Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ممنونمن اینجا غریبم.:sad0: عزیزم همه غریبیم من خو هم اینجا هم اونجا هم همه جا غریبم آقا قاسم هم که اگر منو اذیت نکنه روزش شب نمیشه 3 لینک به دیدگاه
jozi68 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ والا حوصلم سر رفت آقای زارع هم که تخویل دیگه نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ والا حوصلم سر رفتآقای زارع هم که تخویل دیگه نمیگیره نگو اینو فرشته جون آقا قاسم دارن فعالیت میکنن وگرنه خیلی بامعرفتن به افتخارشون:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
jozi68 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ من که رفتم. شب خوش:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان من دارم میرم... فرشته جان از هم صحبتی با شما خیلی خوشحال شدم،شبت قشنگ قاسم و حنانه جان شب شمام بخیر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ شب همه در رفتگان خوش من که هستم آقا قاسم شما کی در میری؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ شب همه در رفتگان خوشمن که هستم آقا قاسم شما کی در میری؟ من هستم اگه میبینید من جواب نمیدم دوحالت داره یا سرعت اینترنتم هنگیده و نوسان داره یا یه تاپیکی منو مجذوب کرده که یاد و هوشمو برده الان حالت اول صدق پیدا میکرد:w16: 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ والا حوصلم سر رفتآقای زارع هم که تخویل دیگه نمیگیره فرشته خانم معذرت من سرعت اینترنتم بعضی وقتا نوسان داره و میهنگهکلا نتونستم دقایقی فعال باشم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ الهه هم که رفت شبش خوش و یادم رفت بپرسم حمید کجاست امشب:ws38:روح انجمن راستی امشب کلاس نداره:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ من هستماگه میبینید من جواب نمیدم دوحالت داره یا سرعت اینترنتم هنگیده و نوسان داره یا یه تاپیکی منو مجذوب کرده که یاد و هوشمو برده الان حالت اول صدق پیدا میکرد:w16: عجب!!!!!!!!!!!! چه تاپیک هایی دقیقا این بلا رو سرتون میاره؟ درضمن هنگیده نه هنگ کرده 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ عجب!!!!!!!!!!!!چه تاپیک هایی دقیقا این بلا رو سرتون میاره؟ درضمن هنگیده نه هنگ کرده هنگیده مخفف هنگ کرده است تاپیکای صندلی داغ،پیش بینی لیگ برتر و این دهه شصتی ها که جدیدا زدن که خیلی باحاله مخصوصا اون کارت های بازی ماشینای قدیم که من همین نمونشو دارمچقدر دلم یهو واسش تنگ شدمیکرو و سگا و کارتون فوتبالیست ها یادش بخیر... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ هنگیده مخفف هنگ کرده است تاپیکای صندلی داغ،پیش بینی لیگ برتر و این دهه شصتی ها که جدیدا زدن که خیلی باحاله مخصوصا اون کارت های بازی ماشینای قدیم که من همین نمونشو دارمچقدر دلم یهو واسش تنگ شدمیکرو و سگا و کارتون فوتبالیست ها یادش بخیر... من هم خوشم اومد ازش میگم شعره که نوشتم رو خوندی؟ اصلا پست هایی که برات گذاشتم رو خوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی ها خواب و زندگی ندارن بدتر از ما! نفر آخر کرکره رو بکشه پایین ... صبح نیام ببینم دزد تالارمون رو زده ها! شب بخیر ... 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ صفحه اولم بالا نمیاد:4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ آخی اشکال نداره بیا کوچه ما با هم حرف بزنیم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میخوام کرکره رو پایین بکشم کسی نیستتتتتتهیچکی نبودددددددددددددد! جا نمونی داخل کرکره تا فردا پایین رفت 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام صبح همگی تون قشــــنـــــگ:mornincoffee: بعضی ها خواب و زندگی ندارن بدتر از ما! نفر آخر کرکره رو بکشه پایین ... صبح نیام ببینم دزد تالارمون رو زده ها! شب بخیر ... داداش حــــــــــــمــــــــــیـــــــــــــــد؟؟؟؟؟ شــــمــــا دیشب شـــام دادی به دوســــتــــان که اصنم به روی خودت نـــمــــیــــاری مـــهـــمـــون نــــــنـــــــواااااز؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلامصبح همگی تون قشــــنـــــگ:mornincoffee: داداش حــــــــــــمــــــــــیـــــــــــــــد؟؟؟؟؟ شــــمــــا دیشب شـــام دادی به دوســــتــــان که اصنم به روی خودت نـــمــــیــــاری مـــهـــمـــون نــــــنـــــــواااااز؟؟؟ سحر جون دیشب حمید ما رو هم گشنه نگه داشت... دیگه چه برسه به مهمونا 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سحر جون دیشب حمید ما رو هم گشنه نگه داشت...دیگه چه برسه به مهمونا سلام گلم. ای بــــــدجــــــنـــــس:(2310): وایسا بــــیــــــاد ....:w140: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام گلم. ای بــــــدجــــــنـــــس:(2310): وایسا بــــیــــــاد ....:w140: سلام یادم رفت:icon_pf (34): سلام سلام سلااام باوشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده