Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خانم سحر و شهین سلامشما دو هویتی هستین؟ یه سوال داشتم شما احیانا فضای سبز کرج نخوندین؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خانم سحر و شهین سلامشما دو هویتی هستین؟یه سوال داشتم شما احیانا فضای سبز کرج نخوندین؟ شهین دیگه کدوم بزغاله ایه؟؟؟ سحر و شاهین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نخیر بنده چالوس خوندم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شهین دیگه کدوم بزغاله ایه؟؟؟ سحر و شاهین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نخیر بنده چالوس خوندم ای وای من:icon_pf (34):مشکل از زبان بیکلاس انگلیسی هستش قضیه همون خواهر و برادرست که شهین و شاهین بودن که توی فرودگاه خارج اینا گرفته بودنشون! فکر میکردن که گذرنامه هاشون یکیه و تقلبیه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای وای من:icon_pf (34):مشکل از زبان بیکلاس انگلیسی هستشقضیه همون خواهر و برادرست که شهین و شاهین بودن که توی فرودگاه خارج اینا گرفته بودنشون! فکر میکردن که گذرنامه هاشون یکیه و تقلبیه ولی ما خواهر برادر نیستیم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مرضیه کیه مرضیه منم دیگه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازه همه حضارو غایبان محفل من میرم و آخر شب میآم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مرضیه! ی چن صفه قبل رو بخونی میفهمی...با کسایی که میخوان برن شدیدا برخورد میکنه :Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شما خاک هستین آبخیزداری دارین؟ درسای منابع رو کشاورزیا هم دارن جالبه نمیدونستم آبخیزداری جزو دروس اختیاری واسه ما هستیش... من ترم 3ی درس جنگلداری پاس کرم که الان از لیست دروس گرایش ما حذف شده دیگه... واسه همین من این ترم آخری 6 واحد اضافه آوردم و فقط 3 واحد کم داشتم. 3 واحد ژئومورفولوژی 3 واحد آبخیزداری مباحث ژئو خیلی سختهواسه فرار از اون آبخیز رو برداشتم که اونم چون واسه ما تخصصی تدریس نمیشه جزوش خیلی چرتههه همش تیتر و یک خط توضیح! از حفظ کردن تیترها خسته شدم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوبی الهه؟ مرسی عزیزمم تو چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ میگم الهه چرا یه موضوع واحد انتخاب نمیکنید که تو تالار دربارش بحث کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مثلا در مورد چی؟ ببخشید حنانه جان داشتم پست میزدم دیر ج دادم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش عزیزم ببین بچه ها خداروشکر اطلاعات خوبی تو زمینه های مختلف دارن و تو سن ما هم ممکنه در مورد موضوعات مختلف برامون سوال پیش بیاد حالا حتی چیزای قشنگی که تو زندگی هست یا گاهی یکی یه چیزی میگه که مدت ها سوال یکی دیگه بوده درباره جایی که هست ووو حالا ما پیشنهاد دادیم عملی کردنش با شما.... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش عزیزمببین بچه ها خداروشکر اطلاعات خوبی تو زمینه های مختلف دارن و تو سن ما هم ممکنه در مورد موضوعات مختلف برامون سوال پیش بیاد حالا حتی چیزای قشنگی که تو زندگی هست یا گاهی یکی یه چیزی میگه که مدت ها سوال یکی دیگه بوده درباره جایی که هست ووو حالا ما پیشنهاد دادیم عملی کردنش با شما.... اهوم...حرفت درسته ولی همین پیدا کردن موضوع خودش یه معظل! بزار شب بچه ها بیان ببینیم چه پیشنهادی میدن! در باره هر موضوعی با نطر و دیدگاه بقیه اشنا شدن خوبه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بسیارخب خب من برم دیگه از ظهر همین جام انشاالله 11 میام ولی بعدشم باید زودی برم چون فردا قراره بریم اردو فعلا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بسیارخبخب من برم دیگه از ظهر همین جام انشاالله 11 میام ولی بعدشم باید زودی برم چون فردا قراره بریم اردو فعلا انشالله... خوش بگذرههه شب خوش 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بسیارخبخب من برم دیگه از ظهر همین جام انشاالله 11 میام ولی بعدشم باید زودی برم چون فردا قراره بریم اردو فعلا فردا کجا میخواین برین؟ یهو زلزله نشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فردا کجا میخواین برین؟ یهو زلزله نشه نخند دیروز ظهر تو مجلس ختم داشتم چایی میبردم...سینی چایی تو دستم لرزید سرم گیج رفت! فک کردم فشارم افتاده.. بعد فهمیدم زلزله بوده:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فردا کجا میخواین برین؟ یهو زلزله نشه اگر زلزله بشه،من هم میمیرم آخه اطراف بهبهانه 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ نخنددیروز ظهر تو مجلس ختم داشتم چایی میبردم...سینی چایی تو دستم لرزید سرم گیج رفت! فک کردم فشارم افتاده.. بعد فهمیدم زلزله بوده:icon_pf (34): کجا؟ توی تبریز زلزله شده؟ اگر زلزله بشه،من هم میمیرمآخه اطراف بهبهانه اردوی داخلی دارین؟خوبه واسه چه درسی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده