Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه جان میگم شما چی؟ آهویی از دست ندادی؟ آهویی گم نکردی؟!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهو که... از دست ندادم یعنی انشاالله که از دست ندهم... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مشاعره با حرف د:در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود دل به داغش مبتلا کردم، خطا کردم، خطا سوختم خود را برای او، غلط کردم، غلط 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا میخواهم از تو دل بکنم،صبر می آید چقدر این عطسه های زمستانی را دوست دارم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهو که...از دست ندادم یعنی انشاالله که از دست ندهم... آهو که بله ... اگر صیاد بودید کنار آهوتون آروم بگیرید و اگر آهو بودید صیاد رو از دست ندید همه با هم بگین ایشاله! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ان شا الله آهویی داشتم خوجیل بود دیده ندالم 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاشید برید تو تالار ادبیات حمید؟؟؟ تا دوست دارم و پس نگرفتم ... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهو که...از دست ندادم یعنی انشاالله که از دست ندهم... انشالله... دل به داغش مبتلا کردم، خطا کردم، خطاسوختم خود را برای او، غلط کردم، غلط با حرف ط نتونستم جیزی پیدا کنم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی تو،بهشت هم برود به جهنم... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی...پیاممو که ازت نقل قول گرفته بودمو با دقت نخوندی... غصه نخور سحر:نه اینجا بیشتر میچسبه..چون حرف دله! اونور اسمش روشه ادبیات!!!!! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دل به داغش مبتلا کردم، خطا کردم، خطاسوختم خود را برای او، غلط کردم، غلط پاشید برید تو تالار ادبیاتحمید؟؟؟ تا دوست دارم و پس نگرفتم ... نه نه ببشقید الان تموم میشه! میگی نه؟ نیگاه کن: با حرف ط نتونستم جیزی پیدا کنم سحر حال کردی تموم شد! الهه کم آورد! الهه اون دکمه بوق رو بزن! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها مشکلی نداره که من جمله گفتنم رو ادامه بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ان شا اللهآهویی داشتم خوجیل بود دیده ندالم بی تو،بهشت هم برود به جهنم... :w821: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها مشکلی نداره که من جمله گفتنم رو ادامه بدم؟ نه چه اشکالی ... راحت باشید ... فقط اشک ما رو در نیارید! منم احساس دارم خو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ن سحر حال کردی تموم شد! الهه کم آورد! الهه اون دکمه بوق رو بزن! طاقت از کفم رفت و ندانم چه کنم....یادش همه شب در دل غمگین دارم خودت دکمه بوووووق رو بزن 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داداشم عاشق بوده یه زمانی خدااااااا:4564: الهه تو چی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها مشکلی نداره که من جمله گفتنم رو ادامه بدم؟ ادامه بده داریم فیض میبریم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوشته هایم را میخوانی ومیگویی چه زیبا راستی مگر درد های آدمها زیبایی دارند؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طاقت از کفم رفت و ندانم چه کنم....یادش همه شب در دل غمگین دارم خودت دکمه بوووووق رو بزن خدا وکیلی بگو چقد دنبالش گشتی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آجی (سحر، سودی، حنانه یا الهه) واسه من دستمال کاغذی بیارید! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده