دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مـــجازی هســتـیـــم... امـــا...دلــمــان مـــجــازی نیست میــشـکـنـد... حــواسـت بــه تایـــپ کــردنــت باشـــد!!! :icon_gol: فک کنم به منی؟ باور کن شوخی کردم... 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ با ما بود؟؟؟:ydm47612zsesgift969 دقیقا 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم به منی؟ باور کن شوخی کردم... نههههههههههه گلم من باشما نبودم که..... شما دوسیه من میباشی 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 0 مهمان ها) sahar&shahin, hamid takro+ [h=4]بعضیا خدافسی کردن رفتن[/h] 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نههههههههههه گلممن باشما نبودم که..... شما دوسیه من میباشی قلبون دوسی خودم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 0 مهمان ها) sahar&shahin, hamid takro+ بعضیا خدافسی کردن رفتن اومده بود لیست شام رو ببره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ببین سودی دیگه حمید شام دعوتت کرد!بخوای بری ایندفعه من ناراحت میشم.. گفته باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشم داداشی فقط اومدنی سر رات شامم بگیر زحمتت میشه! باشه میگیرم! با ما بود؟؟؟:ydm47612zsesgift969 کی؟! اون پسره!؟ نه بابا از نیروهای دشمن بود! ولش کن! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 0 مهمان ها) sahar&shahin, hamid takro+ بعضیا خدافسی کردن رفتن هر کی الکی ناز کنه با من طرفه:167: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هر کی الکی ناز کنه با من طرفه:167: کسی ناز نکرد:th_scratchhead: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ زحمتت میشه!باشه میگیرم! آره خو دست تنهایی،مهمون داری زحمت دیگه میسی هر کی الکی ناز کنه با من طرفه:167: من اسم تو رو نمیدونمممم ناز هم اصلا نمیکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سحر خب دلم نمیاد برم! این همه مهمون دارم خب! الهه لیست مهمونا آماده شد! ورشکست شدم! اینجا هر کس هر حرفی میزنه از در دوستی و رفاقته کسی که بخواد کوتاهی کنه و باعث ناراحتی بشه از ما نیست! از دشمنه! مرگ بر اسرائیل! :guntootsmiley2: من دیگه رفتم! 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کسی ناز نکرد:th_scratchhead: منظورم اینه که کسی بگه میره و بعدش نره 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سحر خب دلم نمیاد برم! این همه مهمون دارم خب! الهه لیست مهمونا آماده شد! ورشکست شدم! اینجا هر کس هر حرفی میزنه از در دوستی و رفاقته کسی که بخواد کوتاهی کنه و باعث ناراحتی بشه از ما نیست! از دشمنه! مرگ بر اسرائیل! :guntootsmiley2: من دیگه رفتم! داداش واسه من پیتزا فیلادلفیا نبود بیـــفـــم خوبه:(50): بدو برو زودی برگرد:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره خو دست تنهایی،مهمون داری زحمت دیگهمیسی من اسم تو رو نمیدونمممم ناز هم اصلا نمیکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظورم به تو نبود من مرضیه ام هر چی گفتم شوخی بود والا لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ منظورم اینه که کسی بگه میره و بعدش نره داداشم نازمو کشید موندم:1111: :(87): 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ داداشم نازمو کشید موندم:1111::(87): ایشالا همیشه زیر سایه پدر مادر باشین 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سحر خب دلم نمیاد برم! این همه مهمون دارم خب! الهه لیست مهمونا آماده شد! ورشکست شدم! اینجا هر کس هر حرفی میزنه از در دوستی و رفاقته کسی که بخواد کوتاهی کنه و باعث ناراحتی بشه از ما نیست! از دشمنه! مرگ بر اسرائیل! :guntootsmiley2: من دیگه رفتم! کم غر بزن...ماهی سالی ی بار مهمون دعوت کردیم تا ابروریزی نکنه که دست بردار نیس برو زود بیا! فهلا بابای منظورم اینه که کسی بگه میره و بعدش نره چه کاریه!! یخورده لطافت به خرج بده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ داداش واسه من پیتزا فیلادلفیا نبود بیـــفـــم خوبه:(50): بدو برو زودی برگرد:icon_pf (44): سلیقه داداشمو میشناسم دیگه شب با چن تا دیزی برمیگرده،اونم توش پره روغــــــن پیتزا کوجا بود اخه دلت خوشه منظورم به تو نبود من مرضیه ام هر چی گفتم شوخی بود والا خوبه..میدونم مرضیه جان اینجا همه شوخی میکنن دور همی خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ الهه گشنم شد واقعنی آخیی سحری برو یچی بخور زودی بیا! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده