Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااای ببین کی اینجاس شوهری من:hapydancsmil: کوجا بودی تا حالا؟:164: وااااااااای همسلیم....بدو بوج بده به همسله گلت!:hapydancsmil: من مشغوله کسبو کار بودم تا بریم سره خونه زندگیمون! atre baroon همسری منه:5c6ipag2mnshmsf5ju3دوسش میدارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آیییییییییی قربونت :aghosh: با دخمل ازدباج موتونی حالا؟؟ الان مُده باو! منو مسخله موتونی؟؟؟ همسلیم مسخله نمیکنم راسشو میگه!!! پاتو از زندگی ما بکش بیرون...دِهه! 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها سلام میبینم مدال گرفتم از حمید و بقیه تشکر میکنم اینترنت خونه قطع شده در تلاشم زودتر وصل بشه الان دانشگاه هستم 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من در رقابت با هیچکس جز خودم نمیباشم هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . . . 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ جــــــــون چـــقــــــده زیات شدیــــــــــــم 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینترنت خونه ما وصل شد:hapydancsmil: ما اومدیم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم که فامیل دامادم خیلی خوش اومدی فامیل داماد ... بچه ها سلام میبینم مدال گرفتم از حمید و بقیه تشکر میکنم اینترنت خونه قطع شده در تلاشم زودتر وصل بشه الان دانشگاه هستم مبارک باشه قاسم جان ... درس عبرتی باشد برای ... من در رقابت با هیچکس جز خودم نمیباشم هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . . . به به آقا مرتضی سلام. خیلی خوش اومدی ... حتما پیش ما بیا آآآآ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی خوش اومدی فامیل داماد ... مرسی فعلا که کسی نیست 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنظر شما چرا کسی نمیاد؟! بالاخره شما مدیر روابط عمومی هستید ... هوم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حمید خوبی؟ چه خبر؟ من خیلی وقته اینجا دارم قدم میزنم یکی بیآد مدیر روابط عمومی و بچه های رشته های دیگه هم اینجاها بودناگه هنوز هستن سلامی بهشون عرض میکنم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام عرض میکنیم قاسم جان سرعت نت تو پایین نیست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان هر پست ارسالی من 15 دقه طول میکشه!!!! خب آدم دق مرگ میشه! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام عرض میکنیمقاسم جان سرعت نت تو پایین نیست؟؟؟ نه حمیدجان اینترنتمون قطع بود ولی الان که وصله سرعتش عالیه پهنای باند اینترنتت چقدره؟ کدوم شرکته؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااااای همسلیم....بدو بوج بده به همسله گلت!:hapydancsmil:من مشغوله کسبو کار بودم تا بریم سره خونه زندگیمون! آیییییییییی قربونت :aghosh: الان مُده باو! همسلیم مسخله نمیکنم راسشو میگه!!! پاتو از زندگی ما بکش بیرون...دِهه! الان گل خودت رو گفتی؟ ایــــــــش!بووووووس بووووس دیگه بیخبر نزاری بریااا رفتی واسم پول بیاری خوبه... منم که فامیل دامادم خوش اومدی فامیل شوهرییی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من در رقابت با هیچکس جز خودم نمیباشم هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . . . سلام خوش اومدین آخ جــــــــون چـــقــــــده زیات شدیــــــــــــم همش از پا قدمیه همسری منه هاااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیگرم جیگرررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیگرم جیگرررررررررررررررر یکم خودتو تحویل بگیر خوبه کلیه نیستی 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر الهه و سلام بر روح انجن امید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده