Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا الهه جون حالا فکر کردی ترسیده؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا الهه جون حالا فکر کردی ترسیده؟ نه عزیزممم..میدونم اصلا ....:icon_pf (34): خواستم یچی بگم بعد منصرف شدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی می خواستی بگی الهه؟ بیا در گوش خودم بگو 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه عزیزممم..میدونم اصلا ....:icon_pf (34):خواستم یچی بگم بعد منصرف شدم حالا بگو بینیم چی میخواستی بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی می خواستی بگی الهه؟بیا در گوش خودم بگو باشه در گوشت میگمممم حالا بگو بینیم چی میخواستی بگی؟ اینم دخترونه س..بازم میخوای بدونی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سالهاست کنار همیم ... یادت هست ؟ گاهی زندگی را از چهارچوب نگاه تو می دیدم ،! چه زیبا بود دنیای پیش چشمانت ... روزگارانی داشتیم ، زیبا ، شیرین و گاهی هم تلخ ! حسرت هیچ کدام را نمی خورم ، جز آن شب بارانی که حسابش از کل زندگیمان جداست ... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه حالا غیرخصوصی بگو ببینم این داورتون کی بود که اینجوری با من تا کرد 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جخت و بلا! امیدوارم این حماسه سیاسی هم رخ بده بلکه اینترنت ما هم سرعتش برگرده به حالت قبل! سلام. شما چقدر پشت سر من حرف میزنید! ای بابا! جخت و بلا اومدیم اینجا! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمیدم سروکلش پیدا شد یه دوتا امتیاز داد نمیدونم واسه چندتا پست قبله:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مملکته داریم با این سرعت نت مون؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه حالا غیرخصوصی بگو ببینم این داورتون کی بود که اینجوری با من تا کرد پدر کشتگی داشت با تو سکرته...داور گمنامه جخت و بلا! امیدوارم این حماسه سیاسی هم رخ بده بلکه اینترنت ما هم سرعتش برگرده به حالت قبل! سلام. شما چقدر پشت سر من حرف میزنید! ای بابا! جخت و بلا اومدیم اینجا! اهوم آمیـــــــن. آخه موضوع شیرین تره دیگه ای پیدا نمیکینم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیشبم نبودی..یه مهمان فضول اومده بود پستامونو میخون:vahidrk: ی مدتم پشت سر اون غیب نمودیممم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرعت اینترنت عالیه این ورا:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مادر؛ روسری ات را بردار تا ببینم، بر شبِ موهایت؛ چند زمستان برف نشسته است؛ تا من به بهار رسیده ام ...! امسال دومین سالیه که روز مادر پیش مامانم نیستم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرعت اینترنت عالیه این ورا:hapydancsmil: 0914 مال اونوراست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پدر کشتگی داشت با توسکرته...داور گمنامه اهوم آمیـــــــن. آخه موضوع شیرین تره دیگه ای پیدا نمیکینم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیشبم نبودی..یه مهمان فضول اومده بود پستامونو میخون:vahidrk: ی مدتم پشت سر اون غیب نمودیممم داوره فکر کنم خود حمید بوده این مهمون بدبختو اینجوری پروندین دیگه:icon_pf (34):باید با زبان چرب و نرم جذبش میکردین شماها فقط غیبت بلدین 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 0914 مال اونوراست؟؟؟ 0913:w02: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهی... هفته پیش روز مادر شهدا همچین چیزی بود... یکی از دوستام بهم اس تبریک داده بود که روز زن مبارک اصلا نمیدونم چندم ماه هست ک...گفتم خاک تو سرم همینم کم بود روز مادرم فراموش کنم:icon_pf (34): بعد متوجه شدم چه روزیه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 0914 مال اونوراست؟؟؟ مال اینوراس! ارومیه-تبریز-اردبیل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده