Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باهاش تمرین کن به تپلی داداش حمید نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم حنانه سودی کجایند آیا؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای مردم الهه! عجب دماغ و شکمی داره!!! اما رقص از نظر تکاملی برای آقایون بوده ها! به قول سودی مرد به کسی میگن که قبل خودش شکمش وارد شه(چن وقت پیشا تو همین تاپیک گفته!!) تکاملی؟؟آقایون؟؟یعنی چجوریا؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تپلی داداش حمید نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تپلی داداش حمید نمیرسه وای نه تو رو خدا 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رقص در اجداد ما (فکر کنم 2 میلیون سال پیش) بوده ... جنس نر برای جذب جنس ماده حرکات موزون انجام میداده ... (البته فقط یک فرضیه است) که ظاهرا درسته! (خوب حضور ذهن ندارم توضیح بدم باید به کتاب مراجعه کنم!) 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رقص در اجداد ما (فکر کنم 2 میلیون سال پیش) بوده ... جنس نر برای جذب جنس ماده حرکات موزون انجام میداده ... (البته فقط یک فرضیه است) که ظاهرا درسته! (خوب حضور ذهن ندارم توضیح بدم باید به کتاب مراجعه کنم!) ک اینطور...جالب بود نه دیگه نمیخواد بری سراغ کتاب و...تا همین حدم کافیه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیههههه>؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلم عروسی خواست منم too 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صههههههههههههههههر :w58: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید کلاس رقصشو شروع کرد کلاس سوادش فراموشش شد 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم عروسی خواست چیز چندان کمی هم نخواسته! چیههههه>؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشون هم آقا هستن هم مذکر http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=281045 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w58: سحر یا صهر چه فرقی میکنه! حمید کلاس رقصشو شروع کردکلاس سوادش فراموشش شد مهربون باش خووو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر تو شاهد باش...همچین برخوردایی میبینم که میخوام برم دختر فراری شم دیگه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر تو شاهد باش...همچین برخوردایی میبینم که میخوام برم دختر فراری شم دیگه:viannen_38: مگر اینکه داداشت بمیره تو چنین کاری کنی! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگر اینکه داداشت بمیره تو چنین کاری کنی! نه دیگه جاش با کلاس نبود پشیمون شدم سحری کوجا رفتی؟ داداشی و سحر جونی با اجازتون من دارم میرممم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده