sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دوست دارم کی گفته دوست ندارم . تازه میخوام همین روزا بیام مشهد ....:w42: لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دختر خوبی باشی کم اتیش بسوزونی اره ..:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من تشریف دارم ..خوبی الهه جون؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سوشی سلامواسه تولد امام رضا میاین؟ :ws2: من تشریف دارم ..خوبی الهه جون؟:4chsmu1: وااااای خوب شد اومدی حوصلم سر رفته چیکارکنممممممم!؟؟ لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :sigh: چی شده ؟ نیاز جونم نمیدونم قرار بوده دیروز بیایم بازم عقب انداختن ...شاید واسه اون موقع بیایم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سلام الهه جون خوبی؟:4chsmu1: سلام نیاز جونم میسی تا حدودی خوبم..... چی شده ؟ خودمم نمیدونم!!ولی یه چیم شده!!! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من که دیشب رفتم بخوابم اما جای خواب گریم گرفت........از دست خودم نمیدونم به کجا پناه ببرم ...الانم واسه فرار از خود اومدم نت ...:4chsmu1: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ تو هم یجورایی مث منیا! حوصله هیشکیو ندارم و ...واسه همین میام نت که خودم خودم باشم... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ فکر خوبیه! پس شروع کن:دی:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ اوهوم.......اما درد دل من زیاده ...جاش نمیشه اینجا ...بعدشم نمیخوام همه ملت بفهمن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ نیاز جونم دیگه نمیخواد بگی چون همرو فهمیدم و دردای خودم یادم رفت خو میخوای بپر در تالارو پلمب کن کسی نیاد تا دردودل کنیم....(البته اگه کسی باشه) لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ میگمااا اگه درددلتون نمیاد خب من برم به زندگیم برسم خواهرااگر که میگین پس برم یه تخمه ایی چیزی بیارم دور همیم صفا کنیم شرمنده ها شما صفارو اینطوری میکنین حالا بیخیال تخمرو بچسب... اونو هستم بدجور...... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ نه بابا اینجا که گربه هم پر نمیزنهخب خلاصه جونم بهت بگه از صب تا شوم زحمت میکشی واسه چی؟ همیشه به این می اندیشم که خب آخرش قراره چی بشه اگه قسمته و پیشونی نوشت که کاری به من و تو نداره خودش میگذره تا مرگمون برسه اگرم نه هرکی خودش میدونه و خودش پس چرا میگن ایناها رو خدا برات میخواد و خدا واست نوشته که ها تو قراره 2دقیقه بعد چیکار کنی؟ هی هی هی انقد از این فکرا کردیم که هی غصه بخوردیم :ws28: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سوشی موشی در قید حیات نیستفاتحه بفرستین vergil این بساط لحو و لعب رو جمع کن واسه مرده ضرر داره قند خونش میزنه بالا!!! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ و علیکم!!وحییییییییید تویی!!؟؟ سلام اوهوم منم! vergil این بساط لحو و لعب رو جمع کن واسه مرده ضرر داره مرده؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سلاماوهوم منم! مرده؟ چه عجب اینور پیدات کردیم!! ببینا از کی اینجا عضویده رو نکرده!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده