soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیروز ظهر ی زلزله 5 ریشتری تو تبریز شد..که اینجارو هم لرزوند 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ کجا؟ توی تبریز زلزله شده؟ اردوی داخلی دارین؟خوبه واسه چه درسی؟ والا استاد ما که برا همه درسا یه اردو میذاره درخت2 و جنگلشناسی وجنگلکاری و اینکه خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیروز ظهر ی زلزله 5 ریشتری تو تبریز شد..که اینجارو هم لرزوند عجب همش داره زلزله میآد خدا قهرش گرفته دیگه مونده یزد ما زلزله بیآد که تابحال نیومده والا استاد ما که برا همه درسا یه اردو میذارهدرخت2 و جنگلشناسی وجنگلکاری و اینکه خوش بگذره چه استاد خوبی دارینقدرشو بدونید ما اینقدر دوره لیسانس اردو رفتیم ولی دوره ارشد تا الان یه اردو 2روزه بیشتر نصیبمون نشده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی دوس داری بیا 2 روز برو بمون تبریز.. بنده خداها انگار رو ویبرن.. جدی تا بحال یزد زلزله نیومده؟؟چه باحال!!! 2 لینک به دیدگاه
jozi68 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من کاربر جدید هسنم.بهم خوش آمد نمیگید؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن کاربر جدید هسنم.بهم خوش آمد نمیگید؟ سلام دوست عزیز خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ عجب همش داره زلزله میآد خدا قهرش گرفته دیگه مونده یزد ما زلزله بیآد که تابحال نیومده میخوام پا شم بیام یزد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن کاربر جدید هسنم.بهم خوش آمد نمیگید؟ :w66:سلام گرم منو پذیرا باشید خانم مهندس جوزی:welcome: بالاخره یه هم کلاسی ما هم اومدش ورودتونو به انجمن و این محفل خوش آمد میگم:w63: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن کاربر جدید هسنم.بهم خوش آمد نمیگید؟ سلام خیلی خوش اومدین خوشحال میششیم بیشتر باهات اشنا شیم میخوام پا شم بیام یزد عجله نکن..صب کن مطمئن شیم تا حالا نیومده..بعد برو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :w66:سلام گرم منو پذیرا باشید خانم مهندس جوزی:welcome: بالاخره یه هم کلاسی ما هم اومدش ورودتونو به انجمن و این محفل خوش آمد میگم:w63: پس هم کلاسته...خوش اومدین جفتتون 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :w66:سلام گرم منو پذیرا باشید خانم مهندس جوزی:welcome: بالاخره یه هم کلاسی ما هم اومدش ورودتونو به انجمن و این محفل خوش آمد میگم:w63: میگم انگار همه دنیا رو خبر کردی برو 20:30 هم اعلام کن دیگه یادت نره به همه بگو باید فعال باشن وگرنه هی بهشون تذکر میدی 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میخوام پا شم بیام یزد قدمتون روی چشم اینجا تا بحال زلزله نیومده فقط طبس سالها قبل اومده که اونم یزد جدیدا جدا شد:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
jozi68 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون خانم مهندس ایشالا کم کم فعالیت میکنم:w14: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ قدمتون روی چشماینجا تا بحال زلزله نیومده فقط طبس سالها قبل اومده که اونم یزد جدیدا جدا شد:hapydancsmil: جدی پا میشم میام ها ببینم اونوقت هم انقدر استقبال میکنی 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خانما برن اینجا [h=1]جدیـدترین مـدل های مانتـو و پوشش های با حجاب![/h] 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خانما برن اینجاجدیـدترین مـدل های مانتـو و پوشش های با حجاب! دستت درد نکنه من که خودتم میدونی دانشجو هستم وبی پول فقط داغ دلم تازه میشه راستی هم کلاسیت همشهریته؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده