Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شما بداخلاقید اصلا با من خوب نیستید من میرم هروقت دوست خودم اومد،میام که با دوست خودم حرف بزنم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ والا چیکار کنم اخه:icon_pf (34):کم بخند دخترررررر..در ضم نمیخواد دست به پوستت بزنی....همینجوریشم ک خوکشلههه راست میگی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پمفکم میارم برات ... حنانه دوست خودتهاما روح اگر زبون درازی کرد بگو گوششو بپیچونم! آره یادش بخیر من که تخم نمیزارم! زنم میزاره! یه وقت دیدی دچار یه پدیده نادر شدی که تو هر هفت میلیارد نفر یه بار اتفاق میوفته ا ونم تو تخم بزاری شاید هم با گرده افشانی باردار شی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ فلفل سیاه چی مگه نشنیدی میگن خال روی یار و دانه فلفل سیاه هر دو جان سوز اند اما این کجا و آن کجا برو بینم بابا از اونجایی که این موارد مربوط به تالار پزشکی میشه از جواب دادن معدوریم بشه ها من ترکیدم از خنده:ws28: عسیسمم مواظب خودت بااااااااااااااااش!!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شما بداخلاقیداصلا با من خوب نیستید من میرم هروقت دوست خودم اومد،میام که با دوست خودم حرف بزنم خب شما هم سوال بپرس جواب شما هم بدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برو بینم بابااز اونجایی که این موارد مربوط به تالار پزشکی میشه از جواب دادن معدوریم عسیسمم مواظب خودت بااااااااااااااااش!!!! خب بگو بلت نیستم چطور دارچین و زنجفیل و فلفل قرمز میگفتی پزشکی نبود 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ افرین افرین ن احسن به تو و چه شاگرد خوبی شما دقیقا منظور منو متوجه شدی خواهش میکنم استاد ... داریم درس پس میدیم! تو خونتون علف بزی دالین بیام بیگیلم؟ آره دارم ... تشریف بیارید یعنی بقیه چیزا رو داری آماده؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شما بداخلاقیداصلا با من خوب نیستید من میرم هروقت دوست خودم اومد،میام که با دوست خودم حرف بزنم تو هم دلت میخواد با دوستی خودت بحرفی میگی ما بداخلاقیم یعنی دیگه اینا اخر مهربونی منههههههههههههه:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره دارم ... تشریف بیارید یعنی بقیه چیزا رو داری آماده؟ ندالم آسونتل نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من از روح میترسم مادرم گفته این موقع شب با روح حرف نزن بعدشم من کوچیکم حرفاتون 18+شده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خب بگو بلت نیستم چطور دارچین و زنجفیل و فلفل قرمز میگفتی پزشکی نبود نخیرشمممم:vahidrk: دیدم بگمم بعدش میپرسی چطوری با چی چن وعده باید مصرف شه.. کار بیخ پیدا میکنه... ترجیح دادم پاس بدم به تالار پزشکی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا رو ببنید بابای این تخم دایناسور کیه شوخی شوخی با دایناسور هم شوخی حساب این رو کردید چطور میخواین به دایناسور شیر بدید 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من از روح میترسممادرم گفته این موقع شب با روح حرف نزن بعدشم من کوچیکم حرفاتون 18+شده کی +18 بحرفه خودم تنبیهش میکنم ک شب بمونه اینجا رو تی بکشه خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من از روح میترسممادرم گفته این موقع شب با روح حرف نزن بعدشم من کوچیکم حرفاتون 18+شده بعد شما جهشی خوندید که زیر 18 سالگی رفتید یونی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ از الان اعلام کنم که من 20 دقه دیگه میرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ از الان اعلام کنم که من 20 دقه دیگه میرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب من از الان بای میگم که بتونم 20 مین دیگه برم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ منم میلم عمو حمیت بلا من دالو دلست تون.. فلدا بیام بگیلم... پمفک هم موخام خوچ گذشت بهم خیلی.....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خب من از الان بای میگم که بتونم 20 مین دیگه برم فک کنم شوما شب رو اینجا موندنی هستی تی رو هم بگرد از این ورو اونور گوشه موشه تالار پیدا کن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره زیادی باهوش بودم،یه خط در میون درس میخوندیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ منم میلمعمو حمیت بلا من دالو دلست تون.. فلدا بیام بگیلم... پمفک هم موخام خوچ گذشت بهم خیلی.....:hapydancsmil: شبت بخیر سودی جونم...خوب بخوابی عزیز خودمونیم همتون به یه اشاره بند بودین که برین بخوابین حنانه و حمید شما احیانا نمیخواستین شب بخیر بگین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده