Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خدادای سیبیلم کوسه ایه ... نمیشه سیبیل بزارم!اما نه ابرو برداشتم نه زنجیر دور گردنم انداختم! قاسممممم رفتی و منو تهنا گذاشتی! :w589: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در مورد پیام قبلیم! قاسم جسارت نباشه یهوو:icon_pf (34): فخط نظر شخصیم بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها شرمنده من سرم خیلی درد میکنه امروز تا ساعت هشت شب چیزی نخوردم الانم اصلا حالم خوب نیست واسه همین نمیتونم زود جواب بدم یا اینکه زیاد تایپ کنم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انصافا سبیل نباشه بهتره..چیه آخهههه!غیربهداشتیم هست..موقع غذا خوردن 2 مورد بعدیم که باید بدی گردن طرفو بزنن! والا واای ا الهه خدا خفه ت نکنه مردم از خنده سر غیر بهداشتی بودن سیبیل 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه برو اونور زخمی نشی! سحر بیا جلووووووووووووو :ghd8rpyczsi4wew2e4j 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من باهات قهرم، دیگه ام دوست ندارم بداخلاق. شب بخیر بچه ها. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها شرمندهمن سرم خیلی درد میکنه امروز تا ساعت هشت شب چیزی نخوردم الانم اصلا حالم خوب نیست واسه همین نمیتونم زود جواب بدم یا اینکه زیاد تایپ کنم خب عزیزم برو استراحت کن..چرا خودتو اذیت میکنی واای ا الهه خدا خفه ت نکنه مردم از خنده سر غیر بهداشتی بودن سیبیل بابا سحر آخه نمیدونی که من سر این بهداشتی بودن یچیزی دیدم! که بگم جیگرت میاد تو دهنت...نگم بهتره! از همونموقع کوبیده میخورم ولی به زووووور...یادم ک میوفته:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه برو اونور زخمی نشی!سحر بیا جلووووووووووووو :ghd8rpyczsi4wew2e4j پشت سرتم راحت باش من باهات قهرم، دیگه ام دوست ندارم بداخلاق.شب بخیر بچه ها. سحــــــــرررر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من برم شب خوبی داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من برمشب خوبی داشته باشید شبت بخیر عزیزمم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به دوستای گلــــــــــــم(فقط الهه، سودی، حنانه و قاسم) کوشید پس دوسیـــــا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری اشتی کن دیگهههه وگرنه منم با جفتتون قهر میکنمااا گفته باشم سلام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیزده را همه عالم به در امروز از شهر من خود آن سیزدهم کز همه عالم بدرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده