دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه..میدونم مرضیه جان اینجا همه شوخی میکنن دور همی خوش بگذره :w330: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ما آمــــــدیــــــــم:w31: 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ الهه جان من قبلا هم به آقا قاسم گفتم که من خیلی فعال نیستم آره جون خودشتوی همه جا فعاله به غیر از رشته خودش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره جون خودشتوی همه جا فعاله به غیر از رشته خودش:hapydancsmil: باشه آقا قاسم اصلا من از اینجا میرم... برا همیشه حالا هی به من چیز بگو الهه جون بچه ها خدا حافظ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آغا تکلیف مارو مشخص کنین... یهو کوجا رفتین همگی؟ سلام قاسممم احوال شوما؟کجا بدی تا حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ باشه آقا قاسماصلا من از اینجا میرم... برا همیشه حالا هی به من چیز بگو الهه جون بچه ها خدا حافظ میگم مرضیه بیاد ا:vahidrk: باز ک حرف رفتن شد اصلا من حسودیم شد... یکیم بیاد ناز منو بکشه وگرنه میرما 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ میگم مرضیه بیاد ا:vahidrk: باز ک حرف رفتن شد اصلا من حسودیم شد... یکیم بیاد ناز منو بکشه وگرنه میرما حالا الهه جون کی ناز ما رو کشید؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حالا الهه جون کی ناز ما رو کشید؟ من دیگه! من اینجا هویج بودم ایا؟یا شلغم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من دیگه!من اینجا هویج بودم ایا؟یا شلغم؟ عزیزم خودم مخلصتم تو بمون من میرم که بعضیا هم دیگه راحت بشن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عزیزم خودم مخلصتمتو بمون من میرم که بعضیا هم دیگه راحت بشن عزیزمی...ناراحت نشو... قاسم منظوری نداشت..مگه نه قاسم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ باشه آقا قاسماصلا من از اینجا میرم... برا همیشه حالا هی به من چیز بگو الهه جون بچه ها خدا حافظ نه کجا شوخی کردم:icon_pf (34):بمووووووووووووووووووووووووووووووووووون نررووووووووووووووووووووووو.... آغا تکلیف مارو مشخص کنین...یهو کوجا رفتین همگی؟ سلام قاسممم احوال شوما؟کجا بدی تا حالا؟ سلام من دیروز مرخصی بودم الانم میخوام مرخصی ساعتی بگیرم میگم مرضیه بیاد ا:vahidrk: باز ک حرف رفتن شد اصلا من حسودیم شد... یکیم بیاد ناز منو بکشه وگرنه میرما نه کسی نمیرهمرضیه کیه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چون دیروز مرخصی بودی واستون مرخصی ساعتی داده نمیشه! اینجا میمونی و نمیزاری کسی بره مرضیه! ی چن صفه قبل رو بخونی میفهمی...با کسایی که میخوان برن شدیدا برخورد میکنه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دوستای گلممم من دارم میرم.. شب اگه خدا بخواد میام. کسی قهر نکنه ..نرههه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه من قهر کردم سریع مــــــــــــد شد به سلامت آجی الهه:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چون دیروز مرخصی بودی واستون مرخصی ساعتی داده نمیشه!اینجا میمونی و نمیزاری کسی بره مرضیه! ی چن صفه قبل رو بخونی میفهمی...با کسایی که میخوان برن شدیدا برخورد میکنه من همینجوری حوصله همین 10 صفحه اخیرو بخونم چرا برسه به اون قدیما بعدا بهم بگوکسی هم نمیره خیالت راحت 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من همینجوری حوصله همین 10 صفحه اخیرو بخونم چرا برسه به اون قدیمابعدا بهم بگوکسی هم نمیره خیالت راحت حالا میرم میخونم میام بهت میگم خود من هم نمیشناسمشون 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امتحان میانترم ابخیزداری دارم(چه درس چرتی اوووووووف:shame:)هرکاری کردم نتونستم بیشتر از این پای جزوش بشینم و اومدم اینجا!! نگوووو خبری و حضورم جون یکی رو نجات میده یعنی همچین دختری با حس قوی هستم شما خاک هستین آبخیزداری دارین؟ درسای منابع رو کشاورزیا هم دارن جالبه نمیدونستم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ میگم وقتتون حسابی آزاده نه؟ آخه دارین کل 324صفحه رو میخونید وآنالیز میکنید... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ میگم وقتتون حسابی آزاده نه؟آخه دارین کل 324صفحه رو میخونید وآنالیز میکنید... آزاد که نه یه پاور دارم روی دست مونده:icon_pf (34): 20صفحه اخیرو خوندم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده