Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 0913:w02: ای بابا پس این کیه گیر داده:th_scratchhead: آره در جریان هستم 0913 مال اونوراست 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا امامزاده پارمیدا چت شد یهو؟؟؟ بیا از مراسم بگو داداشم. خوش گذشت؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داوره فکر کنم خود حمید بودهاین مهمون بدبختو اینجوری پروندین دیگه:icon_pf (34):باید با زبان چرب و نرم جذبش میکردین شماها فقط غیبت بلدین نه حمیدم نبوده..بی ربطم با اون نیستااا چی شددددددد به به سلام .. راه گم کردی مهدی؟ بفرما تو دم در بده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی با نــــــــام "تـــــــــــــو" ، دارد در "من" گُــــــم می شـــــود کم کم ، نکند به سَــــــــرت بزند و ســـر زده بــــیـــــایـــــی ، بـــــرای خودت مــــی گویـــــم نــمـی شـناسی ام دیـــــگر ! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی با نــــــــام "تـــــــــــــو" ، دارد در "من" گُــــــم می شـــــود کم کم ، نکند به سَــــــــرت بزند و ســـر زده بــــیـــــایـــــی ، بـــــرای خودت مــــی گویـــــم نــمـی شـناسی ام دیـــــگر ! خیلی قشنگ بود مال قیصر بود 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی شددددددد به به سلام .. راه گم کردی مهدی؟ بفرما تو دم در بده مهدی کیه حالا این وسط راستی این نقل قول حمیدو از کجا آوردی؟ نه حمیدم نبوده..بی ربطم با اون نیستااا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی ی سوال! چرا تو امضات بین sو a بجای & @ گذاشتی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جدیدا هی داور داور میکنی!؟ داور مسابقه عکسه پسر داییم بود ... الهه دست شوما درد نکنه! دوستان خوش باشید من وقتی اعصابم خرد میشه بهتره با خودم خلوت کنم... یک حماسه سیاسی ای پیاده کنم که اون سرش ناپیدا باشه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهدی کیه حالا این وسطراستی این نقل قول حمیدو از کجا آوردی؟ من 6 دونگ حواسم به تالار... مهدی پاور منطورم بود یعنی ایشون تو گفتی حمید داور بوده..منم اون جمله رو گفتم دیگه! حواست کوجاس قاسم؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جدیدا هی داور داور میکنی!؟داور مسابقه عکسه پسر داییم بود ... الهه دست شوما درد نکنه! دوستان خوش باشید من وقتی اعصابم خرد میشه بهتره با خودم خلوت کنم... یک حماسه سیاسی ای پیاده کنم که اون سرش ناپیدا باشه داش حمید بداخلاق میشود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه داداشی برو شبت بخیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب بخوابیییی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا که می آیی دیگر شعر نخواهم گفت نخواهم نوشت میخواهم به همان تک درخت توت خانه ی کودکی هایم بگویم بی فصل میوه بدهد ... سبز شود آن چند پرنده نیز آواز خواهند خواند برایمان همه دوست ات خواهند شد .. و من عاشق تر نه دارم از تو یه وبلاگی میخونمشون اسم شاعرشون راد هستش 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای قاسم... اون جواب من بود که نفهمیدم تو نقل قول حمید زدم الان متوجه شدم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جدیدا هی داور داور میکنی!؟داور مسابقه عکسه پسر داییم بود ... الهه دست شوما درد نکنه! دوستان خوش باشید من وقتی اعصابم خرد میشه بهتره با خودم خلوت کنم... یک حماسه سیاسی ای پیاده کنم که اون سرش ناپیدا باشه یه حسی به من میگفت داور خود حمیده یا ربطی بهت داره بهش بگو حق منو خوردیدیگه دوسست ندارم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 6 دونگ حواسم به تالار...مهدی پاور منطورم بود یعنی ایشون تو گفتی حمید داور بوده..منم اون جمله رو گفتم دیگه! حواست کوجاس قاسم؟ مهدی خان معذرت:icon_pf (34): منظورم اینه که حمید کی گفته این جمله روتوی محفل ندیدم پرسیدم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جدیدا هی داور داور میکنی!؟ داور مسابقه عکسه پسر داییم بود ... الهه دست شوما درد نکنه! دوستان خوش باشید من وقتی اعصابم خرد میشه بهتره با خودم خلوت کنم... یک حماسه سیاسی ای پیاده کنم که اون سرش ناپیدا باشه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهدی خان معذرت:icon_pf (34):منظورم اینه که حمید کی گفته این جمله روتوی محفل ندیدم پرسیدم شماها را امشب اعصاب دارین:w821: گفتم ک اشتباهی نقل قول زدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهدی هم بخشییددت 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جدیدا هی داور داور میکنی!؟داور مسابقه عکسه پسر داییم بود ... الهه دست شوما درد نکنه! دوستان خوش باشید من وقتی اعصابم خرد میشه بهتره با خودم خلوت کنم... یک حماسه سیاسی ای پیاده کنم که اون سرش ناپیدا باشه پایه و اساس ناز کردن رو خودم بنا کردم در ای محفل، پس باید برم وگرنه خلاقیتم زیر سوال میره. با اجازتون:ag2f893eg0ja83qr8q: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده