soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارومیه کی زلزله اومد؟؟خوش به حالتون ارومیه نیومد.. تبریز 5 ریشتر اومد که طبق معمول مام لرزیدیم.. اونم با یه سینی پر جایی تو دستم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارومیه نیومد..تبریز 5 ریشتر اومد که طبق معمول مام لرزیدیم.. اونم با یه سینی پر جایی تو دستم:icon_pf (34): اَه از این شکلک خسته شدم... نباباااا؟؟؟ تو که نمیدونی من چقد زلزله دوس دارم همه فک و فامیل و آشناها میدونن:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با منی؟؟نه از کجا باید بشناسم پـــســـر خـــارجـــی؟؟ عجب سلام....................... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اَه از این شکلک خسته شدم... نباباااا؟؟؟ تو که نمیدونی من چقد زلزله دوس دارم همه فک و فامیل و آشناها میدونن:hapydancsmil: چه چیزایی رو دوس داریااا خودت زلزله باشی خوبه... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب سلام....................... مهربون تر بااااش ما روحیمون حسااااسه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب سلام....................... مَـــــش رجــــب سلام:cakesmileyf: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی سوال فنی: این کاربر مهمان که چن دقه س تو تاپیک...الان دقیقا تو این تاپیک داره چیکار میکنه؟اصلا هدفش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه؟؟؟ میدونی دِلـــمــانج ینی چی؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی سوال فنی:این کاربر مهمان که چن دقه س تو تاپیک...الان دقیقا تو این تاپیک داره چیکار میکنه؟اصلا هدفش چیه؟ واااااااااای الهه نمیریییییی منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم بــشـــــــر کیه واقعا؟؟ بیاد ثبت نام کنه آشنا شیم خــــــو 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه؟؟؟میدونی دِلـــمــانج ینی چی؟؟؟:JC_thinking: دلمانج؟ به چه زبونیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلمانج؟به چه زبونیه؟ فکر کنم ترکی باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااااااای الهه نمیرییییییمنم داشتم به همین موضوع فکر میکردم بــشـــــــر کیه واقعا؟؟ بیاد ثبت نام کنه آشنا شیم خــــــو میدونی چیه سحر اصلا نمیدونستم اسپم هامون تا این حد علمیه ک مردمو جدب میکنه خوشحال میشیم ثبت نام کنه و بیاد داخل بفرما تو دم در بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی چیه سحراصلا نمیدونستم اسپم هامون تا این حد علمیه ک مردمو جدب میکنه خوشحال میشیم ثبت نام کنه و بیاد داخل بفرما تو دم در بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ینی بحث از این علمی تر کوجای این انجمن پیدا میشه دلمانج جان؟؟ الهه هنوز هست چرا نِمیره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم ترکی باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان گرفتم چیه! یعنی یکیو واسطه کردن برای گفتن حرفی به یکی دیگه... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی بحث از این علمی تر کوجای این انجمن پیدا میشه دلمانج جان؟؟ الهه هنوز هست چرا نِمیره؟؟؟؟ کاربرد دلمانج اینجا یعنی چی؟ایا؟ آره..فک کنم از صفه اول تاپیک نشسته دونه دونه پست هارو میخونه خواهر برادر هر کی هستی من راضی نیستم بدون ثبت نام پست هامو بخونیااا گفته باشم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان گرفتم چیه! یعنی یکیو واسطه کردن برای گفتن حرفی به یکی دیگه... واقعا؟؟؟؟؟ مامااااااااااااان؟؟؟؟؟ به من همش میگه دلمانج تا این سن معنی شو نمیدونستم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا؟؟؟؟؟ مامااااااااااااان؟؟؟؟؟ به من همش میگه دلمانج تا این سن معنی شو نمیدونستم مامانت ترکه؟ اینا بعضی کلماتی هستن که دیگه الان متاسفانه تو گفنگوها کمتر به کار برده میشن... منم واسه همین اول نفهمیدم چی میگی 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامانت ترکه؟اینا بعضی کلماتی هستن که دیگه الان متاسفانه تو گفنگوها کمتر به کار برده میشن... منم واسه همین اول نفهمیدم چی میگی مامان بابا و در نهایت... سحر قِــــــــز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامانبابا و در نهایت... سحر قِــــــــز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا نمیدونستم ترکی!!!! ما میگیم قیز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نمیدونستم ترکی!!!!ما میگیم قیز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما مدلِ ترک بودنمون فرق فوکوله ترکِ قِزِل باشیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده