Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میخوام کرکره رو پایین بکشم کسی نیستتتتتتهیچکی نبودددددددددددددد! جا نمونی داخل کرکره تا فردا پایین رفت خوشم اومد ... خوب کرکره میکشی پایین !!! سلام سلامصبح همگی تون قشــــنـــــگ:mornincoffee: داداش حــــــــــــمــــــــــیـــــــــــــــد؟؟؟؟؟ شــــمــــا دیشب شـــام دادی به دوســــتــــان که اصنم به روی خودت نـــمــــیــــاری مـــهـــمـــون نــــــنـــــــواااااز؟؟؟ من خودم خونه دایی دعوت شدم! اما سفارش دادم رستوران غذای شما رو بیاره!! گفتم شما غذا رو ببرید اونجا بچه ها چترن خودشون دنگشون رو میزارن حساب میکنن! نامردا نیاوردن! سحر جون دیشب حمید ما رو هم گشنه نگه داشت...دیگه چه برسه به مهمونا دست شما درد نکنه! یه بار نشد هوای داداشت رو داشته باشی! سلام گلم. ای بــــــدجــــــنـــــس:(2310): وایسا بــــیــــــاد ....:w140: اومدم! میخوای چکار کنی مثلا!؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه! یه بار نشد هوای داداشت رو داشته باشی! خو تو چرا همش منو تنها میزاری؟ داداشی باور کن دارممممممم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خودم خونه دایی دعوت شدم! اما سفارش دادم رستوران غذای شما رو بیاره!! گفتم شما غذا رو ببرید اونجا بچه ها چترن خودشون دنگشون رو میزارن حساب میکنن! نامردا نیاوردن! اومدم! میخوای چکار کنی مثلا!؟ کوتاهی از تو بود برادرم هاااا؟؟؟ اومدی؟؟؟ چته خـــــو؟؟؟ این چقد زبونش دراز شده سر من مــــــــن بـــــــــرمممممم؟؟؟؟:w821::w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوتاهی از تو بود برادرم هاااا؟؟؟ اومدی؟؟؟ چته خـــــو؟؟؟ این چقد زبونش دراز شده سر من مــــــــن بـــــــــرمممممم؟؟؟؟:w821::w821: نریاااا:w821::w821: میاد جبران میکنه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نریاااا:w821::w821: میاد جبران میکنه خیلی بـــــد شده با من داداش حمیــــــدم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی بـــــد شده با من داداش حمیــــــدم :there: حمید با سحری خوب باش خو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 45 دقه دیگه سرویس میره یونی...و من هنوز آماده نشدم و خونم:icon_pf (34): فعلا بابای:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :there: حمید با سحری خوب باش خو هیچی بهش نگو دیگه دوسِش ندارم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو تو چرا همش منو تنها میزاری؟ داداشی باور کن دارممممممم:aghosh: اومدم! :th_running1: بپا منووووووووو :aghosh: کوتاهی از تو بود برادرم هاااا؟؟؟ اومدی؟؟؟ چته خـــــو؟؟؟ این چقد زبونش دراز شده سر من مــــــــن بـــــــــرمممممم؟؟؟؟:w821::w821::w821::w821: تو هم که تقی به توقی میخوره میخوای بری! ای:w74: هیچی بهش نگودیگه دوسِش ندارم دیگه دوسم نداری؟! پس این منم که دیگه باید برم! :164: :w821::w821::w821::w821: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو هم که تقی به توقی میخوره میخوای بری! ای:w74: دیگه دوسم نداری؟! پس این منم که دیگه باید برم! :164: :w821: دااااااااااااااااااد زد:w821::w821::w821: نـــــــــــرووو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نـــــــــــرووو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه نمیرم! اما الان میرم فقط شام بخورم! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه نمیرم! اما الان میرم فقط شام بخورم! شیــــــــــمکـــــو برو نوش جان:(50): الهه؟؟؟ کجایی آجیت تنها مونده 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جـــــــــــونم سودی جینگولکِ منم که اینجاست:shad: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوله بپل بشینیم اینجا جیگرمون حال بیات 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوله بپل بشینیم اینجاجیگرمون حال بیات شما بفرمایید تنها بشینید جا واسه 1 نفره چقد خلوت و سوت و کور و غمناک و حزن انگیز و ملال آور و دپرس کننده شده اینجا:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انگار اینجا اگر آقا قاسم نباشه،کسی ما رو تحویل نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انگار اینجا اگر آقا قاسم نباشه،کسی ما رو تحویل نمیگیره سلام. بفرما تحویل :w36: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده