soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ الی جونم بی خیال بیا بحث رو عوض کنیم من با بعضیا کار ندارم بذار راحت باشه باشه عزیزممم کلا اشتی شین بعد 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دلیل نمیشه قاسم!!نت تو مشکل نداره دلوخ نگو(سازمان حمایت از حنانه) الی جونم بی خیال بیا بحث رو عوض کنیم من با بعضیا کار ندارم بذار راحت باشه بابا شماها خبردارین نت من دو سه هفتس مشکل داره ولی امروز درگیر اخبار انتخابات و شادی هاش بودم و صفحه نواندیشانم همینجوری باز بود 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کردن مستحبه اما جوابش واجبه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام علیکم و رحمت الله وبراکات... برادرای گلم خواهرای عزیز حالتون خوبه زندگی در چه حاله !! سلام آقا مرتضی...ممنون خودت خوبی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مرتضی خوبی؟ چه خبرا؟ امتحانا چطور بود؟ خوش میگذره؟ هندونه هات رشد کردن؟ کی به مامیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ انگار اینجا غریبه شدیم دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باشه من له معرفتتونم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کردن مستحبه اما جوابش واجبه چن صدم ثانیه صبر کن،نقل قول بگیریم ج میدیم دیگه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ انگار اینجا غریبه شدیم دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باشه من له معرفتتونم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه خانم / ممنونم شکر میگذره خوش و خشک و تر .. سلام حنانه خانم / مرسی بد نبود / شما خوبی ! چرا هنوانه هم بهتون میدم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه خانم / ممنونم شکر میگذره خوش و خشک و تر .. سلام حنانه خانم / مرسی بد نبود / شما خوبی ! چرا هنوانه هم بهتون میدم چخبرا دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ همین امروز فداست که باید قلم به دست ببخشید منظورم بیل به دست باید سر زمین باشم لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کردن مستحبه اما جوابش واجبه سلام برادر 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام برادر به اقا مهدی گل گلاب خوبی سلامتی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ عب نداره...خودش ی خاطره خووووب میشه واست 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مهدی خوبی؟ راستی مرتضی ومهدی من صندلی داغ شرکت کردم اگر خواستید شمام بیایید 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ به اقا مهدی گل گلاب خوبی سلامتی فدات آقا مرتضی خوبم شما چطوری؟؟ چرا حالا دست به بیل؟؟ شما که اقتصاد کشاورزی!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مهدی خوبی؟راستی مرتضی ومهدی من صندلی داغ شرکت کردم اگر خواستید شمام بیایید سلام حنانه خانم احوال شما؟؟؟ خوبی؟؟ چشم سلام مهدی...خوبی؟ سلام الهه خانم احوالات؟؟؟ خوش میگذره!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده