maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 بی احترامی به مهمون شانس منه ها امشب که من اومدم حنانه جون رفت پس تو خودتو معرفی نکردی 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 من مریمم هم کلاس قاسم ایشون این سایتو به من معرفی کردن . کجا با این عجله خوش اومدی مریم خانم رشتت محیط زیسته؟؟؟ دوسیا من دارم میرمممم شب همگیتون بخیر شب بخیر 1
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پاسخ با نقل قول رو میزنم همون پیغام خودتون هستش؟
soil eng 17164 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 بی احترامی به مهمون شانس منه ها امشب که من اومدم حنانه جون رفت پس تو خودتو معرفی نکردی مریم جان شما ک دیگه مهمون نیستین... الان دیگه شدین صابخونه مثلا همین قاسم...وقتی تازه اومده بود..شب کلید انجمنو میدادیم بهش میرفتیم الان واسه ما شده آقا..دس به سیاه سفید نمیزنه!!!! قاسم واسه تو: الهه ساعت هنوز دوازدستکجا میخوای بریمهمون نوازی کنید پیام بالای پروفمو بخونی متوجه میشی شباییم ک بیشتر میمونم...فقط بخاطر شماهاس
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 چه عجب بالاخره معرفی کردینپاسخ با نقل قول رو میتونی بزنی واسه جواب مشخص به یه شخص مشخص همه رفتن که
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پاسخ بزنم یا پاسخ به نقل قول؟ مثلا میخوای جواب منو بدی روی پاسخ با نقل قول که پایین متن نوشته من هستش کلیک میکنی و جوابو زیر نوشته من مینویسی
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مریم جان شما ک دیگه مهمون نیستین...الان دیگه شدین صابخونه مثلا همین قاسم...وقتی تازه اومده بود..شب کلید انجمنو میدادیم بهش میرفتیم الان واسه ما شده آقا..دس به سیاه سفید نمیزنه!!!! قاسم واسه تو: پیام بالای پروفمو بخونی متوجه میشی شباییم ک بیشتر میمونم...فقط بخاطر شماهاس من هنوزم کلید دار محفل هستم پیام پروفتو اینا من حالیم نمیشه تازه سر شبه این عکسا چیه بدآموزی داره
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 آهنگ جدید محسن یگانه رو گوش کردین به نام خستم خیلی با حاله هم رپ خونده هم پاپ 1
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مهدی خان ما مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری هستیم محیط زیست هم یکی دیگه از رشته های منابع طبیعیه 1
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 آهنگ جدید محسن یگانه رو گوش کردین به نام خستم خیلی با حاله هم رپ خونده هم پاپ مهدی الان گفتی دانلودش کردم میخوام گوش کنم:gnugghender: 1
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 ببخشید رفتم نت قطع شد وگرنه بی ادب نیستم بی خداحافظی برم 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مهدی خان ما مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری هستیم محیط زیست هم یکی دیگه از رشته های منابع طبیعیه چه خوب داش قاسم کدوم دانشگاه؟ میدونم محیط زیست یکی از گرایش های منابع طبیعی داداش 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مهدی الان گفتی دانلودش کردم میخوام گوش کنم:gnugghender: ته آهنگه خوراکه سیستمه قاسم حیف ساعت از 12 گذشته 1
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مریم جان شما ک دیگه مهمون نیستین...الان دیگه شدین صابخونه مثلا همین قاسم...وقتی تازه اومده بود..شب کلید انجمنو میدادیم بهش میرفتیم الان واسه ما شده آقا..دس به سیاه سفید نمیزنه!!!! قاسم واسه تو: پیام بالای پروفمو بخونی متوجه میشی شباییم ک بیشتر میمونم...فقط بخاطر شماهاس من هنوزم کلید دار محفل هستم پیام پروفتو اینا من حالیم نمیشه تازه سر شبهاین عکسا چیه بدآموزی داره از این عکسا نزنید بچه میبینه یاد میگیره ها:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 چه خوب داش قاسم کدوم دانشگاه؟میدونم محیط زیست یکی از گرایش های منابع طبیعی داداش الان ارشدیم - یزد ته آهنگه خوراکه سیستمه قاسمحیف ساعت از 12 گذشته آره آهنگ انرژیکیه! گوش دادم با صدای پایین
ارسال های توصیه شده