Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هعمن اون آدمک کوشولوعه عستم داداشی ام زرافه هه عست دست شما درد نکنه! کسی اصراری نداشت که اینو بگیا! :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه! کسی اصراری نداشت که اینو بگیا! :viannen_38: داداشی الهه منو اغفال کرد گفت این دوتا رو از هم تفکیک کن:w821::w821::w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حالا نمیخواد اشک تمساح بریزی ... بخشیدمت! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حالا نمیخواد اشک تمساح بریزی ... بخشیدمت! من میرم از این محفل:shame::w821: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه نرووووووووووووووووووو تو حق خروج از محفل ما رو نداری! :evilsmile: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه نروووووووووووووووووووتو حق خروج از محفل ما رو نداری! :evilsmile: اینجا دیگه جای من نیـــــــــــــــــــست:w821: من به داداشم گفتم زرافه:w821::w821: خدافس:shame: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا عجب گیری افتادیما! بابا من کلی خندیدم تازه! الهه تو یه چیزی بگو ... من با این چیزا ناراحت میشم؟؟؟! اگه بری آقت یا شایدم آغت میکنم! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ داداشی الهه منو اغفال کرد گفت این دوتا رو از هم تفکیک کن:w821::w821::w821::w821::w821: سحـــــر؟؟من اغفالت کردم؟ من گفتم فقط تفکیک کن..میتونستی جور دیگه تفکیک کنی. به من چه و سلااام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ الهه خوب شد اومدی! الهه تو 5 ساله داری به من تیکه میندازی و میگی زرافه ای و شترمرغی من ناراحت شدم!؟ تو یه چیزی بگو! خب بابا درازم دیگه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا عجب گیری افتادیما!بابا من کلی خندیدم تازه! الهه تو یه چیزی بگو ... من با این چیزا ناراحت میشم؟؟؟! اگه بری آقت یا شایدم آغت میکنم! نههه! سحر جونم حمید داش خوبیه با این شوخیا ناراحت نمیشه! پس راحت باش 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ الهه خوب شد اومدی!الهه تو 5 ساله داری به من تیکه میندازی و میگی زرافه ای و شترمرغی من ناراحت شدم!؟ تو یه چیزی بگو! خب بابا درازم دیگه! ئههه من چقد بد بودماا همش تیکه مینداختم بهت...آخه چراااا اینو انصافا راس گفتی.... شتر مرغ؟ زرافه بهتره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوب شد اومدیا الهه جان مرسی. راستی سلام! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوب شد اومدیا الهه جانمرسی. راستی سلام! امتحان میانترم ابخیزداری دارم(چه درس چرتی اوووووووف:shame:) هرکاری کردم نتونستم بیشتر از این پای جزوش بشینم و اومدم اینجا!! نگوووو خبری و حضورم جون یکی رو نجات میده یعنی همچین دختری با حس قوی هستم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هم شتر مرغ و هم زرافه جفتشون دوست داشتنی هستن! فرقی نداره حالا هر کدوم که شما راحت تری! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کی خواست بــــــره ببین سحر خب وادارم میکنی.. الان باز واسه من جای سوال این کوشولوهه کیه که این ببعی رو بغل کرده! و ببعی کیه سلام بچه ها سلام عزیز دلمم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آهویی دالم خوشجله فلال کلده ز دستم وای چه کنم وای چه کنم توجا اون پیدا تونم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آهویی دالم خوشجلهفلال کلده ز دستم وای چه کنم وای چه کنم توجا اون پیدا تونم حالا میگی چکار کنیم آهوت پیدا شه؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هم شتر مرغ و هم زرافه جفتشون دوست داشتنی هستن!فرقی نداره حالا هر کدوم که شما راحت تری! نه زرافه باز بهتره... شتر مرغ حرص آدمو در میاره با اون گیج و منگیش اینو از لحاظ مقایسه این دو گفتمااا برداشت ناجور نشه:icon_pf (34): آهویی دالم خوشجلهفلال کلده ز دستم وای چه کنم وای چه کنم توجا اون پیدا تونم رفتنیو بزار بره! رفت دیگه نرو دنبالش... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده