soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما مدلِ ترک بودنمون فرق فوکوله ترکِ قِزِل باشیم سلامت باشین چخده مدل داشتو ما بیخبر بودیم:دی 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامت باشین چخده مدل داشتو ما بیخبر بودیم:دی مدل ما تَـــکه خارجکی میباشیم برعکس برخی ها... دختـــــرِ خارجی حمید نیست یجوریه اینجا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مدل ما تَـــکهخارجکی میباشیم برعکس برخی ها... دختـــــرِ خارجی حمید نیست یجوریه اینجا اینجا هر کی با لهجه کشور ترکیه حرف میزنه من شدیدا باهاش برخود میکنم... ک اصالت خودتو حفظ کن:vahidrk: به تو هم باید بگم سحــــــر؟ اهوم...خیلیم یجوریه.. حمید کوشی بیا دیگه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا هر کی با لهجه کشور ترکیه حرف میزنه من شدیدا باهاش برخود میکنم...ک اصالت خودتو حفظ کن:vahidrk: به تو هم باید بگم سحــــــر؟ اهوم...خیلیم یجوریه.. حمید کوشی بیا دیگه ترکیه ک نه همین ایران خواستم کلاس بذارم خـــــــو داداشــــــــــــــــمممممممممممم:w821::w821::w821: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ترکیه ک نههمین ایران خواستم کلاس بذارم خـــــــو داداشــــــــــــــــمممممممممممم:w821::w821::w821: آها فک کردم منظور تو هم کشور آدربایجان... عب نداره اینجوری کلاس بزااار:aghosh: حمید که مارو دعوت نکرد..دریغ از ی تعارف خشک و خالی.. شیرینی هم که نمیتونه بده. پ چیکارش کنیم؟اینجوری ک نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها فک کردم منظور تو هم کشور آدربایجان...عب نداره اینجوری کلاس بزااار:aghosh: حمید که مارو دعوت نکرد..دریغ از ی تعارف خشک و خالی.. شیرینی هم که نمیتونه بده. پ چیکارش کنیم؟اینجوری ک نمیشه بریم بخوافیم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بریم بخوافیم برو عسیسممم من دارم درس میخونم شبت ناز خوب بخوابی بابای 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو عسیسممممن دارم درس میخونم شبت ناز خوب بخوابی بابای توام خوف بخوافی عزیزدلم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امروز نتونستم بیآم ولی اومدم کرکره بکشم بالااین الهه و سحر یاد و هوش که ندارن همینجوری درو باز گذاشتم رفتن:icon_pf (34): کسی داخل نموننننننننننه بستیم درو... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من با کلی غیبت،برگشتم سلم به آقا قاسم آقا حمید الهه جان و سحربانو جان خوبید؟ ببخشید چند وقتی بود نت خوابگاه قطع بود الانم تا ساعت8کلاس دارم اومدم کرکره رو من بکشم بالا وبرم انشاالله شب میام راستی بچه ها مسابقه خاطره نویسی برنده شدم آقا حمید مبارکه فعلا من برم دوستان 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه و قاسم دیگه آخرین بارتون باشه بدون اطلاع مخفل نمیاین هااا:icon_razz: دیشب حوصله منو سحر سر رفته بود..کسیم نبود جمعش کنه 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی:icon_pf (44): اول باید به حنانه تبریک بگم که توی مسابقه اول شد:w71:میبینید من چه افراد فعالی رو جذب کردم که اینقدر در عرصه علم و مسابقه افتخار آفرینی میکنن الهه یاد بگیرالبته عکس منم توی مسابقه عکاسی خودمون اول بود ولی با تنگ نظری داور کذایی که حمیدخان پیداش کرده بود یه افتخار دیگه از دست تالار خودمون بیرون رفتفقط دست من به این داوره برسه :vahidrk: بگذریم الهه خوبی چه خبر؟ ما نباشیم هم کرکره رو بالا پایین میکنیم:hapydancsmil: حمید و سحر چطورن هیچکی هست الان 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی:icon_pf (44):اول باید به حنانه تبریک بگم که توی مسابقه اول شد:w71:میبینید من چه افراد فعالی رو جذب کردم که اینقدر در عرصه علم و مسابقه افتخار آفرینی میکنن الهه یاد بگیرالبته عکس منم توی مسابقه عکاسی خودمون اول بود ولی با تنگ نظری داور کذایی که حمیدخان پیداش کرده بود یه افتخار دیگه از دست تالار خودمون بیرون رفتفقط دست من به این داوره برسه :vahidrk: بگذریم الهه خوبی چه خبر؟ ما نباشیم هم کرکره رو بالا پایین میکنیم:hapydancsmil: حمید و سحر چطورن هیچکی هست الان سلام سلام ســـحــــرناز بانـــــــو حـــاضـــــر میباشد بازم که هیشکی نیست منم به حنانه جون تبریک میگم ایشالا همیشه موفق باشه داداش حمید رویت شد یه لحظه الان کوجاست؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من یک ساعته انجمنم! سرعت نت من فوق العاده پایینه صفحه های شخصیتون باز نمیشه (یعنی خیلی دیر باز میشه) از همین جا به همتون درود میفرستم! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و اینکه اللحساب من میرم شام درست کنم! ببشقید بعد از شام اگر تونستم میام! بازم ببشقید! 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی به حمید تبریکم نگفتم:icon_pf (34): :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vحمیدجان مبارک باشه ایشالا عروسی خودت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حــــــمـــیـــــد===>> الان باز میاد شاکی میشه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حــــــمـــیـــــد===>>اول تنقلات خورده... الانم مبخواد شام بخوره 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم اومدمممم:hapydancsmil: تبریک به همگی بخاطر دست اورداتون حنانه جان تبریک تو هم ویزه تر... قاسم مال تو دیگه کهنه شده..روم به دیفار قرار بود واسه تو توی یه پیام خصوصی جواب داور و اینارو بدم..که به کل یادم رفته بود تا الان که باز شاکی شدی:icon_pf (34): اینقدم نگید حمید ایشالا عروسی خودتمن دلم میخواد داشیمو تو لباس دومادی ببینم ولی همش ناز میکنه...:vahidrk:خوبه دختر نشده...والا:icon_razz: و اینکه همگی سلاااام 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم اومدمممم:hapydancsmil:تبریک به همگی بخاطر دست اورداتون حنانه جان تبریک تو هم ویزه تر... قاسم مال تو دیگه کهنه شده..روم به دیفار قرار بود واسه تو توی یه پیام خصوصی جواب داور و اینارو بدم..که به کل یادم رفته بود تا الان که باز شاکی شدی:icon_pf (34): اینقدم نگید حمید ایشالا عروسی خودتمن دلم میخواد داشیمو تو لباس دومادی ببینم ولی همش ناز میکنه...:vahidrk:خوبه دختر نشده...والا:icon_razz: و اینکه همگی سلاااام سلام الهه جونی داش حمید الکی گفت برمیگرده امشب حتی همون مهمان هم ما رو تنها گذاشته بس که مسخره ش کردیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده