Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پهنه بندی همون تقسیم بندی منطقه بر اساس هدف مشخص هستش 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پهنه بندی همون تقسیم بندی منطقه بر اساس هدف مشخص هستش آ باریکلا پسر پیر شی موعندس 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی من به شخصه عاشق داداش حمیدم همیشه چند پست از همه عقب تره مثلا ما پست 8 ام هستیم، اون داره پست دوم و لایک میکنه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من دارم جای دیگه یه مطلبی میخونم! دکمه پیرهن مامانمم دارم میدوزم! سحر تو بلدی چندتا کار همزمان انجام بدی؟ قاسم جان چیزی پیدا کردی بوگو! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من دارم جای دیگه یه مطلبی میخونم!دکمه پیرهن مامانمم دارم میدوزم! سحر تو بلدی چندتا کار همزمان انجام بدی؟ قاسم جان چیزی پیدا کردی بوگو! بلدم ما خانوما قابلیت هر گونه کاری رو داریم. خوجم الان دارم 3کار هم زمان انجام میدم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر: البته بله ... بنده منکر این قابلیت خانم ها نمیشم. قاسم: اونی که پیداش کردی رو گم نکنی؟ ایمیل کن واسه الهه! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دارم میرم تو مانیتور! قاسم جان سحر جان کاری با من ندارید؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بداخلاق شدی 2جا کار میکنیااا:icon_razz: قاسم خان کرکره رو نکش من میخوام همینجا خیمه بزنم بخوابم. شبتون ناز:bigbed: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دارم با این مهربونی صحبت میکنم!! شبتون بخیر قاسمم که رفته گل بچینه! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من محو فوتبال شدم اصلا همه چی رو فراموش کردم:icon_pf (34):این فوتبال امشب واقعا حال داد دورتموند 4تا به رئال مادرید زدایمیلشو الهه یه بار داد ولی الان یادم رفته:icon_pf (34):حمید هنوز هستی؟ فردا خودش نمیآد اینجا؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسم اله ... کرکره رو بدیم بالا! :14k8gag: :wow: قاسم چرا اینجا خوابیدیییییییییییی؟! :w74: قاسم :bigbed: پاشو برو سر کلاست! قاسم خواب میبیند که::mrsbeasley: نیگا نیگا چقدر پوست تخمه ریخته! آخه دورتموند و رئال به تو چه بچه محصل!؟ پسرم اینا واسه و نون و آب نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسم اله ... کرکره رو بدیم بالا! :14k8gag: :wow: قاسم چرا اینجا خوابیدیییییییییییی؟! :w74: قاسم :bigbed: پاشو برو سر کلاست! قاسم خواب میبیند که::mrsbeasley: نیگا نیگا چقدر پوست تخمه ریخته! آخه دورتموند و رئال به تو چه بچه محصل!؟ پسرم اینا واسه و نون و آب نمیشه داداش؟؟؟ مثل اینکه من دیشب اینجا خوافیده بودمااااااا 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جان ایمیل کسی رو گم کردی یه سر به تاپیک معرفی کاربران کشاورزی بزن: نام:الهه رشته تحصیلی (گرایش):مهندسی کشاورزی-علوم خاک مقطع تحصیلی:کارشناسی محل تحصیل:ارومیه محل زندگی (اختیاری):ارومیه ایمیل یا شماره تماس:fanoose70@yahoo.com داداش؟؟؟ مثل اینکه من دیشب اینجا خوافیده بودمااااااا سحر جان تو هم بیدار شدی!؟؟؟ نخواستم بیدارت کنم آخه! سلام! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر جان تو هم بیدار شدی!؟؟؟ نخواستم بیدارت کنم آخه! سلام! سلام من از هـــشتـــادِ صبحِ که بیدارم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس چرا چایی درست نکردی؟! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس چرا چایی درست نکردی؟! داداشی؟؟؟ نمیدونستی من 2،3 سالی هست که لب به چایی نزدم؟؟؟:hapydancsmil: بلت نیستم چایی دم کنم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w31: 2جا کار کردن بهش نمیسازه انگاری:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داداشی؟؟؟نمیدونستی من 2،3 سالی هست که لب به چایی نزدم؟؟؟:hapydancsmil: بلت نیستم چایی دم کنم:hapydancsmil: چایی بلت نیستی درست کنی؟ وا! اون از الهه که یه شام بلد نیست درست کنه! اینم از تو که چایی بلد نیستی دم کنی! ببین با کیا میخوایم بریم 13بدر!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده