه؟ موضوعش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام موضوع نامه و نگاری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ چه نامه ایه؟ موضوعش چیه؟ اینه: حنانه فک کن دوستت تو ی کشور دیگه س.واسه تو ایمیل زده و تو رو تو تعطیلات تابستونی دعوت کرده به کشورش.الان تو اول ازش تشکر کن...بعد از ویزگی ها و خوبی های کشورش بگو... کشورو هم خودت انتخاب کن ک کجا باشه.. 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اینه: سلام الهه تاپیک تولدتو دیدی چه جالبه این نامه! انگلیسی باشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه تاپیک تولدتو دیدیچه جالبه این نامه! انگلیسی باشه آره الان دیدم.. دست حنانه مرسی... فقط نمیدونم اونی ک اول بهم تبریک گفته بود از کجا میدونست فردا تولدمهمن ب کسی نگفته بودم!! کوجاش جالبه!!! نه فارسی باشه... خودم انگلیسیش میکنم تو کتاب ی نمونه واسه مثال هست..ولی چون ذهنیتم همش میره پیشه متن اون،نمیتونم خودم بنویسم!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام منم اومدم خوش اومدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام صبح همگی بخیر منم اومدم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام منم اومدم خوش اومدم:hapydancsmil: سلام صبح همگی بخیر منم اومدم:hapydancsmil: سلام عزیزم خیلی خوش اومدی مریم جان. ولی الان شب ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده