soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داداشم عاشق بوده یه زمانی خدااااااا:4564: الهه تو چی؟؟؟؟ من؟ نمیدونم...شاید! :| 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طاقت از کفم رفت و ندانم چه کنم....یادش همه شب در دل غمگین دارم خودت دکمه بوووووق رو بزن ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران، وای به حال دگران داداشم عاشق بوده یه زمانی خدااااااا:4564: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من؟نمیدونم...شاید! :| :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوشته هایم را میخوانی ومیگویی چه زیباراستی مگر درد های آدمها زیبایی دارند؟؟؟؟؟؟ به من مجوز چاپ نمیدهند...میگویند:داستانی که نوشتی قابل باور نیست... اما کسی نمیدانست من فقط خاطراتم را نوشتم! خدا وکیلی بگو چقد دنبالش گشتی؟؟؟ بابا زیاد بودن ولی ربطی به این فضا نداشتن.. واسه این خیلی بسیــــآر آجی (سحر، سودی، حنانه یا الهه) واسه من دستمال کاغذی بیارید! دستمال کجا بود نصفه شبی اخه...آستین پیرهنت دم دسته 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم چطوره آقا حمید؟ لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ydm47612zsesgift969 الهه در چند ماه گذشته ::connie_24: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا حالا با یه اکیپ در این حد مرموز کار نکرده بودم:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران، وای به حال دگران نمی دانم چه تاثیریست در عشق که بیمارش به صحت نیست مایل :ydm47612zsesgift969 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدای من! دستانت که مال من باشد،هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد!!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه در چند ماه گذشته ::connie_24: باز جای شکرش باقی اینجور:hapydancsmil: نبودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا حالا با یه اکیپ در این حد مرموز کار نکرده بودم:ydm47612zsesgift969 هوم؟مرموز؟ تا چه حد؟ جرااا؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستمال کجا بود نصفه شبی اخه...آستین پیرهنت دم دسته زیرپوش تنمه! نیست بر لوح دلم جز الف قامت یارچه کنم حرف دگر یاد نداد استادم چطوره آقا حمید؟ خوبه! منم این یه بیت رو بگم و برم: ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم بریدیم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدای من! دستانت که مال من باشد،هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد!!! وقتی "بعلاوه" خدا باشی، منهای هر چیزی میتوانی زندگی کنی.. اینو ی عزیزی واسم فرستاده خیلی دوسش میدارمممم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز جای شکرش باقی اینجور:hapydancsmil: نبودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هوم؟مرموز؟ تا چه حد؟ جرااا؟ من خاک بر سر فقط کل اسرار زندگیم تو نام کاربریم خلاصه شده 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا این عزیز رو واسه عزیزمون نگه دار 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زیرپوش تنمه! کار سخت شد...ولی نه غیر ممکن! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خاک بر سر فقط کل اسرار زندگیم تو نام کاربریم خلاصه شده خوش بحال اسرار زندگیت..که شده همه چیزت خدایا این عزیز رو واسه عزیزمون نگه دار آمین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به اقا قاسم.. چه عجب!! این وقت شب تازه اومدی جاهامونو پهن کنی که بخوابیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون همگیتون ماچ قشنگه رو رد کنید بیاد 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحررررررررررر بگیر بخواب:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا قاسم اومده کرکره رو بکشه پایین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده