soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا همه همدیگه رو میشناسینکسی هم مارو نمیشناسه شما موضوع برا بحث زیاد دارید مزاحمتون نمیشم دوستان شب خوش این حرفا یعنی چی؟ خب مام ی زمونی هیچکدوممون همدیگرو نمیشناختیم.. باید باشی بحرفیم..تا همدیگر بشناسیم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این حرفا یعنی چی؟ خب مام ی زمونی هیچکدوممون همدیگرو نمیشناختیم.. باید باشی بحرفیم..تا همدیگر بشناسیم خب راستش این بحث هایی که میکنین هیچکدومشون رو نمیشه درشون دخالت کرد واسه همین بهترین کار سکوته دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه کجا میری؟! تو هم یواش یواش میای تو جمع ما اونی که باید بره منم! اینجا همه دخترن و من تنها پسر! زشته همسایه ها چی میگن! البته من مشغول بودم اینجا: [h=1]حشرهگرافی[/h] الهه سلام. شبت بخیر جانم سودی تا بحال چندتا آهو گم کردی؟ سحر جان حمید غلط کرد با هفت جد وآبادش که با تو بد صحبت کرد! 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه آهو داشتم عاشقش بودم دارن ازم میگیرنش یهنی الان ندارمش دعا کنید برام دیگه باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب راستش این بحث هایی که میکنین هیچکدومشون رو نمیشه درشون دخالت کردواسه همین بهترین کار سکوته دیگه... ای بابا..تو از هر چی دوس داری بحرف..ما ادامشو میاریم نترس حمید یعنی داری جاشو میندازی که اگه محفل پسرونه بود ما بریم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب راستش این بحث هایی که میکنین هیچکدومشون رو نمیشه درشون دخالت کردواسه همین بهترین کار سکوته دیگه... ای بابا..تو از هر چی دوس داری بحرف..ما ادامشو میاریم نترس حمید یعنی داری جاشو میندازی که اگه محفل پسرونه بود ما بریم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه آهو داشتمعاشقش بودم دارن ازم میگیرنش یهنی الان ندارمش دعا کنید برام دیگه باشه؟ دعا میکنیییییییییییییییم! مطمئن باش بهش میرسی! منم یه آهو داشتم که برای همیشه از دستش دادم! حمید یعنی داری جاشو میندازی که اگه محفل پسرونه بود ما بریم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا ... تو چقدر تیزی! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه آهو داشتمعاشقش بودم دارن ازم میگیرنش یهنی الان ندارمش دعا کنید برام دیگه باشه؟ دارن ازت میگیرنش؟؟ برای نگه داشتن کسی که تفاوتت رو با بقیه نمیفهمه تلاش نکن! دعا میکنیییییییییییییییم!مطمئن باش بهش میرسی! منم یه آهو داشتم که برای همیشه از دستش دادم! [/color] نه بابا ... تو چقدر تیزی! اهومممم ..همون داستان دخترم به تو میگم عروس تو بشنوئه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم که همه به آهوهاشون برسن انشاالله 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما راحت باشید دوستان ما دوست داشتیم و داریم که بینمون باشی و بحرفی.. ولی هر جور که راحت تری عزیزم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما راحت باشید دوستان ما دوست داشتیم و داریم که بینمون باشی و بحرفی.. ولی هر جور که راحت تری عزیزم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داداشی من دوست دارم:w821::w821::w821: :w36: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم که همه به آهوهاشون برسنانشاالله ایشاالله!!!!!! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من این جمله هایی که خیلی دوست دارم رو میخوام بنویسم براتون بی تو حتی باران هم بوی تشنگی می دهد 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من این جمله هایی که خیلی دوست دارم رو میخوام بنویسم براتونبی تو حتی باران هم بوی تشنگی می دهد زیباست 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم که همه به آهوهاشون برسنانشاالله ایشاله داداشی من دوست دارم:w821::w821::w821::w36: راست میگی؟!! :wow: (پسرونش):girl_blush2: ایشاالله!!!!!! بله ایشاله بچه ها من این جمله هایی که خیلی دوست دارم رو میخوام بنویسم براتونبی تو حتی باران هم بوی تشنگی می دهد مثل اینکه شما هم بله! ... آهویی و صیادی! :164: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روی بالشی که از مرگ پرنده پر است ،نمی توان خواب پرواز دید... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متوجه منظورتون نشدم آقا حمید 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روی بالشی که از مرگ پرنده پر است ،نمی توان خواب پرواز دید... مشاعره با حرف د: در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده